מומלצים 8.6.05

מומלצים 8.6.05 ../images/Emo24.gif

" מתחזים" אולי הביאו אותם למצב שכזה... כעת כשקראתי את דברי בת יהרר מאת: חוטאת במילים 07/06/05 | 20:49 ואני נזכרת בדברים שכתבה כאן ריטהלה לפני כמה ימים כשהעלתה נושא לדיון, כשהמסר הוא שמבין הנכים קיימים 50% מתחזים לנכים, ( מקווה שאני לא משבשת את המסר ריטה) וכמובן כל זה בא על הגב שלכם, מי שבאמת אבל באמת זקוק לאותה העזרה, נתקל בקשיים ובאוזניים אטומים. היום אני יודעת שגם אלה שנקראים " מתחזים" אולי הביאו אותם למצב שכזה... ולמה אני מתכוונת? וכעת החשיפה... אתמול בבלוג חשפתי טפח, כעת וכעת אחשוף טפחיים.. ואני מודיעה כאן קבל עם ועידה, שאם עד כה היו חמישים אחוזים של מתחזים שנהנו מגמלה חודשית אני הולכת להגדיל את האחוז הזה!!!! הסיפור שלי הוא כזה: 1. ב2001 פיטורים מסוכנות ביטוח בגלל מחלת מקצוע. רופא תעסוקה המליץ להעמיד אותי לועדה רפואית שבמקור קבעה 5% נכות ועל דעת עצמה הפעילה את הסעיף 15א אם אני לא טועה, והעלו לי את אחוזי נכות ל7.5%לצמיתות, בגלל שיהיה לי קשה לדבריהם למצוא מקום עבודה שהולם את כישורי.. אז לא קיבלתי גמלא חודשית, קיבלתי מענק חד פעמי שאפשר לי כלכלית להתרכז בהחלמה. ומשהסכום הזה אזל, נאלצתי להעזר ולמשוך את כל החסכונות העתידיים כמו קופות גמל וכו' והפעלתי גם את הפוליסות שעמדו לרשותי למקרה של אובדן כושר עבודה. אז על שנת 2001 בהתערבותו של עורך דין קיבלתי גם כספים מחברת הביטוח, אומנם לא מה שהגיע לי ועל כך עוד רציתי להלחם בעזרת אותו עורך הדין. אבל גם המעט שקיבלתי עזר לי להמשיך לנסות לשקם את עצמי גם רפואית וגם מקצועית וכלכלית. 2. 2002 בועדה רפואית של לשכת העבודה קיבלתי כל מיני הגבלות מבחינה תעסוקתית והחליטו לעשות לי הסבה מקצועית לתפקיד שיתאים לי, ושאוכל להקלט במקום עבודה אחר מבלי להפגע שנית מהבעיה שממנה פוטרתי ב2001, עברתי את הקורס בהצלחה, וכעבור חודשיים כפסע היה ביני לאירוע מוחי, ולמזלי האירוע הסתיים בשיתוק עיצבי בפנים. שוב חוסר יכולת להקלט למקום עבודה, עד להחלמה מהשיתוק הזה, כי מי היה מקבל אותי לעבודה עם פה עקום ועין משותקת? את העורך הדין שלי ביקשתי לפעול למעני גם לקבלת הפיצוי מחברת הביטוח על שנת 2002. 3. 2003 כשעבר לי השיתוק העיצבי התחלתי ללכת לראיונות עבודה, להקלט במקום העבודה בתפקיד שלמדתי בקורס, לא הצלחתי מאחר וצריך ניסיון, אז שוב נפלתי בין הכיסאות, ולא התיאשתי, חיפשתי כל עבודה, אבל מצאתי משהו שאסור היה לי לעבוד בו בגלל אותה מחלת המקצוע ממנה פוטרתי ב2001. ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שירגישו בעבודה, ואו אתחיל אני להרגיש לא טוב ואצטרך לעזוב את העבודה. לצערי כחודש אחרי שהתחלתי לעבוד באותו המקום. בדרך לעבודה עברתי תאונת דרכים קלה!! נאמר לי שזוהי צליפת שוט, שיקח אולי חצי שנה אבל אתגבר על כך ואצליח לחזור ולשקם את עצמי גם מבחינה כלכלית, תעסוקתית ורפואית. הסתבר לי ב2003 שעורך הדין אותו שכרתי כדי לתבוע את חברת הביטוח (עשה טעות עם פירוש הפוליסות, וחוץ מזה היה עסוק מאוד ולא טיפל בתיק שלי במשך שנה שלמה. ואפילו לא טרח לידע אותי על כך מבעוד מועד, למרות שידע כי כעבור מספר חודשים יכנס לתוקף חוק ההתישנות על הפוליסות