מומלצי סוף השבוע ...

יש בלוג אחד של יפני ,

בלוג עסקים . שחבר שלי אמר שניכנסים אליו 200 אלף כניסות ביום . מעניין .

../images/Emo24.gifנחמד מענין ולא

בס"ד הכול אמיתי רק למיתענין , החמפש את העינין בכול עינין??

rozalinda22

New member
הכל אמיתי.../images/Emo108.gif

זה מה שעובר עליי...

../images/Emo183.gif מה את חושבת ?

בס"ד 27/11/06 למה כל כך חשוב לך מה אומרים או מה חושבים עליךךךךךךךך????????????? 1/ זה חיים שלך או שלהם? 2/ את יכולה לחיות ללא המחשבה על מה שחושבי עליל? 3/ את בחורה עם דעה או שאן לך דעה בכלל על אף דבר שסובב אותך? 4/ ועוד ועוד ****? יום טוב לךךךךךךךך בננהבוםםם1

Tali1912

New member
u מה קורה

המומלצים עברו דירה לכאן? במקום לבלוגים אנשים?

אני באמת שוקל את זה

אני לא חושב שיהיה נכון לעשות משהו במקביל לפורום התמיכה, זה באמת מיותר. הפורום הזה לא נועד לפרסום בלוגים על בסיס קבוע ותמידי. בניגוד לזאת, חשבתי על מומלצים (אפשר בתדירות של אחת לשבוע) בו ניתן יהיה להמליץ על בלוגים ופוסטים מכל מקום (לא רק בתפוז, ורצוי שלא רק מתפוז). הכוונה היא לא להמלצה עצמית, אלא יותר על דברים מעניינים שקראתם בבלוגספירה ואתם מרגישים צורך לשתף אותנו בהם. מה אתם אומרים? יכול לעבוד?

Tali1912

New member
../images/Emo3.gif לא מתאים

יש בפורום של צציק <עזראיין למה החליפו לפורום שמה את השם> כאלה שממליצים גם על בלוגים לא שלהם. אז בשביל מה פעמיים, כמו שאתה לא אוהב הודעות טכניות כאן אז זה אותו הדבר. ובכלל מה ההבדל בין המלצה עצמית לבין המלצה של מישהו, שתיהם מומלצים באותו הודעות OFF תשאיר את הפורום הזה לאתגר לנושאים שקשורים לבלוגים עצמם.

L a b a m b a

New member
צריך לשקול את זה !

והרעיון שלי הוא כזה - לא משהו קבוע . כמו שאמרת, משהו שבועי, אבל זה יהיה ההמלצה השבועית שלך ! או משהו כזה... הרי רוב עסוקך פה הוא בלוגים . אתה מבין בהם . והיום, כל אחד יכול להמליץ לי על בלוג - אבל מכיוון שאתה מנהל פורום בלוג זה ישמע שכל המלצה שלך תהיה כבדת ראש - כזו שאנשים יראו וילכו לבדוק. ותוכל לעשות את זה למשל ביום חמישי בערב .. לקראת הסוף שבוע ... ככה יהיה לאנשים מה לקרוא - במקרה שהם לא קוראים ספרים ... חחחחחחחחחחחחחחחח ... או את העיתון של השבת ... מתה על ידיעות של שבת - אף פעם אין מה לקרוא בו חחחחחחחח - אבל מתה עליו . מה אתה חושב?

לדעתי לא

יש מומלצים בפורום 807, לדעתי אלא אם כן זה בנושא בלוגים ויכול לעורר כאן דיון אין לזה מקום בפורום הזה. כשזה סתם ככה בחגים, או באירועים טעונים שמשפיעים על כל הבלוגיה אז אולי, אבל על בסיס שבועי.. לא יודע לא נראה לי.

Tali1912

New member
אהה

ויש את ה-בלוג שהוא גם המלצות שבועיות <ימי א'> וגם את הבלוג של שרית. לא מספיק?

למעלה