מומלצים 29.10

מה עדיף? אבא גיבור ומת או פחדן וחי?

מאז המלחמה האחרונה לא יכול שלא להוציא את התהייה הזאת מהראש..מה יקרה כשיקראו לי שוב פעם...להילחם? מה הייתם עושים במקומי?

Towelie

New member
פרק26: בין דייסה לבגידה

פרק חדש שלי אחרי קרוב לשנה שלא כתבתי... חזרתי לכתוב במהדורה שבועית תהנו!!

ויימס

New member
ביקורת ל"אנשי המשמר"...

ספרו של טרי פראצ'ט, עכבר המעבדה אשר זומם שליטה עולמית...

sh53

New member
אני משפיעה על אנשים

לפני שנתיים, כשעוד הייתי בארץ, הייתי "שייכת" לחבורה כזאת של בנות ובנים ביחד מכיתה ו' (של אז) ועד ט' (של אז)... כאלה שתמיד בימי רביעי במסגרת שמע היו מסתובבים ביחד.. בין כל הבנים האלה היה החבר לשעבר שלי.. (עד כמה שאני שונאת להזכיר אותו אבל, זה הכרחי לסיפור) אחרי שעזבתי, החבורה התחילה להתפרק... כאילו שאני הייתי משו שמאחד אותם.. נפרדתי כמובן מהחבר לשעבר... וגם חלק מאלה שהיו בכיתה ט', עברו לתיכון משותף ומשם נוצרו חברויות יותר חזקות וחבורות שונות.. לפני שנה גם חלק מהשכבה שלי עברה לאותו תיכון ואז נוצרו עוד חברויות.. החבורה נהייתה יותר מצומצמת.. בקיץ האחרון, כשבאתי לבקר, שוב פעם נוצרה החבורה הזאת.. החבורה שאליה הייתי "שייכת" בעבר.. ושוב פה הייתי עוד משהו מאחד.. מישהי שמקשרת...נהנתי בתקופה הזאת.. החלק מהשכבה של ז' של אז, גם הצטרפה לתיכון... אני לא יודעת מה בדיוק הולך כרגע אבל, הרגע חברה שלי סיפרה לי שמאז שעזבתי, החבר לשעבר השתנה, לפי דעתה, לרעה וכמובן שהיא השתנתה... זה קצת מפתיע לשמוע שאני משנה אנשים... היא לא היחידה שאמרה לי ששיניתי אותה.. המדריכים של אותו ארגון שהייתי הולכת כל יום רביעי אמרו לי שאני חסרה ושאני הייתי מאחדת את כולם.. וגם החברות שלי, על היום הראשון שנחתתי, אמרו לי שמאז שעזבתי החבורה שהייתה התפרקה.. נעשו שתי חבורות שונות.. חבורה של בנות וחבורה של בנים ובנות.. אני עדיין לא מבינה איך זה שאני משפיעה על אנשים??... איך אני משנה אנשים?.. כאילו באותה תקופה שאני וחבר לשעבר היינו חברים גם שיניתי אותו וברגע שעזבתי, הוא השתנה בחזרה למה שהיה.. יש לי מלא שאלות אבל אני יודעת שאין עליהם תשובות... סתם רציתי לפרוק את זה.. כי אתמול הייתה לי שיחה עם חברה אחרת.. דיברנו על החבר לשעבר והיא ניסתה להבין למה אני והוא לא בקשר.. כי היא ,מבחינתה,מצטערת שהיא לא שמרה על קשר עם אהבתה הראשונה.. והיא לא רוצה שאני אחזור על הטעות שהיא עשתה... אז מה דעתכם בכל העניין? מה יכול להיות הגורם לזה שאני משפיעה ומאחדת אנשים? כל תגובה שהיא תתקבל בברכה:) אוהבת תמיד, קרן:) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=88253851

למעלה