מומלצי השבוע!

Shir FGS

New member
סופש

שיר השבוע (של אביתר): עטור מצחך. - שיר השבוע (כללי): היהודים - לעולם מצידי. - אלבום השבוע: אפרת גוש - הסליחה ואני. - ספר השבוע: המכשפה מפורטובלו. - מאכל השבוע: אלפחורס שאמא הכינה לי כשהייתי בפולין
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ובתוך האדמה המדממת רגליי ננעצו, היכו שורשים", פולין. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לא חושבת שהיה כזה... - משהו שהרס את השבוע: בואו לא נהיה ספציפיים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום במיוחד. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): מאושוויץ. אעני קוראת לה "כי האדם עץ השדה". - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): המכשפות. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): האמ. אין לי כרגע...

../images/Emo160.gif

- שיר השבוע (של אביתר): חתונה לבנה - שיר השבוע (כללי): אין קץ לילדות - ברי סחרוף - אלבום השבוע: פורטה- היהודים - ספר השבוע: בעל זבוב - מאכל השבוע: תפוז
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בתמימות מאמין בטוהר השלגים והמילים" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שהשביעיסטים חזרו |לשון|, והשעון כיס שקניתי בשוויץ (כן כן, טיסה ספונטנית לשוויץ) - משהו שהרס את השבוע: לא היה ממש - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי אולי הופעה של אביתר? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אז לא |לשון| - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ארקדי דוכין
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שיהיו לכם דברים עם היסטוריה שאתם לא מכירים

ringo rulz

New member
פחח התכוונת ל ../images/Emo3.gif

|לשון| זה אולי מה שיש לך במסנג'ר

הו, הפאדיחות ../images/Emo6.gif

אני כל הזמן מתבלבלת איתו
(וכמעט עשיתי את זה שוב עכשיו
). אליאב, אל תצחק עליי!

eliavtu

New member
בוקר חדש, חדשש

- שיר השבוע (של אביתר): חתונה לבנה, דאאא - שיר השבוע (כללי): בן ארצי - לחיות את החלום - אלבום השבוע: אפרת גוש - הסליחה ואני - ספר השבוע: - מאכל השבוע: דוריטוס חמוץ מתוק, השוקולדים הצרפתיים האלה של עלית, וודקה ששכחתי את שמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אחרי הכל את שיר." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה בחמישי ולהכיר בה את נועה, לשחק קצת כדורגל אחרי שנים שלא, לראות הרבה חברים.. - משהו שהרס את השבוע: שהיה צריך להיפרד, שנהייתי חולה, שלא הלכתי בסוף להופעה של בן ארצי <מהפעמים שהשתובה לשאלה הזאת הורס את השבוע!> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד, לצעוק על המנהל עבודה שלי! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): סתכלו אצל מיכל - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): בן ארצי, אפרת גוש, ארקדי דוכין.. להמשיך? - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לאהוב

Retama

New member
באיחור אופנתי

- שיר השבוע (של אביתר): חתונה לבנה - שיר השבוע (כללי): שיהיה לך טוב/ אפרת גוש - אלבום השבוע: חתונה לבנה של שלום חנוך, X&Y של קולדפליי - ספר השבוע: לא קראתי - מאכל השבוע: עוגות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה שקרה שהתאהבתי, ומה שרע- שלא רציתי להתאהב..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום הולדת 18 לאחותי, ובפעולה 25 חניכים! - משהו שהרס את השבוע: כל השבוע היה מבאס כזה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שישתפר :p - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מוש בן ארי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לישון הרבה );

חיכיתי לרגע שאני אכתוב מהלב../images/Emo3.gif אז הנה זה בא!

