מומלצים 18.7

אסִי

New member
החלה עונת שידורים חדשה בערוץ ביפ,

וכמובן שהפורום חוגג עם מגוון פעיליות במהלך השבוע הזה.

Zאר

New member
בגידה כפולה-בפורום פנטזיות מיניות

הסיפור החם של הקיץ: "בגידה כפולה" עכשיו בפורום פנטזיות מיניות - כנסו עכשיו לא תתחרטו

Jony Jerusalem

New member
האיידס - מתנה ? עכשיו בבלוג שלי

בבלוג של ג'וני והחיים עם איידס משהו לא שגרתי, מוזר, אולי קצת מבלבל אבל כן זה אני ואשמח אם תראו את ה ותפיצו ולשמוע דעות על הדבר המפחיד הזה שהוא אמיתי מהלב

אלמרה

New member
האם ישנם גברים המוכנים לוותר?

על מה מוכנים הם ומה הם מצפים לקבל בתמורה באורח מפתיע תוכלו לגלות בשרשור הזה דברים קרדינאליים עד כדי מסירת השליטה בגורל העולם בידי נשים. (ממולץ לקרוא מניפסט אישי בתגובה הזו)

ה מוזה

New member
אופיר רחום ז"ל - התאהב בצ'אט

לפני כשלוש שנים הסעירה את המדינה פרשת העלמותו של הנער אשר יצא לפגוש את אהובתו הוירטואלית . אופיר נרצח לראשונה בפורום מכתב שלא נשלח חברתו של אופיר כותבת עדות אישית עוצרת נשימה על הזמן שקדם לרצח,על הנורא מכל ועל החבר שאבד כל חטאו היה להכנס לצאט ולהתאהב . לא היה לי מושג שזאת פעם אחרונה שאני רואה אותו. "למחרת בבוקר קמתי לצליל הודעה שנשלחה לפלאפון שלי וכך היה כתוב: "בוקר טוב מתוקה, אני בדרך לדנה, שיהיה לך יום טוב. ואין לך מושג כמה אני מאושר" חייכתי לעצמי, לא מחקתי אותה.." אחת הגולשות שהגיבו מכירה את הרוצחת מכותלי הכלא וגם היא מוסיפה את עדותה , קצוות שנקשרים להם בכאב עצום ההודעה והשרשור מקפיאי נשימה . יהי זכרו ברוך

שלום לכולם

רק עכשיו הכרתי את הפורום הזה, אז שוב שלום. אני כותב בלוגמזה זמן לא רב, ומזמין אתכם לקרוא ולהגיב. אזהרה; הבלוג כתוב בצורה הומוריסטית סאטירית, ולכן אינו לבעלי לב חלש, ועל אחריות המשתמש בלבד. המלצה שאחרי האזהרה; תקראו ותגיבו כמה שיותר,זה עושה לי טוב!!! אלי

למעלה