מומלצים 4.2.04
ה ה מוזה New member 4/2/04 #3 מה כל כך טוב ב"יום טוב" של ערוץ 2?! "..אז תגידו לי בבקשה, "קשת", מה כל כך טוב אצלכם שם? מה בדיוק עשיתם חוץ מלפרסם את עצמכם ולפרסם חברות ענק אחרות?.." מכתב מפורום - מכתב שלא נשלח מוזמנים לחוות את דעתכם על יום ההתרמה מה כל כך טוב ב"יום טוב" של ערוץ 2?!
מה כל כך טוב ב"יום טוב" של ערוץ 2?! "..אז תגידו לי בבקשה, "קשת", מה כל כך טוב אצלכם שם? מה בדיוק עשיתם חוץ מלפרסם את עצמכם ולפרסם חברות ענק אחרות?.." מכתב מפורום - מכתב שלא נשלח מוזמנים לחוות את דעתכם על יום ההתרמה מה כל כך טוב ב"יום טוב" של ערוץ 2?!
ח חיפושית222 New member 4/2/04 #4 נופלת מהרגליים ../images/Emo122.gif מה כל כך מסובך בלהיות עקרת בית?
S sh53 New member 4/2/04 #6 הפינה המעצבנת של קרן חוזרת והפעם: 1. מי שחקן/שחקנית הקולנוע שהכי מעצבנים אתכם? 2. מה התכונה הכי מעצבנת שיש בבני אדם לדעתכם? פה
הפינה המעצבנת של קרן חוזרת והפעם: 1. מי שחקן/שחקנית הקולנוע שהכי מעצבנים אתכם? 2. מה התכונה הכי מעצבנת שיש בבני אדם לדעתכם? פה
E eshir31 New member 4/2/04 #7 על הוראת ההיסטוריה ומוריה../images/Emo41.gif ממליץ לכולם לקרוא מה יש למשתתפי פורום ערוץ ההיסטוריה לספר על הוראת ההיסטוריה ומוריה בישראל.
על הוראת ההיסטוריה ומוריה../images/Emo41.gif ממליץ לכולם לקרוא מה יש למשתתפי פורום ערוץ ההיסטוריה לספר על הוראת ההיסטוריה ומוריה בישראל.
ת תה צמחים New member 4/2/04 #8 אם מותר להמליץ על עצמי (יו, אני מרגישה כ"כ נרקיסיסטית כשאני עושה דברים כאלה...) אז ציניות, וגן עדן...
אם מותר להמליץ על עצמי (יו, אני מרגישה כ"כ נרקיסיסטית כשאני עושה דברים כאלה...) אז ציניות, וגן עדן...
ע עמית מהשרון New member 5/2/04 #11 לקראת ט"ו בשבט ממליץ על פורום שמירת טבע - 718, לקראת ט"ו בשבט שיחול בשבת, 7.2.04. (אהיה במהלך החג בנגב הדרומי, כך שאני ממליץ על הפורום כבר כעת).
לקראת ט"ו בשבט ממליץ על פורום שמירת טבע - 718, לקראת ט"ו בשבט שיחול בשבת, 7.2.04. (אהיה במהלך החג בנגב הדרומי, כך שאני ממליץ על הפורום כבר כעת).