מומלצי השבוע

מומלצי השבוע../images/Emo203.gif

באיחור של יום וחצי הפעם
, אנחנו מתקדמים
. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

קדימה. ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): לא שמעתי שילה כ"כ... - שיר השבוע (כללי): "הכל יכול לקרות" נינט ו"זרמים" של הגר - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: רחלי, רועי ואחיין שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע: חתול קטן חמוד.
- מאכל השבוע: הממ, צ'יפס?
- משהו שעשה לכם את השבוע: גן חיות עם יעלי, האחיין המושלם שלי והחתול המתוק!!1
- משהו שהרס את השבוע: נשרפתי מאובר-שמש
וטיפ-טיפה הציוני בגרויות.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שימו קרם הגנה? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס לחברה טובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהחתול יישאר אצלנו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "לבד", עברי ונינט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי יודע סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חתולי-משמש הקטן שלי

רותם 264

New member
יו, אור!

אם לא רואים אותך בפורום של דנה, רואים אותך פה כמה כיף
(הכינוי שלי היה פעם "רותם השמיינה"..)

רותם 264

New member
(קיבלתי את המסר, אבל יש לי בעיה בתיבת מסרים)

אני לא מצליחה ביומיים האחרונים לשלוח מסר הבנתי שזה קורה להרבה אנשי בזמן האחרון, זה בטח יסתדר בקרוב.. =)

לא שרד ../images/Emo4.gif,

הוא היה מאוד קטן, בן כמה שבועות לכל היותר, ולא ינק מאמא שלו ולא ממש אכל מה שנתנו לו... והוא לא החזיק מעמד.

אוינק אוינק!!!!!

באיחור של יום וחצי הפעם , אנחנו מתקדמים . השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): לא יצא לי לשמוע הרבה שילה השבוע. - שיר השבוע (כללי): ירח - שלמה ארצי - אלבום השבוע: אין כזה - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "קחי אותי איתך - תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מסכנה נינט, כל כך הרבה כסף והיא עדיין יחפה, יודה לא קונה לה נעלים?"
יש מצב שזה כבר היה משפט השבוע. אבל חברה הוסיפה שידרוג של יודה. - דבר שהשגתם השבוע: התובנה שהסיגריות רצחו לי את הכושר הגופני!
- מאכל השבוע: איזה פרי טעים שאמא קנתה. שכחתי איך קוראים לו! - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של רונה קינן. והתחלתי ללמוד נהיגה!!!!!!!
- משהו שהרס את השבוע: שומדבר!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני רוצה רישיון כבר!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהמורה יפסיק לגעת לי בהגה כל הזמן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שחברה שלי תבוא לישון אצלי לסופ"ש ארוך <: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Umbrella - Rihanna !!!!!!!!!!!! אוךך איזה שיר! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אהובתי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני רוצה עונה שניה :'(

בא לי לעבוד היום :/

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): 'לונדון'. - שיר השבוע (כללי): 'אין לך מקום'- היהודים. - אלבום השבוע: שילה פרבר- כל השירים שלא בדיסקים. - האדם שעשה לכם את השבוע: אביחי, אוחנה, ספיר ומור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה תמיד מסובך, ונמאס." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "לא סתם אני שואל, יש משהו מאחורי העיניים האלה". - דבר שהשגתם השבוע: הרווחתי בן אדם. - מאכל השבוע: חצי-חלומי אחרי יום צום. - משהו שעשה לכם את השבוע: הראיון בכפר גלים, על האש עם הכתה, מור ועמרי שבאו לאריאל, פעולת גרעין, המשמרות בעבודה, היומולדת של אוחנה. - משהו שהרס את השבוע: שלא היינו במסיבת פרידה ממאי, התקלות שקרו ביום שישי, האקסית שלו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה בסדר. הכל בראש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למחר ומחרתיים לעבוד!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: העברת פתקים
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'אין לך מקום'- היהודים, 'האנשים החדשים'- עברי לידר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אביחי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

GeLbaChiT

New member
עונה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): -חניון/לונדון שיר השבוע (כללי): -קשה מידי להחליט חיה בתוך קופסה/חתול בשק/זמנים מוזרים/ריקוד האלים אלבום השבוע: -הקלטות אחרונות האדם שעשה לכם את השבוע: -אוחתי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "זה לא המה אלא האיך"(סיגריות לייט -ענבל פרלמוטר) משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -אין כזה דבר שהשגתם השבוע: - הסכם של אח שלי ללמד אותי לנגן מאכל השבוע: -אורז זה הדבר היחיד שיש פה משהו שעשה לכם את השבוע: -הממ..לראות חברים מהמדצים משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - לראות את נעמול ויעלי משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמתנות מחול יגיעו.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -אנחנו כבר בסוף... אבל the golden age -beck נראה לי.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמול ויעל סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

GeLbaChiT

New member
אגב חדשה פה

באתי לכתוב אבל לא נורא .. הקיצר מיכל , 15 (עוד שבוע) מאזור השפלה וזהו חדשה פה ... הסבר לתמונה - ראסטות כי צמחו לי עוד כמה השבוע ......ואני מתלהבת מזה

למעלה