מומלצים 22.04.05 -חג שמח

מאוד התלבטתי אם לספר

07:41 22/04/05 מאוד התלבטתי אם לספר פה על מה crisos שעברתי היום. לא רוצה לעשות רע לאף אחד לפני החג. מצד שני, אין לי למי לספר, לא רוצה לעשות רע למשפחה, לחברים. החלטתי לשתף אתכם ולו רק בגלל שאתם יכולים להבין אותי יותר מאשר אנשים בלי מוגבלויות. היום הייתי אצל הנוירולוג שלי. אני סובלת, בין היתר, ממיגרנות חריפות. אני מזריקה לעצמי בהתקפים, אבל היות וההתקפים מגיעים לעיתים תכופות הנוירולוג מחפש לי כבר חצי שנה טיפול מונע טוב. אבל.. הטיפולים המונעים אסורים לאסמטים. בקיצור, היום הוא התייעץ עם רופאת המשפחה שלי ויחד הם החליטו לתת לי טיפול מונע שלמעשה אסור לאסמטים, לנסות, אולי יעזור. משם הלכתי לרופאת המשפחה, אחרי שהחלטנו לנסות את הטיפול למיגרנה, היא הסתכלה לי בעיניים, שוחחת איתי מעט ואמרה לי שאני בדיכאון. ידעתי את זה , אבל ניסיתי לצוף. ניסיתי להתעלם. ניכנסתי לפסיכיאטר ואחרי חצי שעה של שיחה ובמקביל שיחה עם הפסיכולוג שלי הוחלט לעלות אותי על כדורים. אחר הצהריים לקחתי את הכדור למניעת המיגרנות וקיבלתי התקף אסטמה. מהשעול הכאבים בגב החמירו. כבר לא יודעת איזה כדורים וכמה לקחתי. אוףףףףףףף. נמאס לי מהמחלות, נמאס לי מהכאבים,נמאס מההתקפים, נמאס!! אולי החג יעשה לי טוב. אולי אחרי החג יהיה יותר טוב. אולי מחר בבוקר כשבר תסתכל עלי ותראה שכואב לי היא תגיד "אימא, רוצה שאעשה לך משס (ככה היא אומרת, היא רק בת שנתיים)?" יהיה יותר טוב. שיהיה כבר טוב!!! פורום זכויות ומוגבלות(נכים)286

ה מוזה

New member
../images/Emo159.gif ביעור חמץ ../images/Emo159.gif

בפורום מכתב שלא נשלח
שרשור מכתבי ניקיון הנפש
כל מה שרציתם לזרוק,לנקות,לאוורר,לטהר לשחרר את המכתבים שנותרו במגירות הלב

menl

New member
יום כדור הארץ ואכילת בשר...

שלום, חשבתם שאפשר להיות ירוק ולהמשיך לאכול בשר? לכבוד יום כדור הארץ אתם מוזמנים לקרוא בפורום 360. בברכה, מנשה

uri80

New member
איך מוותרים על החיים?

או בעצם למה שווה לחיות? אוריאל פורום יוצאים בשאלה.

../images/Emo41.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gifכנסוו../images/Emo124.gif

קומונהה שווה לבנותת(העםם השולטט
)
- בקומונה מדברים על: איפור,אופנה,מוזיקה
,טלויזיה
,אהבה
,בינו לבינה
,בנים
,סלבס
,סיפורים בהמשכים
,דיונים ועוד
מקווה לראותת אותכןן שםם בנותת
סיון

כולם חוגגים, חנה בוכה לבדה

פגישה קשה עם העו"סית שלי חנה גונן 17:21 | 22/04/05 ישבתי מולה וממש בכיתי,כל כך התבישתי אבל כניראה כבר לא יכולתי להחזיק יותר דברים בבטו,איפוא אני אגור בשנה הבאה,ממה אחיה ואיך אחיה,אני נופלת בין הכיסאות אהי בקושי מתפקדת,אני לא מסוגלת לפרנס את עצמי אבל אני מתפקדת פיזית ולא זקוקה להכנס להוסטל או למוסד,בסכ אמרתי לה תוך כדי בכי אני לא רוצה להגיע למצב ש10 שנים לא קניתי לעצמי בגד חדש ו30 שנה שאני חיה במדינה הזו ובקושי טילתי בה כי מעולם לא היה לי הכסף לכך,היא אמרה שתדבר עם המפקחת שלה ואולי יעשו תקדים שיארגנו את הדירה שאני גרה בה עכשו כמו בהוסטל אבל אני אצטרך לוותר על הקיצבה שלי וכאמור את רוב העבודות אני לא יכולה לעשות,אני זקוקה לתמיכה תמידית אז כרגע אני משתתדלת לחיות את הרגע ולהנות. שלכם חנה גונן פורום זכויות ומוגבלות(נכים)286

anatotel

New member
רק בת 21

וכבר צריכה לתפעל מכונת כביסה... מעללותי בנסיון לסדר קצת את הבית לפני הפסח...

למעלה