מומלצים 15/5

ilil4444

New member
דיון על הומופוביה לקראת יום הבנ"ה

הסבר על יום הבנ"ה- היום הבינלאומי נגד הומופוביה, לסבופוביה, ביפוביה וטרנספוביה: ב-17 במאי 2006 יצוין היום הבינ"ל למאבק בהומופוביה - לסבופוביה - ביפוביה – וטרנספוביה, לראשונה גם בישראל, לצד כ-50 מדינות נוספות ברחבי העולם. בתאריך זה בשנת 1990 הוסרה ההומוסקסואליות מרשימת ההפרעות הנפשיות ע"י ארגון הבריאות העולמי. גם בישראל כיום לא חסרה מידת הומופוביה. ככלל, הולכת ופוחתת כיום הסובלנות בחברה הישראלית כלפי קבוצות מיעוט שונות ובכללן הקהילה הגאה. אסור לשקוע בשאננות יתרה או לקחת כמובן מאליו פסקי דין חלקיים בעניינים מסוימים הבאים לטובתנו או קצת יותר ייצוג בכלי התקשורת כקריטריון לסובלנות. חשוב לזכור ולהבין כי ההומופוביה אינה רק נסיון לרצח, אלא היא סט שלם של התנהגויות, אופני התייחסות, דרכי חשיבה סטריאוטיפיות הנובעים לרוב מבורות (ולא רק משנאה גרידא), אלימות רגשית, מילולית ופיזית, דה לגיטימציה וכל אפליה שהיא על בסיס נטייה מינית או זהות מגדרית. __________________________ הלינק הוא לדיון מעניין בנושא בפורום הורות הומולסבית

vegetable man

New member
פורום רדיוהד מציג

פרטים חדשים על החדש של הלהקה שמתקרב, כמו כן אלבום הסולו של ת'ום יורק שגם יצא בקיץ, בנוסף את מוזמנים ליטול חלק במשחק "אוסף האוספים" שיוצא לדרך

ה מוזה

New member
"אבא שכבר לא אבא" ../images/Emo91.gif

"אבא שעזב היום בבוקר, וכנראה לא יחזור הביתה. אני יודעת, אני אוהבת אותך, אתה עדיין אבא שלי, וכל זה, אבל בכל זאת - טוב לנו בלעדייך.... אני לא יודעת אם ידעת, אבל בגלל המשטר הדיקטטורי הדתי שהנהגת עלי ועל כולנו בשנים האחרונות, כל פעם שאני אצל חברה אני מפלחת להן את החצאית הכי קצרה שיש להן בארון, ונהנית שעה, שעתיים, שלוש, שבהן אני יכולה לבחור מה ללבוש, שבהן אני יכולה להיות אדם רגיל, בלי להביט על אורך השרוולים, על אורך החולצה, שהיא לא חושפת את הבטן, שאני אהיה עלמה צעירה וחסודה, כדי שלא תצעק עלי.מה שאני הכי אוהבת בזה שאתה כבר לא פה,זה שאני יכולה ללבוש גופיות.זה לא שאני אלבש, אבל אני אוהבת לדעת שיש לי את האפשרות הזאת, אם אני ארצה, מה שלא היה לי כשאתה עדיין גרת בבית. לא האמנתי באלוהים שלך, אבל בכל זאת הכרחת אותי לשמור את השבת שלך, לא לצפות בטלוויזיה, לא לשחק במחשב...." [הומלץ באישורה של הכותבת]

למעלה