מומלצי ה-17.5

A N I g M A

New member
מומלצי ה-17.5 ../images/Emo79.gif

הזמרת קיילי מינו אובחנה כחולה בסרטן השד. בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה מדברים על העניין.

Miss CBR

New member
../images/Emo41.gif מרתון סטנד-אפ במכללת אפקה ../images/Emo41.gif

כולם מוזמנים . מהרו לשריין כרטיסים בכתובת המייל המופיעה בקישור המצורף . כמות הכרטיסים מוגבלת

dht160

New member
אחרי 'עקרות ביית נואשות'ואבודים'

מה יהיה הלהיט של העונה הבאה במארקיה ? שבוע חשיפת לוחות השידורים של אמרקיה נמשך והיום: מה רשת ABC שהביאה לנו את הסדרות הכי גדולות תכין לעונה הבאה ? והאם רשת WB,הצעירים של אמריקה תביא לנו עוד דרמות נעורים שיהפכו ללהיט ? כל זאת ועוד בהמשך היום בפורום הטלווזיה של ישראל ! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=109 גיא

Hallucinate

New member
|חיפושית| היי, נעימאוד |חיפושית|

לקחתי משהו לידים שלי- גבר ואשה בבר. יותר נכון, גבר ואשה בבר, והמחשבות שלהם אחד על השנייה. פה, תהנו^^.

חיננית

New member
לשבוע האירוויזיון מחרוזת שירים ישרא

מכל הזמנים בחידות הגיון -בפורום שלי 191 טריויה והגיון

ה מוזה

New member
../images/Emo30.gif מומלצי המכתבים

לכל המין הגברי "הודעה: הפסדתם ובגדול. הלב שלי סגור. בהתחלה חשבתי שאני רק אסגור אותו לשיפוצים, ואחזיר אותו לתפקוד מלא- כדי שתוכלו להמשיך לעלות על מתקני הלב שלי ולהשתעשע. אבל זהו, זה סופי, ההרס האחרון שהלב שלי ספג הותיר אותי עם ההבנה שלא משתלם לי לפתוח אותו מחדש, השיפוצים האלה מאד מאד יקרים: המון דמעות הושקעו ועוד יושקעו, חוסר תאבון, הוצאת עצבים על האנשים הלא נכונים..."
הפיגוע במגדלי התאומים השאיר אחריו הרבה רסיסים ואהבה אחת ענקית Star_Dust איבדה ביום ההוא בספטמבר את אהובה , וכותבת לו מכתב "..בערב קריר בספטמבר שמעתי דפיקה חלשה בדלת. הבית שלנו היה מלא באנשים אבל נראה היה שאף אחד חוץ ממני לא שמע את הדפיקה. פתחתי את הדלת. אף אחד לא עמד בצד השני. לחשתי "שלום ש'" וידעתי שהייתה זו פרידה. הדלת שנסגרה היוותה עבורי סיומה של תקופה. לא סיפרתי לאיש על הדפיקה בדלת. לא חלקתי עם אף אחד את תחושת הפרידה ממך. בפועל המשכנו לחפש אותך, המשכנו להתפלל, להיאחז ברסיסי התקווה שנמצא אותך. הזמן חלף, מצאנו את שנותר ממך....."
מה עושים כשהחברה הכי טובה היא ילדה מוכה ? I m here 4 U כותבת מכתב לחברתה ומחליטה החלטה אמיצה אבא שלך מכה! "..הראית לי את הסימנים.. גדולים וכחולים הם עמדו שם... הדמעות נשארו בעיניים.. ממזמן כבר למדת לא לבכות... הסברתי לך שאת חייבת לפנות לעזרה.. שנה שעברה כשהמצב בבית היה קשה ברחת.. ותפסו אותך.. הושיבו אותך לחקירה, הרי לא בורחים מהבית בלי סיבה.. מסיבה לא ברורה אמרת שלא קורה בבית שום דבר חריג... שתקת.. רק עכשיו הבנת שכמו אמא שלך פשוט למדת לחיות עם זה.. הסברתי לך שזה לא צריך להיות ככה! שאת לא צריכה לשלם על טעויות שלה!"..

למעלה