מומלצי סוף השבוע ...

Tali1912

New member
פורמים?

O.K אז אני אתחיל להעביר את השאלות הטכניות שלי גם לפה וגם לפורום בלוגים אנשים , איך זה? אם הפורום הזה מתחיל להתגמש ולהעביר הודעות
סימן שכל הרעיונות והנושאים מיצינו אותם ואין מה לחדש. ככה זה נראה בכל אופן

L a b a m b a

New member
מי אמר שההמלצות שלכם יותר טובות?

הכל עניין של טעם ושל ריח . חוץ מזה - שהוא הציע גם לסקר בלוגים מחוץ לתפוז - ואישית - אני אבדוק את כל מה שהוא ימליץ עליו.

Tali1912

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אישית אני אבדוק את כל מה שהוא ימליץ חחחחחחחחחחחחח וואלה הרעיונות פה בזמן האחרון זה וואחד חתיכת בדיחה גדולה. ומה שנמצא בסערת הטוקבקים המומלצים והתמונות זה לא עניין של טעם וריח?

TheWhiteTigris

New member
אתה רוצה להמליץ?

יש פורום תמיכה עם שרשור מומלצים ענק. תפרסם שם במקום לקפוץ על טליה.

L a b a m b a

New member
אולי כשתגדל קצת ...

...תלמד להסתכל מחוץ לקופסא . אני בעד המלצות של אנשים מביני עניין .

TheWhiteTigris

New member
את הרגע

המלצת על עצמך, אין לך הרבה קופסא לצאת ממנה... המלצה עצמית זה לא "המלצה של אנשים מביני עיניין", זה פרסום עצמי (לגיטימי, אבל עדיין פרסום עצמי).

Tali1912

New member
שאלה ../images/Emo5.gif

למביני עניין מה זה קוביות תוכן ואיך שמים אותם בבלוג? אהה ועוד שאלה, שאלות איך שמים את קובית השעון. איך שמים באנר דרגו אותי ה- RSS לא עובד אצלי. אני לא מקבלת מסרים לבלוג. ושאלה/בקשה אחרונה, שמישהו יחזיר את הפורום הזה לימים הראשונים שלו -לעזאזל
מי צריך
ופות כאן בפורום והמלצות

L a b a m b a

New member
המלצה - לכי קחי רגיעון .

את לא מקבלת מסרים, וההשערה שלי היא רק מסיבה אחת, היחס שלך.

L a b a m b a

New member
ותשובות

קוביות תוכן זה כל מה שאת רוצה לעשות שלא קשור לרשומות עצמן - קישורים , תמונות , בלוגים , שעוני זמן ועוד... את צריכה לעצב אותן באפשרות של קוביות תוכן , ולהשים אותם באפשרות של עיצוב הבלוג . המלצה - אל תשתמשי בשעון - הוא אחרי שבוע מתקלקל.

Tali1912

New member
ההמממממ....

אני לא דואגת , אורי גלר יסדר לי את קובית השעון. ראיתי שהוא מסדר גם שעונים ישנים אז חידוש כמו קובית השעון,קטן עליו הג'ונגלר ובקשר לקוביות תוכן, אוףףףףףףףףףףףףף נורא מסובך.
נץ, נץ תמליץ על הבלוג שלי טוב???

וכאן מסתיים הוויכוח

הרעיון שהיה לי הוא המלצות של חברי הפורום על פוסטים שקראו / ראו בבלוגספירה הישראלית ורוצים להמליץ עליהם. הפעם נוותר, אולי בעתיד (מחשש שזה יהפוך למשהו דומה ב-807, וההשגחה על מנת שזה לא יקרה דורשת יותר מידי תשומת לב). אם למישהו יש המלצה על משהו שהוא קרא/ראה בקשר לבלוגים, בארץ ובעולם, הוא תמיד מוזמן לפתוח הודעה חדשה ולכתוב על זה.

Mr Imperium

New member
הבלוג הראשון שלי ! מושקע ואיכותי.

ובכן פתחתי בלוג ראשון שלי לפני איזה יומים וחצי... האמת זכה להצלחה הקטנה שלו, 140 כניסות תוך יומים וחצי. אני מפרסם שם מאמרי םוכתבות שאני כותבבניסוח מאוד מושקע לכול גיל ומגדר. בשלל נושאים אשר נושאים את כותרת הבלוג. העיצוב ורמת הכתיבה מאוד מושקעים,באמת,יחסית לבלוג הממוצע של הפאקצה בת 16. אז תבדקו אני באמת ישמח לקבל דעות,תגובות. http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?Blogid=77720

הדס אור

New member
המתגייסים החדשים מלאי המוטיבציה

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=846885 מזמן לא כתבתי, אני מקווה שתאהבו.

למעלה