המרוקאי של יפית75 -מצחיק בטירוף..
עוד סיפור מעלילותיו של יוסף, בעלה של יפית מפורום
נשואים נשואות. ______________________________________________________________ אתמול ,, בערב,, אני יושבת במחשב,, מתכתבת עם חברה במסינג'ר,,, יוסוףףף,, בא,, עומד לידי,,מדבר,, מדבר,,, ואני לא שמעתי אותו,, מה אני יעשה,, הייתי שקועה,,, הוא ממשיך ואני לא שומעת,, הוא התעצבן,,, יצא החוצה,,, צעק,,,"אני לבית הזה לא חוזר יותר,," אחרי דקה,, חזר,,! מה קרה,, יפה שלי,,,? "שמעי,," לקח כיסא וישב לידי,, " אני רוצה גם דאבליו, דאבליו, דאבליו עם השם שלי,,, שיהיה רק שלי,, ורק אני אדע את הסיסמה שלי,, חחחחחחחחחחחחחח מה אתה רוצה,,,, "דאבליו, דאבליו,,דאבליו, גם אני רוצה להתכתב עם אנשים,,," טוב,, עם העקשנות שלו,,, אי אפשר,,, בסדר,,, ניסיתי לעבוד עליו,,, שיניתי את המסינג'ר שלי,,, בכותרת,, וכתבתי,,,"יוסי " חחחחחחח הוא צחק עלי,,, "מה את עובדת עלי,,," טוב טוב,, בסדר,,, אפתח לך אי מייל,, וואלה,, יושבים,,, פותחים אי מייל,,,, רשמתי לו בצד את השם שלו,,, את הקוד הסודי,, אבל יש בעיה,, הוא לא יודע לכתוב את השם שלו באנגלית,,,,
[email protected] "מה באנגלית,,, כתבי לי בעבריתתתתתתתתת",,, זהו,, קיבל עצבים.. טוב,, נכתו בעברית: טםדדן159@יםאצשןךץבפץןך חחחחחחחחחח,, לא מפסיקה לצחוק,,, "עכשיו אני יושב לבד על המחשב,,," סבבה,, עזבתי תבן אדם,, 10 דקות,,, רבע שעה,, וואלה,, שקט שם,, נכנסת לחדר,, רואה אותו יושב עם חיבוק ידיים ומחכה,,, "יוסוף,,, למה אתה מחכה" "שיקראו לי,,,," מה יקראו לך,,,,,,, אין לך אנשי קשר,,, מי יקרא לך,, אלוהים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבל עצבים,,, הדליק עוד סיגריה,,, והלך,,,, "לאן יוסי,,,," לחפש אנשי קשר,,,,לבדוק למי יש כתובת של אימיול,,, "לא אמיול,,, אי מייל,,, דואר אלקטרוני,,," צעקתי לו,, לפני שעה חזר,,, נו מה,, שאלתי,, יש משהו,,, "לא,, שאלתי את כולם למי יש מסרג',,,, אף אחד לא ידע על מה אני מדבר,,, ואת,, את עובדת עלי,,," חחחחחחחחחחחחחחחחחח,, זהו,, לא יכולה יותר,,,, מאתמול,, עד עכשיו,, אני עם כאבי בטן,,
מהצחוק,,,