מומלצי השבוע!

TEENAGER1

New member
מומלצי השבוע!../images/Emo9.gif

דווקא השבוע שלא יהיה?
- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

TEENAGER1

New member
תני לו ללכת

- שיר השבוע (של אביתר): חתונה לבנה. משמיעה לשמיעה אני אוהבת את הביצוע הזה יותר - שיר השבוע (כללי): שיר מהקומה התשיעית - אלבום השבוע: Days of hunger - ספר השבוע: אנה קארנינה (זה לא מתקדם!) - מאכל השבוע: גלידה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד יש מוזיקה, ויש אור ויש חום... ויש פחד וצחוק" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעות! נפגשים בסיבוב בקיסריה (אם זה עוד נחשב השבוע), אביתר במעבדה, ונעם רותם הלילה בצוללת. פשוט שלוש הופעות מדהימות, שלא הספקתי לעכל אחת וכבר הגיעו עוד שתיים. - משהו שהרס את השבוע: לא אכפת לי - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ. שאלה טובה. נוצר לי וואקום פתאום אחרי ההופעות האלה
נקווה שיהיה כיף, לא יודעת - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): (אני צילמתי) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נעם רותם - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הופעות של נעם רותם. לגמרי שבוע טוב!

TEENAGER1

New member
הוא מופיע כל רגע, תלכי!

היה באמת טוב בצורה מדהימה.. כמה שהתבאסתי שכל ההופעות האלה נפלו באותו שבוע, בסופו של דבר זה יצא פשוט מעולה.. מומלץ לגמרי!

bזוהר

New member
אההההההההההה

אמאלה איזה תמונה מ ד ה י מ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשלחי לו!!(כי גם ראיתי שהוא כתב לך במייספייס לשלוח לו...)יו פשוט תמונה מדהימה ברמות!!!!!

TEENAGER1

New member
../images/Emo6.gif תודה מותק

הוא די השביע אותי לשלוח לו, אז אל דאגה
מזל שבצוללת לא פלצנים כמו במעבדה (שהחליטו שהם לא מרשים לצלם). בכלל, עם כל הטראומה שהייתה לי מהצוללת - אני בהחלט מתחילה לחבב את המקום מהופעה להופעה. הלוואי שאביתר יחזור להופיע שם.

ח ל ו ן

New member
קניתי את האלבום של נועם רותם היום../images/Emo9.gif

עלה לי 33 ש"ח בדיסק קלאב באילת

TEENAGER1

New member
וואו זה זול

האמת היא שאני לא זוכרת כמה זה עלה בתו השמיני, נראה לי ש-40(?) בכל אופן, קשה לי לאחל לך שתהנה ממנו, כי זה אלבום שלהנות ממנו זה קצת בעייתי
אבל.. נו. הבנת.

../images/Emo4.gif

- שיר השבוע (של אביתר): את שקט - שיר השבוע (כללי): the mariner's revenge song - אלבום השבוע: picaresque ו-the crane wife - ספר השבוע: לא קראתי כלום כדי שלא תהיה לי הצדקה לזה שאני לא לומדת (מה שלא דרבן אותי ללמוד
) - מאכל השבוע: הרבה מהכל.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "...Did I ever once turn my mind from the thought of revenge!" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: כמה שיחות.. - משהו שהרס את השבוע: שיחה ספציפית ומרפי בשיטתיות הידועה שלו.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של בעז בנאי (מחר, 5.11.07, 22:15, צוזאמן- לילינבלום 25 ת"א
) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): the decemberists - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא להיכנע למרפי!
(בתקווה ששבוע הבא אני עדיין אוכל לומר שזה היה חכם
)

מומלצ"ש

- שיר השבוע (של אביתר):
אוהו, "חתונה לבנה", בהחלט. - שיר השבוע (כללי):
"חורף" של גידי גוב.
- אלבום השבוע:
לא קניתי \ שמעתי משהו חדש. - ספר השבוע:
לא קראתי השבוע.
- מאכל השבוע:
קוסקוס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
לקראת סופ"ש זה נהיה בהחלט "אני לא יודע להיות שמח." בלי ההמשך הלא-רלוונטי. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:
לקחתי לי חופשה יזומה באמצע השנה, היה סבבה
אני לא מאמין שהשגרה חוזרת.
- משהו שהרס את השבוע:
אני בתהליך הדחקה. שקט. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שהוא יהיה טוב ומשמח. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):
רונה קינן. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):
בילוי משפחתי.

bmt29

New member
תמיד נתקעות הכותרות בשרשור הזה...

