מומלצים 26.5

שלמונזה

New member
ערן צור בהופעה בבארבי ../images/Emo168.gif

חברי הפורום מדברים על ההופעה השיר החדש, הדיסק שבדרך ועוד בואו לפורום ערן צור

Hallucinate

New member
../images/Emo176.gif ~למה אני עלוב~ ../images/Emo176.gif

תחקיר מקיף לקיץ החל את דרכו- מדי פעם יפורסם חלק אחר בסאגה קטנה בבלוג שלי- למה אני עלוב (או: למה אני לא מגניב). כרגיל, כולם אשמים ואני הקופיף הקטן שכולם התנכלו לו. מסמך אישי מזעזע ומרטיט עין ושחלה. אינג'וי

ה מוזה

New member
"עוד שבוע אין לנו ילדה"

"..ברור לי שלא נשרוד את ההפלה הזו, וברור לי שהיא תרסק את שנינו לחלוטין. אני מקנא בך ! את יכולה לבכות, יכולה לכאוב ויכולה אפילו לכעוס עלי. כן לכעוס עלי על כך שלא הייתי יותר נבון, ולכעוס על שלא ידעתי לצפות את הבלתי צפוי. עוד שבוע אין לנו ילדה, ועוד שבוע אין לי יותר חברה. האבדן כפול ומכופל, ואיך אני אשרוד אותו ?.." נפרד מאהבת חיי מכתב שלא נשלח

למען חולת סרטן

אני ממש ממש ממש ממליץ על שיר.. שיר מאוד יפה. שיר נוגע ללב. אבל לא סתם שיר. חולת סרטן שמצבה סופני רצתה שתכירו אותו. בבבקשה לפני שאתם באים לשים פה קישור לבלוג שלכם,כנסו לפה,תקראו את השיר הנוגע ללב ותפנימו אותו, למען חלות הסרטן..כנסו http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=406570

שלמונזה

New member
סתם קטע ../images/Emo168.gif

אני רואה שרשום בתחילת הפורום המלצות על בלוגים- אנא העבירו לפורום הבלוגים אבל אולי זה רק אני

dht160

New member
נפתחה תחרות הקרמבו של ערוץ 10 !

שיתוף פעולה בין הפורום טלווזיה של תפוז לאתר הלא רשמי של ערוץ 10. בואו להתשתתף בתחרות הקרמבו ולהצביע לפרומו הטוב של השנה. להודעה על התחרות בפורום לחצו כאן. לאתר התחרות קרמבו לחצו כאן. * התחרות נצפת ע"י בכירי הערוץ. גיא

למעלה