מומלצים - 21/10
B bodas New member 21/10/05 #2 ../images/Emo132.gif פינת עידכון המדע גולשים יקרים, כמדי שישי מובאת בפניכם סקירה אודות המדע הביולוגי, הרפואי והפופולרי מרחבי הרשת... והפעם: דינוזאור על שתיים ששוחה לארוחת הערב תהליך אבולוציוני עתיק מודגם ביצור מודרני חדשות - שפעת העופות וחמצן! קישור לפינת העידכון החדשה קישור לארכיון פינות העידכון |הדגש המשך גלישה נעימה
../images/Emo132.gif פינת עידכון המדע גולשים יקרים, כמדי שישי מובאת בפניכם סקירה אודות המדע הביולוגי, הרפואי והפופולרי מרחבי הרשת... והפעם: דינוזאור על שתיים ששוחה לארוחת הערב תהליך אבולוציוני עתיק מודגם ביצור מודרני חדשות - שפעת העופות וחמצן! קישור לפינת העידכון החדשה קישור לארכיון פינות העידכון |הדגש המשך גלישה נעימה
D deena New member 21/10/05 #3 פרק א'/פרק ב' אומרים שפרק ב' הוא בהרבה יותר קשה מפרק א'.. ואם באמת זה כך ורובנו נכשלנו בפרק א' אז מה הסיכויים שנצליח בפרק ב'?
פרק א'/פרק ב' אומרים שפרק ב' הוא בהרבה יותר קשה מפרק א'.. ואם באמת זה כך ורובנו נכשלנו בפרק א' אז מה הסיכויים שנצליח בפרק ב'?
ג גת וייס New member 21/10/05 #4 האם כדאי להיות קופירייטר ../images/Emo35.gif "מזה כמה שנים מסתובב לי בראש ג'וק הפרסום, ולא רק אצלי - הרבה מחברי טוענים שקופירייטיינג זה הייעוד שלי. מצד שני, כל הזמן מפחידים אותי שעבודה במשרד פרסום היא סיוט" בואו לייעץ למונטויה בפורום שיווק ופרסום.
האם כדאי להיות קופירייטר ../images/Emo35.gif "מזה כמה שנים מסתובב לי בראש ג'וק הפרסום, ולא רק אצלי - הרבה מחברי טוענים שקופירייטיינג זה הייעוד שלי. מצד שני, כל הזמן מפחידים אותי שעבודה במשרד פרסום היא סיוט" בואו לייעץ למונטויה בפורום שיווק ופרסום.
S ShirShir New member 21/10/05 #5 ../images/Emo41.gifDesign & more../images/Emo41.gif "Design & more" - פינת העיצוב של שקד
0 0mroosh New member 22/10/05 #6 חצילים. ../images/Emo9.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=918&msgid=64024577 ובכן, פורום קולדפליי בתפוז בעדכון שבועי נוסף, כנסו ותהנו. .
חצילים. ../images/Emo9.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=918&msgid=64024577 ובכן, פורום קולדפליי בתפוז בעדכון שבועי נוסף, כנסו ותהנו. .
S Show me the money 7 New member 22/10/05 #7 22-10 שרשור מכובד על השאלה האם רוני לווי ראוי למשרת המאמן הלאומי