../images/Emo23.gif עזה כמוות האהבה ../images/Emo23.gif
קישור זהו. אני יודעת. אני מרגישה את זה. אני אוהבת אותך. אני אוהבת אותך יותר מהכל. יותר מכולם. הלב שלי שייך לך, רק לך. אני שלך! כולי שלך! אעשה הכל בשבילך, למענך. את כולי אעניק בשבילך. אעשה הכל כדי שלא תחדל מלחייך. אעשה הכל כדי שיהיה לך טוב, שיהיה לך נוח וכיף. אעשה הכל למענך. אתן ממני בשבילך. אקדיש את שלי למענך. אני אוהבת אותך. אני רוצה רק אותך. להישאר איתך לנצח. להיות שלך לעד. לא איכפת לי יותר מאף אחד. רוצה אותך. רק אותך! אני אוהבת אותך. אני רוצה להיות רק שלך. רוצה שנהיה שניים כאחד, כך לעד. לנצח. נשמה שלי. אני לא יכולה בלעדיך אני לא מסוגלת לחשוב אפילו על חיי בלעדיך. אני רוצה אותך לעד. אני אוהבת אותך. כן. אותך! אני אוהבת אותך!!! אני רוצה לעלות על איזה הר גבוה ולצרוח: אאאניייי אווווהההבבבבבבתת אווווווותךךךךךך!!! שכל העולם ישמע! שכולם ידעו! שאני אוהבת אותך! וואו! זו הרגשה כזו חזקה! זו תחושה כזו מדהימה!! אני כל הזמן חושבת עליך, כל הזמן רוצה להיות איתך, להיות לידך, לגעת בך, לנשק אותך, מוכנה לחדול מלנשום, רק כדי להאזין לנשימותיך מוכנה לחדול מלמצמץ, כדי לא לפספס אף שנייה מראותי אותך. מוכנה לא לעשות דבר, רק לשבת מולך, להביט בך, לנשק אותך, לחבק אותך, להצמד אליך, לחוש את ליבך פועם בחוזקה, לאחוז בידך, לחבוק את כולך, להשען עליך, לחייך איתך, לדבר איתך, לצחוק בשמחה, לנשק עם אהבה, להצמד לגופך, להתאחד איתך ולהיות שלך. אני מכורה אליך, מכורה למי שאתה. מכורה לצחוק שלך, לחיוך שלך לעיניים שלך, לשפתיים שלך, לנקודת החן המדהימה שלך, לגוף שלך, מכורה לכל כולך! לא אוותר על אף מילימטר שבך!! נשמה יקרה שלי, לא אוותר עליך לעולם!! אני אוהבת אותך! אני אוהבת אותך!!!