מומלצים 17/6

ה מוזה

New member
" תתבישו לכם!!! "

תתבישו לכם אילו שנוסעים במכונית בשווי מליון שקל, רק כי אין משהו יותר יקר כרגע. תתביישו לכם רוכשי הדירות במגדלי יוקרה גבוהים נורא, רק כי אין משהו קרוב יותר לאלוהים, כרגע. תתביישו לכם שרי ממשלה מיותמת מיושר שמציגים גרפים מסובכים בעיתונים בכדי להראות ולהוכיח בפעם המיליון איך בשנה האחרונה שאתם בשלטון הנצחתם והרחבתם את הפערים החברתיים והכלכלים וגרמתם ללובשי העניבות לחייך עוד קצת בדרך אל הבנק. תתביישו לכם, לעזאזל איתכם, שאת העוני הדחקתם לפריפריות הרחוקות ושכחתם ממנו בחמישים שנה האחרונות ואת העושר העלאתם על נס והצבתם במרכז הארץ בשכונות יוקרה.... תתביישו לכם, קוראי המכתב הזה, שאתם יושבים ערב ערב בבית כי מקרינים לכם שטויות רדודות בטלויזיה, כי מוכרים אתכם במאסות של אלפים למפרסמים, כי אתם כבר מזמן אחד מאלף ולא אחד מאחד, כי אתם שווים רק נקודות רייטינג ותו לא. תתביישו לכם שלא יצאתם לרחוב להפגין גם היום, שלא הצפתם כל משרד ממשלה במכתבים מלאי כעס על איך הילדים שלכם (!!) לומדים במערכת חינוך קלוקלת שכזו , שמגיל אפס מלמדת אותך ש "טוב למות בעד ארצנו", אבל אף פעם לא שאלה את עצמה ממתי למות זה טוב ולמה?. שאף פעם לא שאלה את עצמה איך לכל כך הרבה ילדים יש סכין בתיק ולמה יש "נשף סוף שנה" בצפון תל אביב וילדים ללא כריך לבית ספר בערים אחרות. תתביישו לכם שתכנית כמו הדוגמניות, שמלמדת את הבנות שלכם תכנים כאלו טיפשיים ממגנטת אתכם לכורסא במקום לצאת ולזעוק את הצעקה, אולי האחרונה, לפני שהכל פה נחרב ונעלם..." מכתב שלא נשלח - וההמשך הרבה יותר נוקב ואמיתי .

ממש ממש מומלץ! ../images/Emo13.gif

חברה טובה שלי! היא בת 17 והיא מגדלת ילד מקסים שקוראים לו ים! כנסו ותגיבו היא ממש תשמח! http://blog.tapuz.co.il/Life4baby לאב יו ענברי...
שלך לנצח, סיון.

wild butterfly

New member
אחותי!

מה קורה? סיוני... הבנתי שהתחברתם בזמן האחרון... חח חמודות! בכל אופן- ענבר זאת אחותי הגדולה והיא באמת מגדלת את הבן שלה... לא ממש לבד כי... אני עוזרת לה! וזה באמת מומלץ!
מכל ה

sh53

New member
"תני חיבוק"