שיר השבוע (של אביתר): אמממ דווקא 'ציון' שיר השבוע (כללי): flowers, the flying baby (ותודה לאליאב שעשה לי הכרות עם הלהקה המהממת..
) אלבום השבוע: אוסף מהמם של ביל אוונס
ספר השבוע: תרנגול כפרות/ אלי עמיר מאכל השבוע: אני חייבת להפסיק לאכול ומהררררררר משפט השבוע: "מתעורר משינה/ מהאור מסתנוור/ מזדקף במיטה/ לעצמי מדבר...." (מתוך 'ציפורים', גלעד שגב..) אמוטיקון השבוע:
דאאאאאא משהו שעשה לכם את השבוע: הקאמרי
(אין,פשוט אין על קישון! הוא מ-ל-ך!), שבירת דיסטנסט מטורפת עם מישו שמאוד חשוב לי, ו.....טוב, את זה אני אשמור לעצמי
משהו שהרס את השבוע: כלום לבינתיים.טפו טפו טפו. משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה בחמישי
, ואח"כ ביקור בסניף הנוסטלגי (למרות שיצאתי מההדרכה רק לפני חודשיים
, כבר הכל נראה נוסטלגיה....) תמונה מגניבה: זה מזכיר לי שאני צריכה לעלות פווול תמונות על המחשב... המלצה על אמן :מממ גלעד שגב, ביל אוונס, קולדפליי, ולינקין פארק. מי אמר שאני לא רבגונית?!
המלצה על משהו: לכו לתיאטרון!! קצת תרבות רבותי..
המשך שבוע מעניין לכולנו

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של אביתר): הדוב והנחש - שיר השבוע (כללי): SUMMERTIME - אלבום השבוע: Gulag Orkestar - ספר השבוע: ספר מתח מטומטם - מאכל השבוע: לחם מטוגן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל פעם שאהבה נוגעת בי" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:טיול לאילת, דיסקים חדשים!! - משהו שהרס את השבוע: עייפות ולחץ - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לישון מלא ולשמוע מוזיקה טובה - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): Beirut - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): דיסק קלאב

Take a sad song

New member
שבוע טוב.

שיר השבוע (של אביתר):לא שמעתי. - שיר השבוע (כללי):שיר למעלות בביצוע של מוש. - אלבום השבוע:מוש לייב. - ספר השבוע:"כמעיין המתבגר", אבל לא סיימתי. - מאכל השבוע:צ'יפס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:כל החברים. - משהו שהרס את השבוע:כלום. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש עם סבא. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):מוש. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): פטל של ויטמינצי'ק.

cspse

New member
באיחור נחמד ../images/Emo163.gif

- שיר השבוע (של אביתר): מנגינה יקרה. - שיר השבוע (כללי): Fake Plastic Trees ו- How To Disappear Completely, של רדיוהד, אהוביי הנצחיים, שקצת חזרתי לחיקם החמים השבוע. - אלבום השבוע: כנסיית השכל - כנסיית השכל - ספר השבוע: "קרוב להפליא ורועש להחריד" - ג'ונתן ספרן פויר. בנתיים ספר מדהים. לחובבי הז'אנר של התפסן בשדה השיפון.. - מאכל השבוע: מקדונלד'ס
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ... - אמוטיקון השבוע:
(מאז שהתחלתי לשמוע רדיוהד לפני שעה בערך, זה קצת משתנה, אבל גם זה טוב...
) - משהו שעשה לכם את השבוע: ימים שני ושלישי היו מאוד יפים. - משהו שהרס את השבוע: לא היה משהו מספיק דרמטי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת, מסיבת-גיוס של המשפחה
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): ... - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רדיוהד. הם לבטח מקור השראה משמעותי לאביתר, וכל אדם ששומע מוזיקה חייב להתנסות בהם לדעתי. (להתנסות, לפחות.) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לנצל את זמן החירות המועט שנותר עד הגיוס לדברים חיוביים ומהנים, הנאה-נטו טובה בהרבה מסתם בטלה, והיא נטולת כל ייסורי מצפון.

eliavtu

New member
HTDC ../images/Emo99.gif

גם אני חזרתי לחיקו החמים השבוע.. זה מתאים כזה לחורף, כשהקור מתחיל לחדור לעצמות

הו, שלא תגיד שרק אני מכורה אליהם |לשון|

רדיוהד
אפילו הנהג מונית שלי אוהב אותם עכשיו

למעלה