שלי. החל המרדף שלי אחרי חיפוש עורך דין אחר שיקח על עצמו את הפוליסות להמשך הטיפול. וכך נפלתי בידי מישהו שרק לא מזמן הסתבר לי שלא עורך דין, ונגדו הגשתי תביעה קטנה ועל כך כתבתי בבלוג שלי. אז מה עושים חשבתי לעצמי בסוף2002 ????? מפעילים את הביטוח הלאומי, דורשים אחוזי נכות ונקבע לי 42% נכות רפואית ללא גמלא.. מה עושים זעקתי? כמובן שערערתי, ואמרתי להם שם לאלה שיושבים על הכיסאות שלהם עם המשכורת המובטחת שלהם בנכות הכללית רבותייי.... אני צריכה רק זמן החלמה!, אני לא רוצה אחוזי נכות באם לא נותנים לי גימלה על מנת שאוכל להחלים ולהשתלב חזרה במעגל העבודה, התאונה הזאת גרמה לי נזקים בעמוד השידרה, נכון... מדובר רק בצליפת שוט, אבל לא כל עבודה אני יכולה לקחת על עצמי. תעזרו לי להחלים ותפסיקו לי אחר כך את הסיוע שלכם אני לא רוצה ליפול על אף כתף אמרתי אבל אני מבקשת את מה שמגיע לי כחוק!! תתאימו לי עבודה שמתאימה למגבלות הרפואיות שלי זעקתי בשיקום מקצועי, משם הישועה לא הגיע, להזכירכם, 7.5% נכות מקצועית 42% נכות רפואית, והתשובה שלהם היא שאני יכולה למצוא ולשקם את עצמי מבחינה מקצועית בכוחות עצמי, מאחר ולא מימנתי מכספי את המקצועות שבהם עסקתי! טוב, אז מצאתי מקום עבודה, אני עובדת כבר כמה חודשים במקום עבודה אחד שעל מנת להתקבל אליו נאלצתי לחתום על טפסים שאין לי בעיות רפואיות, נכנסתי לעבודה כזאת שלא מתאימה למגבלות הרפואיות שלי ואין יום שאני לא חוזרת משם עם כאב נוסף. את המשכורת שלי אני כעת אצטרך לשלם גם לרופאים וגם לכל מיני אביזרים שיקלו עלי לעבוד בעבודה הזאת. אבל אותם..שם בועדה רפואית זה לא מעניין. כאן מסתיימת החשיפה שלי, ואני מודיעה קבל עם ועידה שכעת יש מישהו שנגדו ביטלתי את התביעה הקטנה שלי כי השתפנתי, והוא הבטיח שהוא יעלה לי את אחוזי הנכות הכללית והמקצועית על מנת שאצליח לקבל גמלה חודשית את הגבוהה שביניהם. ואני כאן מצהירה לפניכם, שגם לכשאצליח להחלים אם לא במאה אחוזים אז לפחות בחמישים אחוז גם אם כבר לא אזדקק לגמלה שלהם אני אשאר בין אלה שיקראו להם נכה מזוייפת. אז אם לי זה קורה שמביאים אותי להפעיל את האנשים שמאחורי הקלעים על מנת לקבל אחוזי נכות מי מבטיח שגם אלה שנקראים 50% נכים מזוייפים לא היו במצבי, ובצר להם התחילו למשוך בחוטים? הרי מה בסך הכל ביקשתי? תעזרו לי להחלים תעזרו לי להשתלב במעגל העבודה המתאים לכישורי לא רוצה לאכול לחם חסד אבל מסתבר שאותם ממש ממש לא מעניינת הזעקה שלי. ובגללי ובגלל הרבה שכמוני שנופלים בין הכיסאות גם אתם נופלים בין הכיסאות ונפגעים. אז ליבי ליבי עם כולםםםםםםםםם מה דעתכם על כל הקטע המסריח הזה? ואם למישהו יש מה להגיד לי על כל הבלגן הזה שלי אשמח לשמוע אבל... אם תגידו לי להפסיק את מחול השדים שלי, ולפטר את זה שיפעל עבורי ולמעני מאחורי הקלעים ספק אם אקבל הצעתכם. כעת אחרי שהוצאתי כאן ים של כעסים אשמח באמת להמשיך ולקרוא מה דעתכם ומה הייתם עושים במקומי? כתובות אינטרנט נילוות: חשיפת הטפח בבלוג שלי ותמו חטאים מן הארץ והרשעים ברגע יאבדו ורק חסידיך ורק חסידיך ליד כיסא כבודך יפקדו חיים חפר http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=301048 פורום זכויות ומוגבלות(נכים)286 באתר תפוז