- שיר השבוע (של אביתר): את שקט. - שיר השבוע (כללי): Ari Hoenig - קטע כלשהו מThe Painter המדהים שלו. - אלבום השבוע: Gilad Hekselman - Spitlife - ספר השבוע: החטא ועונשו / בני אנאנסי. - מאכל השבוע: הא? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פראזה מגניבה של ג'ושוע רדמן... (קצת קשה לכתוב את זה...) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הממ ההתחלה שלו... - משהו שהרס את השבוע: אני לא יכול לנגן וזה מביא לי ת'קריז! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנגן סוף סוף אולי? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): הקסלמן...
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): Ari Hoenig מגדיר מחדש את המושג מלודיה ריתמית. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן... JB

אני רוצה כבר הופעה.

- שיר השבוע (של אביתר): אני מתלבט בין טיפה של אור לבין את שקט. - שיר השבוע (כללי): dave matthews band- #41 - אלבום השבוע: עומד על נייר כ"כ. - ספר השבוע: ----- - מאכל השבוע: העוגה שאמא הכינה ליומולדת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה לא רואה, אתה עיוור" משפט כ"כ פשוט וגאוני. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת(?) - משהו שהרס את השבוע: היום, פשוט יום מעייףףףףף - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה ביום חמישי - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אין לי המלצה על מישהו ספציפי תכלס - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ויכוחים על משמעות החיים זה כיף.

ringo rulz

New member
קוצים?! נעים! וחול?! טעים!

דווקא השבוע שלא יהיה? כן! - שיר השבוע (של אביתר): כלום לא עצוב. (אפילו היה אותו ברדיו, לא שאני שומע רדיו
פשוט היה) - שיר השבוע (כללי): כוורת- סוף ההצגה/ככה היא באמצע - אלבום השבוע: REVOLVER של הביטלס - ספר השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה - מאכל השבוע: אוכל של גדנ"ע
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פתאום קם אדם בבוקר ו(טוב זהו, פשוט קמתי מוקדם
) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הגדנ"ע
- משהו שהרס את השבוע: תורנות מטבח? - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני ממש רוצה לראות את "מעבר לייקום" - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): יאללה
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כוורת - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): גדנ"ע!!

kobeba1

New member
שבוע טוב לכולם...

- שיר השבוע (של אביתר): יש לנו את כל הזמן - שיר השבוע (כללי): הביתה,הלוך חזור של עידן רייכל - אלבום השבוע: עומד על נייר . חברה שלי סופסוף החזירה לי אותו...התגעגעת כ"כ שחרשתי עליו - ספר השבוע: תהילה - מאכל השבוע: חביתה פיכססס.... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איזו מציאות איומה בארבע בבוקר" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: המחשבה שחודש ארגון מסתיים....סופסוף!!! - משהו שהרס את השבוע: העייפות שמתלווה לשבוע האחרון... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: באים אלינו מדריכים לאולפנה להסביר לנו על מסע ישראלי ואני פשוט נרגשת!!! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שי עגנון - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תישנו כל עוד אתם יכולים. חחח ורק סיפור שקרא לי שבת שעברה. בערב שבת התפללתי בבית כנסת ואז בארוחת שבת אבא שלי אמר לי "האאא זה שאת שומעת כל הזמן היה בבית כנסת השבת" חחחח אתם קולטים?! הייתי עם אביתר בבית כנסת ואפילו לא שמתי לב... איך התבאסתי! תאחלו לי בהצלחה בשבת ארגון כי אני עוד שניה מתפרקת לחלקיקים

למעלה