בשביל לקבל עזרה צריך"להכין אוכל לעו
• אני נכת פוליו אנא כנסו SHANSAN שלום אני אם ל3 ילדים,בתי משרתת בצבא אני חייה בנפרד מבעלי, ביית הדין חייב אותו לתת לי גט עקב אלימות,אני אישה הסובלת מפוליו שמצבי הולך ומחמיר. בגלל המצב הכללי אשר נקלעתי אליו פניתי לעזרה אבל זה לא מה שקיבלתי, במקום זה קיבלתי ניתוקים כשצלצלתי, בלשכת הרווחה מתרחשות פרוטקציות
בשביל לקבל תרומה צריך " להכין אוכל לעו"ס" ולכך יש לי הוכחות בנוסף לכך העו"ס תורמת לאנשים שחלקם כלל לא נזקקים. קרה מיקרה שבו מעדתי והייתי עם גבס למחרת ביתי הגדולה ניגשה לרווחה והביאה לעו"ס פתק מהמיון על מנת להעלות לי את שעות הניקיון מכיוון שאין לי עזרה משום גורם וכמובן לא הייתה כל התייחסות ואפילו טלפון לא קיבלתי מצידה או כל התייחסות מנמלית ולכן התקשרתי ללשכת הדובר ואז הייתה התייחסות והעו"ס באה לבקרני,וזה מיקרה אחד ביין הרבה מיקרים, קחו דוגמא היום שאני זועקת בקול אז העו"ס אומרת לי שאני לא נורמלית ועוד בנוסף אומרת שגם ראש העיר אמר כך איזה מין זכות יש לה בכלל לומר זאת ובנוסף אומרת שאני לא כמו פעם הריי כמובן כשהייתי עושה לה ציפורניים ואוכל אז היא הייתה מדברת איתי ואכפתית יותר. אבל כשזה ניגמר גם היחס הסתיים לו כל הזמן היא אומרת שאני שורדת שורדת מתיי בן אדם צריך לחיות? מתיי? אפילו כתרומה העניקה לי את המזרון שלה שלא בריא לגופי שכיום אני סובלת וכל הזמן תחת זריקות , לפניי כחודש ניתקו לי את החשמל בבית התקשרתי אליה בבוקר ובמזל תפסתי אותה וסיפרתי לה אז היא אמרה " ומה את רוצה שאעשה" אז פשוט אמרתי תודה רבה וניתקתי, יש לי הוכחות לכל דבר לכל המתרחש אפילו הקלטות,הסרטות, הרווחה עוזרת כשאדם נופל או כאשר מביאים להם עיתונות לא לפניי קחו דוגמא את אחותי שביקשה התחננה לעזרה אוכל לא הייה לה דלת בבית לא הייתה ושיכון שכונות בכלל לא התייחס אליה ולא התחשב בה נהפוך הוא כשהייתה מבקשה עזרה היו פשוט אומרים לה "נזמין לך משטרה" והינה כיום היא אישה חולה שנפלה למחלה הקשה מחלת הנפש הזאת מחוסר עזרה , יש לי הוכחה לכל הדברים הללו ועש שלא הקמתי זעקה גדולה והבאתי את העיתונות והטלויזיה לא עזרו לאחותי בכלום וכאשר הטלויזיה הופיעה והעיתונות אז כולם נתרמו לעזרה כולל אזרחיי המדינה. מסכן מי שאין לו פה ולא יודע לצעוק! לפניי כשלוש שנים בלי ברירה בפסח לא הייה לי חשמל סגרו לי את המים לא הייה אכפת לעו"ס שאני אמכור את הרכב שהייה אצלי רק חצי שנה ולכן מכרתי את הרכב והייתי חייבת להחזיר למכס 45000 שקל כי לא הייה לרכב בלאי וגם איבדתי את הזכות לקנות רכב חדש לשלוש וחצי שנים נישאר לי 40000 שקל ביד ואז שילמתי כמובן את החובות מים,חשמל ועשיתי פסח לילדים כמו שצריך וקניתי סוברו ב-17000. היום כשאני פותחת את הפה לעו"ס היא טוענת שאני לא נורמלית אבל כשביתי עבדה אצלה בניקיון הבית ואני הייתי עושה לה פדיקור ברגלים שהיום מצבי החמיר ואיני עובדת בזה אז אני "לא בסדר" והיא אינה מתייחסת לצרכיי. כיום הרווחה באזורי תורמת למי "שתורם לה" מי שמבשל לה מי שמנקה לה וזה באמת ככה קורה....
פורום זכויות ומוגבלותנ(נכים) 286