מומלצי השבוע

Walk Two Moons

New member
מומלצי השבוע

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (חייבים!! ח-יי-בים!!!1אחד!1): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Evi Virus

New member
../images/Emo79.gif... חג שמח! ../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

- שיר השבוע (של אביתר): קו האופק - שיר השבוע (כללי): Geva Alon - A Love To Throw, Wilco - On And On And On, Fiona Apple - Get Gone, אביתר בנאי ומאיר בנאי - אצלך בעולם - אלבום השבוע: Geva Alon - Days Of Hunger, Wilco - Sky Blue Sky - ספר השבוע: לא קראתי במיוחד, אבל קניתי 5 ספרים בשבוע הספר!
- ציטוט השבוע: "איזה מפגר!" "מה אתה רוצה?! אני מחונן (כאן אמור להיכנס 'כלומר') - אני מפגר
" - סרט \ סדרת השבוע: מילים ולחן. איזה ליהוק מטופש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "It's hard to settle for something less", "On and on and on, we'll stay together, yeah..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חגיגת יומולדת לחברה, חזרה להופעה - משהו שהרס את השבוע: יום רביעי, גאדאמיט. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש, חזרות, ואחד החלקים הכי כיפיים בשבוע - חזרה להופעה שתכלול ניסיון לרקוד עם פסנתר תוך כדי נגינה של 'יש לי סיכוי'
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (חייבים!! ח-יי-בים!!!1אחד!1): אני לא על המחשב שלי וכאן אין
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): גבע אלון, Wilco, פיונה אפל, יונתן רזאל, כנסיית השכל, Ani DiFranco - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): בלינצ'ס עם שוקולד נוטלה!

TEENAGER1

New member
צירופי מקרים זה הדבר הכי מטורף בעולם

ולענייננו: - שיר השבוע (של אביתר): עד מחר, לילה כיום יאיר, עטור מצחך - שיר השבוע (כללי): כל עוד - אלבום השבוע: בכל פעם שאני מנגן, מסע אל המקורות, דרך ארץ בהופעה - ספר השבוע: אישה בורחת מבשורה - ציטוט השבוע: "זה ידיים למעלה!" (
אחיין שלי מגלה בהתלהבות את היכולות המרשימות של פותחן הבקבוקים שלנו) וגם: "דממה והלם השתררו בעקבות נאומה של הרמיוני, אבל אז רון אמר, "אדם אחד לא יכול להרגיש את כל הדברים האלה בבת-אחת, הוא יתפוצץ". "זה שלך יש מנעד רגשי של כפית לא אומר שכולנו כמוך", אמרה הרמיוני בארסיות ונטלה שוב את עט-הנוצה שלה." - סרט \ סדרת השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אסור לך לחשוב כשאת כל כך עייפה, צאי לטיול לאור זריחה..." - אמוטיקון השבוע:
וגם
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבוע הספר!!!!
ספרים נמצאים במקום השני אצלי ברשימת ה"דברים שהכי כיף לקנות" (במקום הראשון, אם תהיתם, נמצאים דיסקים). ומעבר ללקנות ספרים, היה פשוט כיף להיות שם! בהחלט עשה לי את השבוע, כי כל שאר השבוע היה לא משהו בכלל. - משהו שהרס את השבוע: לימודים וקצת אנשים שעיצבנו אותי - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות
ולסיים עם ספרות סוף סוף - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (חייבים!! ח-יי-בים!!!1אחד!1): אבל אין לי! - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כמה שבועות ברצף זה יוני רכטר?
אז כדי לגוון - גידי גוב - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לקנות ספרים, גם לא בשבוע הספר שבוע טוב וחג שמח!

Walk Two Moons

New member
מה אפשר לעשות מלבד לחכות בשקט בשקט לבוקר חדש.

- שיר השבוע (של אביתר): חלון, דברים מסוכנים, יש לי סיכוי, טיפה של אור. - שיר השבוע (כללי): מאור כהן - כובע קש, רוקפור - כל כיוון, בלובנד - כשהלילה יורד. - אלבום השבוע: רוקפור - האיש שראה הכל, רות דולורס וייס - Come See. - ספר השבוע: נתן יונתן - שירים בכסות הערב, יואב קוטנר - שיעור מולדת, ג'.ד. סלינג'ר - התפסן בשדה השיפון. יאללה שבוע הספר.
- ציטוט השבוע: לא מצליח להיזכר בכלום
- סרט \ סדרת השבוע: משפחת סימפסון. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "העייפות לא מניחה לשינה, הכעס לא מרשה להירגע, הטירוף אינו מטיל רפואה..." "תן לשינוי לצמוח, אל תפחד מהפחד."
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבוע הספר, הכרעה אחת מבורכת, קצה שינוי, טל.
- משהו שהרס את השבוע: שום דבר, היה בסדר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (חייבים!! ח-יי-בים!!!1אחד!1): תקראו עד הסוף, יש פאנץ' ליין P: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאור כהן, רוקפור - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תנו לשינוי לצמוח!

TEENAGER1

New member
גרמת לי ללכת לבדוק בחוברת של "סימנים"

(ספר, למעשה) ואכן, זה "הטירוף אינו מתיר רפואה". נרגעתי.

Walk Two Moons

New member
אהא!

התעלומה פוענחה. לא זכרתי את המשפט במדוייק אז העתקתי-הדבקתי משירונט, אבל דווקא את ה'מותיר' זכרתי

abs7

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של אביתר): ברוש, עטור מצחך. - שיר השבוע (כללי): שוב- אפרת גוש ויוני בלוך. - אלבום השבוע: --- - ספר השבוע: היום שבו מתה האהבה - ציטוט השבוע: "היה לי 6 סושי, אכלתי 6 זה אומר שנשאר לי אחד" - סרט \ סדרת השבוע: סקס והעיר הגדולה- הסרט וצעירים מדי בכדי להתחתן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "את אוהבת להיות עצובה ושותקת" - אמוטיקון השבוע: אני דיי חדשה פה.. אז- מה זה? - משהו שעשה לכם את השבוע: ביקור של חברה - משהו שהרס את השבוע: מגן בהיסטוריה :] - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום :] - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (חייבים!! ח-יי-בים!!!1אחד!1): לאלאלא - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני בלוך - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אין לי :)

sivanm82

New member
../images/Emo207.gifיש עכשיו ספיישל משפחת בנאי ברדיו דרום

http://www.dromi.co.il/radio/ 97 FM למי שיש זמן ..

Shir FGS

New member
היייי :)

- שיר השבוע (של אביתר): חייב להיות עטור מצחך. - שיר השבוע (כללי): נראה לי ש: בן ארצי - את היית בשבילי הכל. - אלבום השבוע: Radiohead - The Bends - ספר השבוע: האלכימאי - פאולו קואלו. - ציטוט השבוע:
- סרט \ סדרת השבוע: חח החברה הגבוהה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "והסוף עצוב ובכית ובכיתי גם..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ללא ספק שיחת הטלפון הזו... - משהו שהרס את השבוע: חוסר הידיעה הזה... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ואו... :) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (חייבים!! ח-יי-בים!!!1אחד!1): הו, אין לי כח להקטין וכאלו.. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אמליץ על.... לא יודעת. לא בא לי להמליץ. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): נדוש ביותר, אבל Listen to your heart...

למעלה