מומלצי ה15 בדצמבר

מכתב למחוקק: ריטלין ושמועות בעיתון

האם באמת אפשר להפסיק את מסע ההפחדות של העיתונאים נגד הריטלין בהתערבות המחוקק ובלי לפגוע בחופש העיתונות? חברי פורום לקויות קשב ADHD כותבים מכתב לרן כהן, ראש השדולה למען אנשים עם מוגבלויות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=90754947

ה מוזה

New member
"חברה ישראלית יקרה שלי"

"למה אנחנו לא מחוללים מהפכה? למה אנחנו מסכימים להשלים עם המצב הזה??? איך אנחנו לא דורשים צדק חברתי??? עד מתי נשב בצד ונסתכל איך הספינה טובעת. והיא טובעת...עוד רגע כבר יאבדו על נוסעיה אל דאגה....שרי ומוזס כבר על יאכטת ההצלה שלהם ואנחנו פה.במציאות הכואבת של חוסר אוויר. אור האזהרה האדום כבר הודלק מזמן ולא קמנו. נוער מנוון שכמותנו. איפה חדוות הנעורים? האופטימיות שלנו הלכה הצידה ופינתה מקום לפסימיות. לא דרשו, אנחנו לא דורשים אחראיות מדינית." ומחר זה עוד יום חדש למהפכה מכתב שלא נשלח

s h o o s h a

New member
אלימות מילולית? אין חיה כזו

"...אין דבר כזה אלימות מילולית. אלימות היא אלימות, היא לעולם תהיה פיזית, בעוד שמילים הן מילים הן מילים הן מילים. אין לי מושג איך קראו לאיש שטבע את המושג "אלימות מילולית", אבל אני יודע שהוא היה ביריון עילג, שלא מצא תשובה לעלבונות מילוליים צורבים שהוטחו בו - וניסה לתרץ את הרמת היד שלו כתגובה בכך שאיחד את האקט הפיזי עם האקט המילולי שקדם לו תחת אותה כותרת: "אלימות"...." אשמח אם תקראו את הכתבה ותגיבו לדברים.

אממ..יש פה אוהבי בלו אוקטובר?

פתחתי קומונה חדשה לבלו אוקטובר.. יש מישהו שיכול לעזור לי?

למעלה