אם לא הייתי עדה לדבר לא הייתי מאמינ

אין נגישות בעיריית הרצליה מח' חינוך זהבה נ 00:41 | 08/06/05 לצערי אני מביאה כאן היום מנסיוני בעיסוקי אני משתתפת בישיבות במחלקת החינוך בהרצליה והיום היתה לי חויה נוראית שלא האמנתי למראה עיניי ואם היו מספרים לי ולא הייתי עדה לדבר לא הייתי מאמינה לסיטואציה. וכך היה: אם לתלמיד התיה מוזממנת לישיבה בעירייה, ישיבה בה היא אמורה להיות מוזמנת שבועיים טרם הדיון, עת הגיעה לה ההזמנה הודיעה האם שהיא רוצה מאוד להגיע אך לצערה היא מרותקת לכיסא גלגלים לאחר ניתוח ואינה יכולה לעלות ומחלקת החינוך אינה נגישה לאדם הישב בכיסא גלגלים. לאור זאת לא ענו לה מלשכת ראש העירייה והנה הגיעה יום הישיבה ואנו יושבים וממתינים לאם שתגיע והשומר נכנס ומספר על אימא בכיסא גלגלים שנשארה ברחוב כני אין לה כיצד לעלות למחלקת החינוך. לאחר שכבר חשבנו ביעילות חברי הוועדה לגשת אליה לרכבה ולשוחח איתה ולדון בנושא בנה בשל הרצון שלנו והעובדה שאנו מחויבים ללכת אליה כי היא אינה צריכה לשאת באשמת העיר על חוסר הנגישות והרגישות שלה לאור המצב העגוגם. והנה היא מגיעה ובעלה מסיע אותה לחדר בו אנו יושבים ובתשובה כיצד עהצליחו לעלות לקומה השניה, השיבה לנו שהיא ישבה על ריצפת המדרגות ועלתה בישיבה על ידי דחיפת הגוף עם הידיים מדרגה אחרי מדרגה.... לאן הגענו וחבל שלא יכולתי לצלם את ההשפלה שהיא עברה, לא להאמין כמה שללכת זכ כל כך מובןלכל מי שאינו יושב על כיסא גלגלים... הי , אני כנראה מאוד נאיבית וחשבתי שכבר אין מצבים כאלו במחוזותינו.... שיתפתי אתכם בתחושותיי... זהבה נ פורום זכויות הורים ותלמידים - מספר 1076 ומסייעת לצוות הניהול בפורום זכויות ומגבלות נכים - מספר 286 ב"תפוז אנשים". "תשמור על העולם ילד יש דברים שאסור לראות4u|גיבור של העולם ילד ...<im

פורום הומיאופתיה קלאסית

עוסק בנושאי בריאות ומחלות מן ההיבט ההומיאופתי. אם ברצונכם לראות את הדברים מזוית אחרת, זהו המקום.

rolan

New member
מי שחלה במחלה הארורה הזו

אנורקסיה יכול להבין מי שלא, כדאי לו שיקרא כדי להבין עד כמה הרסנית היא.

טריוויה ענקית בפורום הדורבנים.

חידון טריוויה שבגודלו עוד לא היה בפורום 806. יוזמה נהדרת של אחד הגולשים. בואו לבדוק עד כמה אתם חושבים שאתם מכירים את הלהקה... לחידון.

s h o o s h a

New member
המשטרה רוצה לאמץ את "שיטת ג'וליאני"

לא רוצה לשמוע מה צריך. זה גורם לי בחילה. אני רוצה לראות תוצאות בשטח. אנחנו במלחמה! לא עוד דיבורים מה צריך (כאמור), לא עוד המלצות, ומי שחושב שזה המצב ואין מה לעשות- וואללה, שיקום ויעזוב את הארץ, שיסע לניו-יורק, שם אין פשע כי שם יש ג'וליאני בואו ונגרום להם להקשיב לנו. בואו נעשה יד אחת למען עזרה במיגור התופעות הנוראיות שפוקדות אותנו חדשות לבקרים. כל דעה, כל רעיון, כל מחאה, כאן מקומה. כאן נתחיל.

למעלה