מומלצים 27.8.05

sh53

New member
איך מעלים את הבטחון העצמי?

מה שקרה זה שהשבוע הייתי מטעם העבודה החדשה, עברתי הדרכות, ובשלושה הימים האחרונים עברתי סדנא במכירה, אז ביום הראשון אני ממש נהנתי, ביום השני בחלק השני של היום לא נהנתי כי הרגשתי שהדברים נמרחו ולא היו יעילים, וביום האחרון ממש לא נהנתי. הסיבה שלא נהנתי - שנכנסתי לסרטים עם עצמי כמה אני לא טובה, כמה שאחרים מצלחים לעומתי, שיש הרבה רגעים שאני מרגישה שאני לא מצליחה לתקשר עם אנשים, שאנשים לא ממש מדברים איתי אלא אני יותר יוזמת שיחות איתם, הרגשתי שהחברה מתגבשים להם ואי מתחילה להיות בצד, לפעמים חשבתי למה אני מרגישה ככה, כי בפועל, יש לי שמה חברה שהכרתי אותה מהלימודים, יש עוד בחורה שאני קצת דיברתי איתה, מפריעה לי שלא כ"כ הצלחתי להתחבר לבנים, למרות שבנות אחרות הצליחו, והכי מצחיק אותי שכאני נרגעת מהמצב, וחוזרת הביתה אז אני אומרת לעצמי אולי זה רק בראש שלי, ואני יותר מידי בקורתית עם עצמי, אבל מה אני אעשה עם זה- זה בהרגל שלי, אני פשוט לא מצליחה לצאת מזה, כמה שאני עובדת על עצמי, כמה שאני מנסה, בסופו של דבר הרגשות השליליים האלו תוקפים אותי, והכי מעצבן שבתחילת הסדנא אני מאוד נהנתי, ויצרתי קשר עם אנשים, אז למה זה לא נהפך ליותר מזה? אופ למה חזרתי לחרא הזה.. גם הייתה לי בעיית ריכוז כבר היום השני שלא הצלחתי לקלוט בצורה ברורה את החומר.. מה שהוסיף לסרטים שלי, ועכשיו? איך אני נותנת לעצמי להתקרב אלהם? למה אני כ"כ קשה, אני כל הזמן בסרטים שאני לא מעניינת אף אחד, שאני יכולה להגיד משהו טפשי ויצחקו עלי, אני מדברת כמו ילדה למרות שכבר עברתי את הגיל, אבל מסתבר שאני עדיין לא עברתי... מה שכן על פני השטח, אני תמיד מסה לשמור על חיוך ולהיות חביבה לכולם, ואולי זאת הבעיה שלי!? אז איך אני בוטחת בעצמי? איך אני התחיל לבטוח בעצמי? התחיל לאמין בעצמי, איך אני עושה שאני כן אצליח להתחבר חברתית עם החברה בעבודה? איך אתם נפתחים לאנשים חדשים? גם לכם יש את החששות האלה? איך יוצרים קשרים בחברה חדשה, אני מרגישה שכל הקישורים שהיו ליפשוט נעלמו.... אז אני מבולבלת מאוד, אשמח לשמוע את דעתכם ואולי יש לכם כמה טיפים שיעזרו לי להירגע... תודה, שמש קישור

sh53

New member
כשהחברה רוצה ללכת לגמר של כוכב נולד

יום שני יש את הגמר של כוכב נולד חברה שלי רוצה ללכת לגמר הזה אבל יש בעיה. בערך. אני כבר אהיה בת"א גם ככה באותו יום אז אני לא אוכל לבוא איתה- מקסימום להיפגש איתה שם והיא גם ככה לא רצתה לבוא לבד ברכבת וכאלה, אז היא הציעה לחבר שלה לבוא איתה והוא בהתחלה אמר לה "לא רוצה לבוא" וכל מיני כאלה ובסוף היא הצליחה לשכנע אותו אבל [!] כשהיא דיברה איתו הוא אמר "כן.. אנחנו באים" מי זה אנחנו? הוא וכל החברים שלו היא כמובן נורא התעצבנה... ועוד- היום היא הגיעה למסקנה שהם ביחד שנה וחצי והם לא יצאו אף פעם לבד לשום מקום (הכוונה- היו לבד בשכונה והכל אבל לא יצאו לבד למסיבות לסרט וכו') אז השאלה היא מה אפשר לעשות עם חבר כזה שמחובר באינפוזיה 24/7 לחברים שלו? מצד אחד הוא לא רוצה שהיא תלך לבד ומצד שני אם היא הולכת איתו היא חייבת ללכת עם החברים שלו- זה בא ביחד כנראה קישור

sh53

New member
החנון מספר לכולם שאני חברה שלו

אז היי, אני נועה בת 12 וחצי... אני עולה לחטיבה (ז'3) ויש לי כאן חברה (עמית המותק לאפיו) ואולי אני נשמעת פקאצה, ואני לא!!! אני נגד פקאצות.. בתור התחלה.. אני אוהבת לשיר, לרקוד, לצחוק, להצחיק את עמית (שזה די קל), להשתגע!!! אז יש ילד, שהוא אוהב אותי.... ונקרא לו בסיפור "המעפן"... אז המעפן אוהב אותי, ואני לא!!! הוא הילד הכי חנון בכיתה, וכולם שונאים אותו... עכשיו, הוא כל הזמן מדבר עלי, וכותב עלי כינויים במסנג'ר... וכולם חושבים שאני חברה שלו.. ואז הם יורדים עלי!! וזה כזה לא נכון! אני לא אוהבת אותו, אפילו לא טיפה!!!!!!!! :-| אז כתבתי לו בגלל מעשה שטותי שהוא עשה, התחלתי להתעצבן עליו ואמרתי לו שכולם חושבים שאנחנו חברים ושאני לא רוצה!!!! (הוא כבר הציע לי חברות פעם אחת, ואמרתי לו לא!) והוא ילד כזה מעצבן! אוף, נמאס... אז כתבתי לו כל מה שמעצבן אותי, והוא אמר "טוב, ביי" וזה כל כך מעצבן!!! זה נראה כאילו אני מנגסת לו, למרות שהוא מנגס לי כל היום רק כדי לדבר איתי במסנג'ר... טוב, נראה לי שהבנתם את הסיפור, ואני יודעת שלא תאמינו.. אבל אני לא כל כך ילדה עצבנית! ומי שלא מבין את הכינוי שלי זה אפרוח- efroach.coo.co.il שזה גם האתר שלי.... וזהו! רק רציתי להגיד שאם יש כאן מאומצים (הסימנים בהתחלת הכותרת אז אם אפשר שה- יהיה שלי... אם הוא לא תפוס, ואם יש לכם כאלה דברים... וזהו! ושאלה קטנה: יש כאן חוקים מקווה שקראתם...חחח.... היה ארוך, אז זהו, ביוש... קישור

למעלה