מומלצים
19.4 בתפוז

ה מוזה

New member
לכבוד : כנסת ישראל

"שמי נמרוד ******, בן 14 ולומד בכיתה ח' במערכת החינוך הישראלית. בקשתי מכם היא לבדוק קודם כל כיצד אתם, נציגי הציבור, מדברים במליאות הכנסת? כמה מליאות היו בהרכב מלא? האם אתם אכן מקיימים את זכויותיכם וחובתכם? האם אתם עוקבים אחרי החוקים אשר חוקקתם אתם? האם אתם דואגים שהגופים המחויבים אכן יאכפו את אותם חוקים? וכל זאת לבדוק בבקשה, לפני שהטענות מופנות כלפינו. הנוער." בשם כל תלמידי מערכת החינוך הישראלית מכתב שעדיין לא נשלח מוזמנים להצטרף ולחתום על העצומה ולהגיב למכתב שיישלח לחברי כנסת ישראל בשם הנוער.

למדינת יישראל יש "סדר עדיפויות"

11:21 | 16/04/05 אם יורשה לי להציע -ביפו ו 10:19 | 18/04/05 תוספת/ תיקונים שלדעתי נדרשים: 1. אנו מכירים בזה- כי למדינת יישראל יש "סדר עדיפויות" כזה, שאותנו כאזרחים הצריכים לעזרה,השגחה וטיפול יותר מהרגיל, שמים בין האחרונים, תמיד "לאחר כך". אנו מכירים כי כל המטפלים בנו ובזכויותינו - לא היו רוצים לחיות ולהתרפא ב"קצבת נכות כללית של ביטוח לאומי" - ולכן גם אנו לא רוצים. 2. כולנו נכים. בין שנראים כך - בין שלא נראים כך. מפני שהשכר הממוצע במשק כיום נע בין 7000 ל 7,500 ש"ח בחודש לאזרח רגיל ואנו זקוקים ליותר מאזרח רגיל -מקבלים אנו שצריכה המדינה לתת לנו יותר מכך -כל חודש. מר פרץ מנכ"ל ההסתדרות תובע כבר שנים "שכר מינימום" של 1000$ . זו גם "תקרת השלמת הכנסה שנותן ביטוח הלאומי. אנו מכירים בכך שנכה שאינו עובד אינו מובטל. 3. מי צריך בכלל את הערך המפקפק של "וועדדות רפואיות בביטוח לאומי"? למה שהבדיקות והאבחנות שעושה כל אחד מהנכים בקופת החולים שלו - הן אשר יובאו בפני וועדה רפואית של רופאים בלבד מאותה קופה - והם אשר יחליטו ויקבעו נכותו של נכה? מדוע אני ושאר הנכים - צריכים "לממן את השכר הנוסף של מנהלי מחלקות בתי חולים במשרה נוספת + כל המנגנוןוהמבנים ,המיכשור והשירותים לחברי הוועדות הרפואיות של ביטוח לאומי"? אם המדינה "לא מאמינה" לרופאים של נכים - ולא "ממש מעוניינת להוציא תקציבים" על הוספות שכר לרופאים בכירים "בשביל עוד עבודת ניירת ויצירת עוד ביורוקרטיה" - שהמדינה תחליף את כל מנגנון ה"לא מאמינים" הזה- ולא "על חשבוני". 4. תהיה רק רשימת נכויות אחת לכל ציבור הנכים.בין ב"נכות כללית" ובין בכל סוג של נכות - יקבעו "אחוזי נכות" על ידי רופאים מוסמכים שגם יהיה להם עניין וזיקה - בטיפול יותר הולם לצרכי הנכה הנבדק. אלו יכולים להיות רופאי כל קופת חולים/שרותי רפואה ציבורית.... הקביעה שלהם - והוראות המשך טיפול - יהיו מחייבים לכל דבר ועניין, הן לבתי משפט, רשויות(משרדי ממשל ועיריות). ירצו בביטוח לאומי - "להשיג השגות על קביעת נכותו של נכה"? יעשו זאת בערר לאותה וועדה שקבעהבקופת החולים את אחוזי נכותו. כן - לא יהיו שום "הגדרות- במקום נכות" כגון "אחוזי אי כושר עבודה (לנכה)". רק מי שמוכר על פי ועדה רפואית של קופת חוילים - יוכל שתיקבע לו גם ""אחוזי אי כושר עבודה",והנותן - תהיה אותה וועדה שתיתן זאת מבלי לשנות ובלי לפגוע בזכותו של כל נכה למצוא ולהתקבל לעבודה ולהתמיד בה.... לסיכום - לא רק אנחנו "צריכים לחתום על המנשר" - גם מנהל משרד הבריאות או השר+ מנהל מוסד ביטוח לאומי/או שר הרווחה.... אנא הציעו עצות נוספות ו/או חזקו ידי בהצעות אלו. חיבוק| |4u| ביפו, אתכם בחיוך רחב,חיבוק גדול ומילה טובה- ששום הון בעולם - לא ישווה להם |4u| פורום זכויות ומגבלות(נכים) 286

