חוויות מהקייצת בערד
היה ממש כיף בערד!! יום ראשון יצאתי בבוקר ופגשתי את חן בתחנה המרכזית וישבתי איתו שם איזה שעה או משו כזה וסתם דיברנו על כל מיני דברים והיה ממש נחמד לפגוש אותו. אח"כ לקחתי אוטובוס לערד והתקשרתי בדיוק שהגעתי לערד כי שמתי לב שאני בערד בגלל גן הנשרים שזה מקום שקרוב לכניסה והיינו שם בל"ג בעומר. בקיצר התקשרתי למשה שיבוא לקחת אותי מהתחנה המרכזית וחיכיתי שם. סתיו וליאור באו לקחת אותי והחלטנו שממש חם אז הולכים לקנות ארטיק ואז לקייצת אז הלכנו למרכז וקנינו ארטיקים. החלטנו שאין לנו כוח ללכת לקייצת אז הלכנו לקניון לטאוור רקורדס לראות מה חדש ומשם הלכנו לבית של סתיו להתנחל אצלו קצת. היינו אצלו וסתם שמענו מוזיקה ודיברנו וסתם היה סבבה ולא רצינו ללכת לקייצת אז אמרתי שאני לבד בתחנה המרכזית למרות שסתיו וליאור יצאו ב-11 וכבר היה איזה 12 וחצי אז סרגיי וקרן הלכו לתחנה המרכזית לחפש אותי ושהם הגיעו הם לא מצאו אותי אז הם התקשרו ואמרתי להם שאנחנו בקניון או לא זוכרת מה ושיחזרו לקייצת אז הם חזרו וסתם המשכנו להתנחל אבל אמרו לנו שצריכים פלוגים דחוף אז אנחנו צריכים לבוא. אז בסוף הסכמנו ללכת אחרי שיכנוע של ליאור או סתיו ובדרך סתיו הראה לי את כל השרפות שלו (הוא פירומן והבית שלו מוקף בשריפות שהוא עשה) ובסוף הגענו לבצפר וגילינו שלא באמת צריך לעזור.. חחחחח אז סתם פגשתי את כולם והיה ממש נחמד להיות שם עם כולם ולפגוש את כל האנשים שלא פגשתי מלא זמן.. חחח אחרי שהקייצת נגמרה הלכנו לקן ועשו כמה ישיבות וסתם אכלנו כל מיני דברים ועשיתי מלחמת בייגלה עם שי שהוא ילד שרוט שהכרתי אותו בימים האלה והוא ממש אחלה ילד. אח"כ אני, קרן, סתיו, ליאור ואדווה הלכנו לבית של סתיו ואדווה גרה ממש קרוב אז היא הלכה לבית שלה. התנחלנו אצל סתיו ואכלנו אצלו והיה ממש מצחיק עם ההורים שלו. אח"כ סתם ישבנו ודיברנו ושמענו מוזיקה ועלינו לגג שזה מקום ממש נחמד וסתם ישבנו שם קצת. אח"כ ירדנו בחזרה לחדר שלו וגם אדווה מתישו באה וסתם היה ממש מצחיק וסבבה ואני וקרן עשינו שיחת בנות בזמן שהיתה מוזיקה כי הם שמעו מטאל או משו וגם ככה הם לא שמעו אותנו אז זה היה ממש מצחיק... חחחח אח"כ החלטנו שאנחנו בסוף לא ישנים על הגג אז ניסינו להיכנס למיטה כולנו ובסוף לא ממש נירדמנו אז הבנים עלו למעלה ואני וקרן נשארנו בחדר שלו ודיברנו ואז כזה מתישו עליתי למעלה לקרוא לבנים שישנו למטה כי הם העלו כבר כמה מיזרונים למעלה וקרן רצתה לישון אז הם אמרו לי לבוא לשבת איתם קצת כי גם ככה הייתי היפראקטיבית אז נשארתי ואז גם קרן עלתה והחלטנו שאנחנו ישנים