מומלצים 5.7

• פותח הנושא or1
  • פורסם בתאריך

or1

New member
בואו לדון עמנו ../images/Emo63.gif

על
כוחה של מילה וזכויות יוצרים

טאKילה

New member
זעקת האימהות בקסם הוירטואליה../images/Emo91.gif

הוא הפך ליהיות החייל של כולנו , אותו עלם חמודות עם פנים תמימות שיצא לשרת את המולדת ונחטף. הוא הפך ליהיות הבן של כל אחת מאיתנו השולחת בן לצבא וחרדה כל יום ושעה שעה עד שרואה את המתיקות שבעיניו וחובקת את כתפיו הנעריות. הוא נכנס לי לחלום כמעט מדי יום בפני דאוגות ומעונות , ובתוך תוכו אני חשה את הילד שבו שזועק לאמא. ההמשך לזעקת האימהות בפורום קסם הוירטואליה.

sh53

New member
לפגוש את החברות בארץ אחרי הרבה זמן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=81325489 אז אתמול לפנות בוקר, נחתתי בישראל. סבא שלי בא לאסוף אותי והחברות גם רצו לבוא אבל, היה אי הבנה ביניהן. כבר ביום הראשון נכנסתי לפעולה.. כרגע בבית של סבא שלי, איפה שאני שוהה, יש שתי חברות שלי.. הן ישנות.. אבל, את האמת? הופתעתי לראות אותן.. זה היה ממש מרגש.. לראות אנשים אחרי שנתיים זה מדהים.. העניין הוא שהזמנתי עוד חברה אחת (בנוסף לשתיים שהיו אצלי) והן התחילו לעדכן אותי בכל הסיפור,שלפי דעתן,ישפיע על השהות שלי בארץ.. אח"כ הן התפנו לברר את כל הפרטים של המריבה ואני הרגשתי שאני אאוט.. לא דיברתי איתן על זה.. למרות שחברה שלי (אחרת) המליצה לי לדבר איתן.. אבל זה ישתפר.. והיה לנו מלא מלא צחוקים ואפילו יש תמונות... סבא שלי נתן לי פלא כשנחתתי ויש לי איזה 50 ומשו הודעות מחברות שלי. בקיצר, יותר מאוחר היום (עכשיו 5:25 בבוקר יש לי ג'ט לג.. בעע), אני אמורה להיפגש עם שאר החברות וגם עם החבר לשעבר. היחסים סיני לבינו ממש השתנו. הוא אחד מבני האדם שאני מעדיפה לא להתקרב כי הוא רק פוגע בי יותר ויותר. שתי החברות שישנות אצלי שאלו אותי אם יש לי עדיין אליו רגשות ואמרתי שאין. אני לא אשקר אבל, יש פעמים שאני מתחרטת שבכלל היינו חברים. אחת מהחברות שלי שנמצאת אצלי סיפרה לי שהיא קיבלה הודעה ממנו שבה הוא שאל עליי ואם נחתתי בשלום.. אבל, לי הוא שלח הודעה של למה נחתתי בכלל.. אמרתי לו בפירוש שאין לי כח לריב איתו והוא פשוט לא שווה את כל הטירחה.. הוא ענה שסבבה.. החברות שלי פירשו את הקטע כאילו הוא מנסה לדחות את כל הרגשות שמתעוררים אצלו מחדש.. אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות איתו.. מאוחר יותר צורפתי לשיחה משותפת שלו ועוד כמה בנים והשיחה,במילה אחת, ז-ו-ו-ע-ת-י... הבנים שהיו בשיחה התחילו לרדת על חבר טוב שלהם וגם עליי.. באיזשהו שלב הרגשתי שזה עובר את גבול הטעם הטוב והפסקתי לענות להם.. פשוט התעלמתי.. אני חושבת שאותם אנשים שהיו בשיחה ואני לא ממש רוצה לראות אותם.. אבל, חברות שלי מתעקשות להיפגש איתן ואני לא יכולה לעשות שומדבר.. מצד שני, אני שוקלת להתעלם כאילו הם לא נמצאים אבל, אני יודעת שזו רק בריחה הסיטואציה אבל, הם לא מכירים אותי טוב... אני השתנתי ואני לא אותה אחת מאותה שנתיים.. למדתי לפתוח את הפה רק שזה לא קורה בינתיים בגלל שאני עדיין בשוק מכמות העברית שפתאום אני שומעת.. אבל, אני יודעת שזה יעבור עוד כמה ימים ואני אראה להם עד כמה שהשתנתי אבל, בינתיים הם חושבים שאני אותה אחת.. הבעיה שלי בעצם היא עם החבר לשעבר.. מה עושים עם הילד? כפי שכבר אמרתי אני לא ממש רוצה קשר איתו אבל, אני יודעת שאי אפשר להתחמק ממנו כי הוא נמצא בקרבת החברות שלי.. יש לכם עצות מה לעשות איתו.. מה לעשות בפגישה שתיערך?? אשמח גם אם תגיבו לשאר העניינים שכתבתי.. שלכם תמיד, קרנושית