פסח מתקרב. קשה לי...

פסח מתקרב. קשה לי... crisos 08:39 | 18/04/05 מאז שנהרג אחי בצבא לפני 17 שנים, הפסקנו לחגוג בפסח. לפני שנתיים וחצי התאבד אחי השני. כמעט ולא נשארה לי משפחה. השנה החלטנו למרות הקושי לחגוג את החג בגלל בר, בתי בת השנתיים. החלטנו שאי אפשר למנוע ממנה את החג (היא כבר שרה לנו מה נישתנה..) בגלל השכול שלנו. אז החג הזה אני מביאה את אבי וחברתי, שגם היא נכה (זו שסיפרתי לכם עליה) וכולנו נשב בחג ונקרא את ההגדה ולו רק בשביל בר הקטנה. תודה לאל, אוכל לא חסר לנו ושלא יחסר לעולם (אמן) חג שמח לכולם והלוואי ולא יחסר לאף אחד בעולם אוכל בצלחתו. אמן. (משום מה אני משתמשת המון במילה אמן ואני בכלל לא דתיה. אולי הצורך להאמין במשהו מחזק אותי) "על מה שנפצע והגליד בי כבר כמעט ואיני חושב, לומדים לחיות עם זה, ככה, פחות אבל כואב" פורום זכויות ומגבלות(נכים) 286

A N I g M A

New member
יהודה סעדו ואביתר בנאי

מה אתם אומרים על הביצוע של יהודה אתמול, ב"כוכב נולד" לשיר "יש לי סיכוי"? בואו לדבר בפורום.

A N I g M A

New member
אנד דה ווינר איז...

משחק של החוליה החלשה הסתיים בפורום ערוץ 24. בואו לאחל מזל טוב לזוכה

dafgol

New member
../images/Emo112.gif קום והתהלך בארץ ../images/Emo73.gif

רעינות למסלולים וטיולים בחג הפסח

A N I g M A

New member
ערוץ 24 - הסוף?

שמועות נפוצו כי לערוץ חסר כסף, והם לא משלמים לחברה "הוט". ערוץ 24 - זה באמת הסוף?

Hallucinate

New member
../images/Emo182.gif בעקבות האנימציות האסורות ../images/Emo41.gif

"לאחרונה החלה בעולם התופעה הבאה: סדרות מצויירות מפגינות הומוסקסואליות בטלוויזיה, ולא חסרות דוגמאות כמו בובספוג, באסטר (הארנב מארתור) ודליק וליניץ בהופ! קטנטנים. הבעיה היא, שיש כ"כ הרבה סדרות הומואיות שעדיין לא מצאו בהם מה הוא הגורם ההומואי בתוכנית..." וכאן אני נכנס לתמונה: אתם יודעים שיש אלפי תוכניות שהיו הופכות אתכם לחלק מקהילת הגייז!? הו, האימה! מזלכם שאני שמתי לב, כי הנה התוכניות האלה... פה

tamax

New member
מה יותר שווה- לונה פארק או סופרלנד?