על הגג והבנים העלו גם שמיכות וכריות וכאלה ודיברנו עוד קצת ואז הלכנו לישון ובלילה היה ממש קר!! ישנתי ליד ליאור ובלילה הוא ירד למטה לשים עוד חולצה ושהוא חזר לא היה לו נעים להעיר אותי אז הוא הלך לישון בצד אז היה רווח ביני לבין קרן והיה לי ממש קר אז התעוררתי כמה פעמים במשך הלילה כי סתיו גנב לי את השמיכה... חחחח בבוקר קמנו באיזה 7 נראה לי והורדנו את כל הדברים למטה. אכלנו ושתינו ואז ההורים של סתיו הסיעו אותי ואת קרן ואת אח שלו לבריכה וליאור וסתיו הלכו ברגל לבצפר כי הם היו צריכים להביא כמה דברים.. בבריכה היה ממש מצחיק הייתי בעיקר עם סרגיי, ליאור ואיגור. סרגיי וליאור החליטו שאני קלה אז הם מתמסרים איתי ליד הבריכה ואח"כ הם סתם ניסו לקשור אותי וכאלה... חחחחחחחחחחח היה אסור להם להיות בעמוקים והיתה ילדה אחת בשם מאיה שלא רצתה לשחות לבד ואני התנדבתי ללוות אותה עד לחברות שלה בתקווה לברוח שלב מסוים אבל לא הלך לי אז שחיתי איתה עד שהיא מצאה את החברות שלה וחזרתי למדריכים. הפלתי את יונתן הקומונר שלהם למים וזה היה ממש מצחיק. הוא ממש חמוד וממש כיף להציק לו כמו חניכה.. חחחחח עברתי את הזמן איתם והיה ממש נחמד אח"כ ליאור, אני, דין (בת) ואמיר הלכנו לקן לפרק את כל השלטים שתלו על הגדר. לקח לנו מלא זמן אבל בסוף סיימנו והלכנו למלא מים קפואים מהאכסנייה. אח"כ אמיר ודין הלכו וניסינו להתקשר לערדניקים שנמצאים בבריכה כדי שסרגיי גם יבוא איתנו כי הוא אמר לנו שהוא רוצה לבוא לליאור מקודם אבל כניראה הם היו במים ואפחד לא ענה אז הלכנו לבית שלו. הוא ניקה את האוטו של ההורים שלו ואז אכלנו ארוחת צהריים. התקלחתי ואח"כ הוא התקלח ואני הייתי קצת במסנג'ר ובינתיים גם שחר הגיע. מסתבר הוא וקרן נפרדו ולפי מה שהוא אמר לי בבוקר בבריכה הוא בכלל לא אהב אותה.. הוא ניגן בבס קצת ולקחנו את פוקסי (הכלבה שלו) לטיול במצפור. זה היה טיול ממש ארוך אבל היה כיף. זה מקום ממש יפה והיו שם מלא דוסים בדרך וכל פעם שראינו דוסים התחלנו לדבר על דברים שקשורים ליהדות או לתנ"ך וכאלה ולא משו מתוכנן אז זה יצא ממש מצחיק. חזרנו בסביבות 7 כי רצינו ללכת למועדון נוער בערב אז התחלנו לחזור ובדרך היו כלבים שניסו לנשוך את פוקסי אבל ליאור העיף אותם. ד"א, בזמן שחיכיתי לו שהוא ניקה את המכונית אז גיליתי שיש לו גם 4 דגים בסלון... ויש לו גם חתול ממש חמוד... חחחחחח אחרי שחזנרו אז עוד פעם יצאנו למועדון נוער ובדרך ראינו את הכבאית והיה עדיין ממש מסריח - עוד שריפה של סתיו.. חחחח שהגענו למועדון נוער ופגשנו אותו דיווחנו לו על מה שראינו ונכנסנו פנימה.
קישור