מבקשת להמליץ על ההודעה מ-50+
"שיני הזמן- הודעתו של
קורע ברך -
"שיני הזמן לפני שנים ואני צעיר במלוא אוני שמעתי אמרה שדבקה בראשי ולא משה את חיי לוותה עד הלום היגיעה בנאלית היא מטופשת קצת לא חכמה אבל אכזרית ואין בלתה צחוק העלתה בי צחוק לאיד הרי "לי זה לא יקרה": עד גיל חמישים יעשה אדם הכל להרוס את הבריאה, את גופו וכאילו להד"ם ומגיל זה והלאה ינסה, גם ברמייה לעצור ההרס עד בואו לבית עולם. פעם הגבול היה ארבעים לא מזמן חמישים היום גיל שישים ויש כאלה הטוענים שיבוא היום ששמונים יהיו רק מחצית החיים. כך, או כך הזמן עובר. כך, או כך, לחיים אין עוצר לחלק ביעף לחלק בסבל לחלק באושר לאחרים בעושר לחלק המגיע לגיל שישים מזומנה תובנה הארה מכה כברק כי מאי שם צץ לו אינקוגניטו נונגראטה "שיני הזמן" הוא חופר נובר והורס את פלא הבריאה כל פרח כל עץ כל אדם ובהמה היתכן? אני שואל מתוך מוח שמאבד מליוני תאים, שיקום צלם, או בצלם אלוהים אפילו האל בכבודו ובעצמו שיחרב את בריאתו כאילו מגדל קלפים? קם ארוך זקן לבוש שחורים מגלגל עיניים לשמיים, אלא מה? "אלוהים ברא את העולם הבא!" אחרת קמה ואומרת בלשון מהיר, עוטה לובן ושיערה בהיר רגליה יחפות, נרה יאיר, "גם אם צומח לך באוזניים שיער לתפארת הנשמה ידידי הנשמה תמיד נשארת". לא מזיז לי העולם הבא אני חסר נשמה. גוף בשר ודם מאכל תאווה לאלוהי, ל"שיני הזמן". אליו אני מתפלל: אנא, אני לוחש, לפעמים בדמעה, לעיתים בזעם, הנגיסה הבאה עשה זאת, בנחת, בנועם. בכל זאת, לעזאזל, ביליתי בעולם הנסתר למה נברא? ממני נבצר, הרי, אהבתי נאהבתי נלחמתי ועל זרי דפנה נחתי הצלחתי נכשלתי הושפלתי השפלתי הובסתי הבסתי נדרסתי דרסתי ילדתי נולדתי חייתי. ואתה, שיני הזמן, אלוהי המוות והמק אלוהי הרימה והתולעה ההרס והחורבן אלוהי השומה והקמט אלוהי שיער הפרא הקרחת והפדחת אלוהי האדישות והציניות מלך מלכי הדז'ה וו הזיכרון והידע הכאבים בבוקר השינה הטרופה המונע שליטה בסוגרים וסוגר יציאות, יודע מי אני לעומתך. חרק, שבטובך לא מחצת. בטובך הואלת לאפשר לי להגיע לגיל בו איבדתי את לשון הגוף ונותרו לי הלשון המתגלגלת, ולעיתים, הכל תלוי, זיכרון חד, מכאיב, של תרגיל. אנא אל עליון, שיני הזמן, אל נא באפך עצור. רגע. המתן עם הנגיסה הבאה עד שאתאהב שוב עד ששוב אוהב."