^מומלצי השבוע^

Walk Two Moons

New member
סתם במקרה ../images/Emo12.gif

אבל זכרתי איכשהו במעומעם שאתה שומע רונה קינן, נדמה לי שראיתי פעם הודעה שלך בפורום שלה. ניל יאנג, רדיוהד, ניק קייב, פינק פלויד, קינג קרימזון, אריק קלפטון, הדורז, פורטיס וסחרוף -
כלפי הביטלס היה לי אנטגוניזם מוצק במשך הרבה זמן שקצת נסדק לאחרונה, כנ"ל לגבי לד זפלין וקולדפליי, רק שהוא עוד לא נסדק
אלבוו, דבנדרה בנהרט, סם קוק, בי.בי. קינג, טרייסי צ'פמן (זה לא הרוצח של ג'ון לנון או משהו כזה?!) - פעם ראשונה שאני שומע את השמות האלה, אבל אם אתה ממליץ אני אבדוק אותם בקרוב. וברשותך, אני גם אוסיף לרשימה שלי את אלג'יר, עמיר בניון, שולי רנד, דן תורן ומאור כהן

ביבי קינג אמור להיות איזה גדול

כזה נו בג'אז או משהו אולי בלוז אני לא בטוחה יש איזה שיר שלו ביחד עם הנדריקס וטרייסי צ'פמן זו זאת ששרה FEST CAR

ח ל ו ן

New member
אלבוו=Elbow

למקרה שזה לא ברור... להקת אלטרנטיב מצוינת! יצא להם השנה אלבום- מבחינתי אלבום השנה! קוק זמר ג'אז ענק (שמע את A Change Is Gonna Come, אחד השירים היפים ביותר שנכתבו לדעתי), וקינג גדול הבלוזיסטים; יש לו אלבום משותף עם קלפטון- מופתי! מארק דיוויד צ'פמן רצח את לנון
, טרייסי היא זמרת מחאה מצוינת. יש לה קול גברי מעט והיא שרה שני שירים מאוד מוכרים (Fast Car ו-Talking 'Bout a Revolution). דבנדרה קצת קשה לעיכול אבל הוא ענק! אתה מוזמן להוסיף את אלג'יר, שולי ומאור, אבל אם תוסיף את דן תורן ועמיר בניון אני אוריד אותם (לא משהו אישי, פשוט לא מדברים אליי). להקה נוספת שאני ממליץ עליה- Aphrodite's Child, להקת פרוגרסיב יוונית מהסיקסטיז (ששרה באנגלית), יש להם כמה הברקות! שיר יפה במיוחד "Spring, Summer, Winter, and Fall". לגבי אנטגוניזם ללהקות שכולם אוהבים. אני מבין את זה, באמת. אבל תחשוב שאתה מפסיד מוזיקה מ-צ-ו-י-נ-ת מהסיבות הלא נכונות. שהרי כשאתה יושב ושומע מוזיקה טובה (והרי אין ספק- מדובר במוזיקה טובה, אפילו אם אתה מרגיש שאתה לא מתחבר) כל הגורמים האחרים (פופולריות וכד') נעלמים ואתה נשאר עם המוזיקה המצוינת שלהם. המלצה שלי- בשביל להתחיל להכיר ולאהוב את הביטלס, קנה את LOVE- האוסף המגה-מוצלח שלהם. הוא גדול!!! (יש שם ביצועים נדירים של הביטלס לשירים של עצמם, באמת הברקה מוזיקלית). בשביל להתחיל לאהוב את לד זפלין שמע את השיר "Since I've Been Loving You" ללא הפסקה- מתישהו זה יחלחל
. ואם אתה בעניין של אוספים, MOTHERSHIP הוא אוסף משובח בהחלט! קולדפליי טובים אבל לא חובה. מקווה שלא חפרתי יותר מדי, היה לי הרבה מה להגיד!

Walk Two Moons

New member
הא, זה לא בהכרח קשור לפופולאריות של הביטלס.

כמו שכתבת - אני פשוט לא מתחבר, אני יודע שזה נחשב למוזיקה טובה אבל היא פשוט לא הצליחה לעניין אותי למעט שירים בודדים, כמו "Across the universe" למשל. שמעתי אותם די הרבה בהשפעת כל מיני אנשים טובים שניסו לעזור לי להבין על מה כל הרעש, אבל זה לא הלך
תודה על ההמלצות!

adamc1

New member
שמע, Elbow.. לא הצלחתי להתחבר..

קראתי עליהם ושמעתי את רוב הדיסקים שלהם כולל האחרון שמיהרו להלל אותו אפילו רדיוהד זרקו עליהם מילים טובות אבל לא הצלחתי להתחבר לזה משהו שם קצת... דביק... או שפשוט לא השקעתי מספיק שמיעות נראה.

עונה:)

שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה - שיר השבוע (כללי): חלומות של אחרים/ עידן רייכל - אלבום השבוע: עומד על נייר - ספר השבוע:לאכול לאהוב להתפלל - ציטוט השבוע: "דיבור לוקח אותך לאן שתבקש- דבר לאן אתה רוצה" - סרט \\ סדרת השבוע: "לתפוס את הרגע" - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): "עולה ויורד מסלולים מקבילים- לקחתי הכל על עצמי" (מטרופולין/ אחת שתים שלוש) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: בשורה טובה בדרך
- משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משיח? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אהוד בנאי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לצייר!!!!:)

גם לי בא למרות שעבר שבוע!

- שיר השבוע (של אביתר): מחכה עם עמיר לב. - שיר השבוע (כללי): whatever של אליוט סמית' - אלבום השבוע: גלעד כהנא - שכחתי איך לאכול. - ספר השבוע: סיפור פשוט / ש"י עגנון. - ציטוט השבוע:
- סרט \ סדרת השבוע: זיכרון של דג זהב, פעם שניה כבר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "I haven’t wanted to do anything for a long time, But whatever you’ve got right now would probably suit me fine" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: להיפגש עם אהובי. - משהו שהרס את השבוע: חלומות =\ - משהו שאתם מחכים לו השבוע: "..לאיש שלי שיבוא וידבר איתי" - תמונה מגניבה שבא לכם להראות:
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): דניאל סלומון [בבוקר, בבוקר]. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לישון.

למעלה