התאריך: 15.6.05 המקום: מגדלי עזריאלי בת"א האירוע: כנס המנהלים של תפוז הייתי עם דרור באירוע וכל כך שמחתי לפגוש שם את א', מנהל פורום עמית שהיה בזמנו כותב אצלי בפורום, ולראות ולפגוש אותו שם עשה לי כל כך טוב בלב. הוא גם שמח לראות אותי ובתגובה אמר אמר "תני חיבוק". הרגשתי ממש לא בנוח ויריתי ישר "אם דרור ירשה" D-: עכשיו אני צוחקת על זה, אבל בדרך הביתה חשבתי על כך רבות וזה בהחלט הפריע והציק לי. האם אמרתי את זה מתוך מגננה (כדי שכמו שאני לא מרשה לאחרים לחבק אותי, כך דרור יקבל את המסר גם אני לא מרשה לך להתחבק עם אחרות)? האם אמרתי את זה מתוך הרגל או סתם משפט, ולכן לא צריך לייחס לזה יותר מדיי חשיבות? לא יודעת את התשובה לכך עדיין וייתכן ואתלבט בענין זה עוד זמן מה עד שאדע את התשובה לכך. אז מה דעתכם האישית על מה שקרה? איך אתם מגיבים כאשר באים לחבק את החבר/ה שלכם? איך אתם מגיבים כאשר באים לחבק אתכם כאשר אתם כבר תפוסים? האם התגובה שלכם תשתנה במצב כזה אם הפרטנר/ית שלכם לידכם? האם הייתם מתנהגים בצורה שונה אם יש/אין לידכם אנשים ואתם רק שניכם לבד? "תני חיבוק"

sh53

New member
רוצה לחזור אחרי שנפרדנו

הייתי עם מישהו למשך כמעט חצי שנה. כל החצי שנה הוא לא ידע לתפקד בתור חבר, אז נפרדנו. גמאני לא הכי תפקדתי בתור חברה- פעם הרגשתי שאני אוהבת אותו הכי בעולם, ופעם לא. אבל עכשיו אני מתגעגעת אליו. למגע שלו, לקול שלו, להכל שלו. הוא הבנאדם היחידי שבאמת באמת דאג לי אי פעם [ואני לא מגזימה]. והיום אמא שלי כזה אומרת, "את לא יכולה להכיר בנאדם ולסמוך עליו, אלא עד שאת מלווה ממנו כסף, עושה איתו עסקים או מנסה למכור לו משהו." וזה גרם לי להזכר בכל הפעמים האלה שהוא שילם על כרטיס אוטובוס בשבילי כי לא יכולתי, או על הפעמים האלה שהוא היה מלווה לי סכומים של עד 100 שקל ומתעקש שאני לא אחזיר לו. וזה קרע לי את הלב. ואתמול דיברתי איתו בטלפון כי קרה לי משו אז הוא התקשר- וכאבו לו השקדים ממש! כואבות לו השקדים כבר שבוע עד שהוא בקושי יכול לדבר והוא התקשר אלי, כי שמע שקרה לי משהו!! איפה עוד אפשר למצוא בנאדם כזה?? איפה??!?! וכל השיחה הוא דיבר בקול שקט-שקט, והשתדל לו לצחוק אפילו כשהצחקתי אותו (בטעות!!) כי ממש מש כאבו לו השקדים.. ואז הוא התחיל לדבר איתי דרך איזו תוכנה מעצבנת כזו שבמחשב שלו, שמקלידים משפט והתוכנה אומרת אותו בקול רובוטי ומעצבן כזה.. וזה פאקין קרע לי את הלב.. זה ממש ממש קרע לי את הלב האם עשיתי טעות כשאמרתי לו שעדיף שנפרד? או שבן אדם כזה כבר עדיף לשמור בתור חבר לחיים ולא כחבר לאהבה? אני כבר לא יודעת!! עזרה!!! רוצה לחזור אחרי שנפרדנו

Another Girl

New member
"ביטלג'וס"-פורום הביטלס בכותרות

מוסף סופשבוע של מעריב, עמוד 48,כתבתה של נועה ידלין. כתבה על סצינת הערצת הביטלס בארץ, ועל פורום הביטלס גם.

ר ו ני

New member
חברים של יום שישי...

ימי שישי הם ימים מיוחדים אצלי. ימים של שקט. מן הרגשה כזאת נעימה שהחיים נכנסים לקצב איטי וכלום לא בוער.. אז בדרך כלל אני מנצל את הצהריים לבקר חברים. `חברים של יום שישי` אני קורא להם. סבב כזה שאני עושה פעם ב..

למעלה