מומלצים - 29.7

פינת עידכון המדע ../images/Emo132.gif

גולשים יקרים, מדי יום שישי אנו מביאים לכם סקירה על חדשות המדע הביולוגי-פופולרי, הרפואי והמדע הכללי. והפעם...
עידכון גאדג'טים
מכשירים לזיהוי אותנטיות ("מה זה אותנטית?") של מסמכים, מכשירים לזיהוי חיידקים מסוכנים, מכשירים לזיהוי צורות חיים על המאדים ועוד...
מדוע החוקרים חוששים מנגיף השפעת
הציפור הננסית מהוואי - החולייתן היחיד בעולם שמשמיע קול ללא מיתרי קול
מדוע המתרחצים בחופי פלורידה משתעלים
ועידכון על נקר מקור השנהב
בואו לקרוא, להנות וללמוד - בפורום ביולוגיה ומדעי החיים המשך גלישה נעימה

azaria

New member
ספרות מקצועית לאנשים בזוגיות שניה?

משתתפת וותיקה בפורום משפחות מורכבות נתקלה בספר קריאה שהוא "כמו חברה טובה, חברה במועדון שלנו, המשפחות המורכבות." "היא [הסופרת] מצליחה להעביר את החוויה הזו מבפנים בצורה כל כך עשירה ומדויקת, נורא מרגש!" הנה קישור להודעה.

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gif "אהוב שלא נודע.."

אני כותבת עכשיו לאדם שאיני יודעת מי הוא... שאיני יודעת דבר עליו.. שאיני יודעת אם אזכה להכיר אדם שכזה... או שאולי אשאר בודדה... לנצח.." קיוויתי בליבי... שכול הפגיעות שעכשיו יכאבו אך בהמשך תיהיה לי אהבה כזאת... שגם כשהיה בת 80 אתה האדם שאיתי תאהב אותי... למרות שאראה פחות יפה למרות שפניי יראו זקנות למדיי... למרות שלא אצליח ללכת... למרות שאהיה זקנה.."

התלבטות לגבי טיול משותף

מדובר על בחורה שנוסעת לבקר אדם שהכירה באתר היכרויות והוא מתגורר בחו"ל, לקראת הנסיעה מגלה הבחורה שאדם זה שהיא כל כך משתוקקת לבקר- חזר להיות פעיל באתר ההיכרויות.... השאלה הנשאלת היא האם לבטל את הנסיעה? ואולי התוכניות שלו הן להזמין בחורות נוספות? קישור אגב, במהלך השרשור נודע שהבחור לא יהודי, מעניין לאן זה יתפתח

s h o o s h a

New member
סיפורה של nati tomboy נערה בת 16

פעם פחדתי מהלקקן של העוגות... בשבילי הוא מעולם לא היה כלי אוכל פשוט. כשהיא לא רצתה להרים עליי את ידה בחשופה הלקקן היה זמין יותר. הייתי נוהגת להחביא אותו מדי פעם.רק כי הוא הרתיע אותי ...כמובן שהעובדה שאני בת 16 וחצי ושאין לי יותר מדי אמצעים כלכליים לא ממש מתירה לי אפשרות מאשר להישאר בבית ולספוג. היא לא מבינה שזאת לא הדרך, למרות שאני אומרת לה את זה כל פעם מחדש. מעולם לא הצלחתי להתגונן מפניה, תמיד ברחתי, הסתתרתי אבל בסוף היא הגיעה אליי...

הברקות של לקוחות

תומכת טכנית העלתה רשימה של השאלות הכי הזויות והיציאות הכי מוזרות שנתקלה בהן מצד לקוחות. אחרי שנרגעו מהצחוק, העלו חברים נוספים בפורום יציאות דומות ושאלות הזויות שהם נתקלו בהם במסגרת העבודה. שווה!

למעלה