sh53

New member
החבר מתחמק ממני, מה לעשות?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=81316949 קיי. אני לא אציין שמות מיותרים אז נשתמש באותיות. עם א' התחלתי לדבר בערך בסוף פברואר כשהוא מצא אותי איכשהו באייסיקיו [ששלושה חודשים אחרי הוא אמר לי שחבר שלו מהכיתה שלי נתן לו.] הוא היה בי"א אני בט' והוא גדול ממני ב3 שנים. קיצר כמעט 3 חודשים ככה דיברנו וזה והוא קצת התחיל איתי אבל לא ממש התייחסתי אליו כי לא ידעתי בעיקר מיהו חוץ מזה שהוא לומד איתי באותו בצפר. לקראת סוף אפריל כשישבתי עם חברים שלי בחדר אוכל שמעתי ילד אחד שישב לידי קורא בשמו של א'. משום מה הייתה לי תחושה שזה הוא והתחלתי לשאול את הילד הזה [נקרא לו ר'] על א'. אחרי 2 שאלות הבנתי שזה בדיוק מי שחשבתי שזה. יום למחרת ראיתי אותו יותר מקרוב סתם ישבנו דיברנו וזה והוא היה מאוד נחמד כמו שתמיד הוא היה באייסיקיו וכל זה. 4 ימים אחרי, [זה היה ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל. כע. אני זוכרת טוב מאוד את היום הזה.] דיברנו באייסיקיו והוא אמר שהוא רוצה לדבר איתי על משהו אבל לא רצה להגיד לי מה אבל בסוף שכנעתי אותו להגיד לי. הוא שאל אם אני רוצה שנהיה חברים. יום למחרת אמרתי לו שכן. כל החופש שעשו לנו ביום העצמאות לא ראיתי אותו [בגלל שאין אוטובוסים ואנחנו גרים יחסית רחוק אחד מהשנייה וזה]. ביום ראשון בשבוע שלאחר מכן ראיתי אותו.. סתם ישבנו בהפסקה הגדולה [שעה חח] והיה מאווד נחמד ;] אחרי זה כמה ימים היה ככה ואז נפגשנו אחרי בצפר וזה. עד סוף השבוע פשוט חשבתי שזה לא מתאים לי ונפרדתי ממנו. 3 שבועות אחרי.. ראיתי אותו הרבה פעמים.. דיברנו וזה ופשוט הבנתי שאני מרגישה משהו כלפיו. ביקשתי ממנו לחזור והוא הסכים. אחרי זה היה לי טיול שנתי ויום אחרי שחזרנו מהטיול ונסעתי לבצפר וראיתי אותו באוטובוס הוא התנהג בצורה כזאת הממ.. כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מדבר איתי [?] אוקע לא התייחסתי לזה כ"כ כי ידעתי שיש לו מתכונת והוא די לחוץ וזה. במשך שבועיים הוא התעלם ממני. בקושי דיבר איתי. ניתק כשהתקשרתי. לא ענה להודעות. אחרי שבועיים כשנמאס לי ושאלתי אותו למה הוא מתייחס אליי ככה ומה עשיתי לו הוא טען ש"כלום ואין לי כוח". אחרי זה הוא התחיל שהפרש הגילאים גדול מדי ואז כשאמרתי לו שזה קודם לא הפריע לו הוא נזכר להגיד לי "ד"א אני עכשיו בקטע עם מישהי אחרת" דבר שאני יודעת שלא היה נכון. ופשוט עכשיו שזה נגמר אני רואה שזה סתם היה ניסיון שלו לנצל את ההזדמנות שרציתי לחזור אליו בשביל לפגוע בי על זה שנפרדתי ממנו אז. ולפני שבוע וחצי בערך היה לי ריב ממש גדול איתו. . וזהו. נחמד הא ?

sh53

New member
מרגישה כאילו חילקו אותי ביניהן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=81310380 אשמח להשתלב גם לי זה נראה פורום מעניין... מקבלים אותי גם? ואם כבר אז כבר, אני צריכה עזרה- ככה: בשנה האחרונה ובכלל בכל רגע, אני מרגישה כאילו אני מחפשת תחברות הכי טובות להיות איתם... ז"א אני פעילה בחברה יש לי הרבה חברות והכל וכאילו כל רגע יש לי אך אני אקרא לזה...מן חברות מעודפות כאלו.. לפני חצי שנה היה לי שלושה חברות שהם היו ההכי טובות כעבור חצי שנה (שזה בעצם עכשיו) החברות הכי טובות שאני מחשיבה זה אחת מלפני החצי שנה ושתיים אחרות שלפני זה היו גם טובות מאוד....אני מפחדת לאבד תאחרות שלפני חצי שנה.... אצלינו זה מחולק לפי קבוצות בחבר'ה, וה-2 האלו לפני החצי שנה לא בקבוצה שאני כרגע נמצאת שם...וכאילו אני מתרחקת מאותן בנות...ואני מרגישה שככל שאני מתקרבת ל"חבורה " מסוימת(ששם שלושת החברות הטובות שלי) אני מתרחקת מ-2 החברות האחרות שלא נמצאות באותה קבוצה....חברה שלי שנמצאת איתי בקבוצה(לא מההכי טובות) לה אותו סיפור כמו שלי אנחנו מבינות אחת ת'שנייה...ועד עכשיו אנחנו חצי חצי...פעם עם הקבוצה פעם עם 2 הבנות....ואני לא יודעת מה לעשות במצב שאתה חצי משם וחצי משם...למי אתה בעצם משתייך??יעני אני לא מחולקת לשניים זה די נמאס "לרקוד בשתי חתונות" הדבר הזה כבר מעצבן אותי....זה קורה לי כל חודש...וכשאני בעצם נמצאת עם ה-2, אני יותר מתקרבת אליהן וככה בעצם מתרחקת מהחבורה הראשונה....או ההפך - מתרחקת מהשתי חברות כשאני יותר עם ה"חבורה"....מה לעשות? מקווה שמישהו יבין אותי..... סליחה על האורך....אני לא הכי ידעתי אך להסביר את עצמי

למעלה