באיזה שעות נפתח הסופרלנד? כמה עולה כרטיס? מה כתובת האתר של הלונה פארק? כמה לופים יש באנקונדה? מאיזה גיל אפשר לעלות על הקומבה? רוצים לנסוע ללונה פארק בפסח? יש לכם שאלות? בואו לפורום פארקים ורכבות הרים!

בטכס מרגש נחתם היום בבית הנשיא

19.04.2005 בטכס מרגש במיוחד נחתם היום בבית הנשיא בירושלים פרק הנגישות בחוק השוויון לאנשים עם מוגבלות – מאורע היסטורי במעמד נשיא המדינה מר משה קצב ורעייתו גילה יו"ר הכנסת מר ראובן רובי ריבלין ח"כ, יו"ר וועדת העבודה הרווחה והבריאות מר' שאול יהלום שר האוצר, מר בנימין נתניהו שרת המשפטים הגב' ציפי לבני נציבת השיוויון לאנשים עם מוגבלויות, הגב' ד"ר דינה פלדמן ח"כ לשעבר מר מרדכי וירשובסקי, יו"ר ארגון הגג של ארגוני הנכים יו"ר מטה המאבק מר צודקביץ דובר מטה המאבק מר יואב קריים חברי כנסת רבים ביניהם ח"כ אילן גילאון שהיה בין הדוחפים להחלת החוק, הגב' סילביה לזוביק טסלר יו"ר ארגון בזכות שיזם ויישם את חוק השיוויון עורכי דין, משפטנים, ראשי ארגונים וקהל נכבד, צר לי אם לא אזכרתי משהוא מרבים הראויים לשבחים על עשייתם למען חוק זה. הגדיל לעשות ח"כ מר שאול יהלום אשר הביא להחלת החוק יחד עם כל השותפים לעשייה. בנאומו, הזכיר ח"כ יהלום את התלאות שהיו בדרך ופנייתו לנשיא המדינה מר קצב בבקשת עזרה כדי שהחוק יעבור ללא מתנגדים. בדבריו, אמר ח"כ שאול יהלום שמר קצב הסכים מיד לקחת על עצמו לסייע בהעברת החוק אך הציב תנאי. כאשר ייחתם החוק החשוב, הוא ייחתם בבית הנשיא ולא בכנסת ישראל. אמירה זו זכתה למחיאות כפים סוערות שבסיומן ניתן לחבר הכנסת שאול יהלום אות הוקרה על מפעלו לקול מחיאות הכפים המרגשות. בקשתו של נשיא המדינה מר קצב, מולאה היום במלואה. לאחר נאומים מרגשים של יו"ר הכנסת מר ראובן רובי ריבלין, שר האוצר מר בנימים נתניהו השרה ציפי לבני ד"ר פלדמן, נציבת השיוויון לאנשים עם מוגבלות ח"כ לשעבר ויו"ר ארגון הגג מר וירשובסקי דובר מטה המאבק מר יואב קריים נשיא המדינה מר משה קצב נאומים שזכו למחיאות כפים רמות, נגשו לחתום על המסמך ההיסטורי נשיא המדינה, מר' משה קצב, יו"ר הכנסת מר רובי ריבלין, שר האוצר מר נתניהו, ח"כ שאול יהלום, השרה ציפי לבני ויחתום על המסמך גם ראש הממשלה שלא יכול היה להגיע לטכס. ייתכן שחתמו עוד אנשים העיתונות הסתירה ולא יכולתי לראות. בתקווה שתהיינה עוד חתימות נפלאות כאלו ברכות לכל העושים במלאכה החשובה הזו. הטכס צולם, אני תקווה שישודר במהדורות החדשות. אתי אברהמי חנייה לנכים זו גישה לחיים... מנהלת פורום זכויות ומוגבלות(נכים) 286

DREAM111

New member
רוצה להמליץ על הודעה בפורום אצלי

האמת זו פעם ראשונה אז ראיתי שנותנים לינק להודעה יש צורך בעוד משהו בכדי להמליץ
מתוקיז מעלה שאלה בנושא גברים וזוגיות.

DREAM111

New member
אופסי מצטערת עכשיו ראיתי שיש

שרשור בנושא ההמלצות עפ"י תאריך.

למעלה