מומלצים - 14.1.06

a e q u i t a s

New member
המלחמה הקרה השנייה - דיון בפורום

המלחמה הקרה השנייה - דיון בפורום פוליטיקה עולמית על המלחמה הרב-גושית בעולם שלנו. קישור

ה מוזה

New member
"תקנה טבעת ותציע לי נישואים"

"אני יודעת וכבר לא מצפה ואפילו לא מקווה התעוררתי מהשינה וברור לי שאין מצב שיום אחד תקנה טבעת ותציע לי נישואים אולי בגלל שאתה ורומנטיקה זה ניגוד מוחלט ויותר הגיוני לחשוב שזה בגלל שאתה קמצן לגביי דברים שאין להם תכלית ולטבעת - אין תכלית. כבר סוכם ש"מתישהו" כשנטוס לחו"ל נעשה "הסכם". אני מקבלת חלחלה שבמילה הזו אתה בוחר לציין את המשך החיים שלנו יחד אבל... מה זה משנה איך קוראים לזה כל זמן שזה נעשה בסוף. הבעיה שלי הי ה"מתישהו" - מתי?....." מכתב שלא נשלח

a e q u i t a s

New member
הסכם השילומים עם גרמניה-דיון בפורום

הסכם השילומים עם גרמניה - דיון בפורום פוליטיקה עולמית - קישור

revitaleyal

New member
סיפור שכתבתי

כתבתי סיפור ואני מאוד מעוניינת שכל מי שזה נוגע לו יקרא ויביע את דעתו. אשמח גם לשמוע אם אהבתם או לא ולמה ואם תרצו גם לנתח את הסיפור. אז תרגישו חופשי לכתוב כל מה שנראה לכם, ואל תחששו לנתח באופן שונה לפחות לכאורה ממה שאני התכוונתי, מעניין אותי לראות איך הסיפור מובן לאחרים. רק- מי שכותב ביקורת שלילית- בבקשה לכתוב את זה בצורה עדינה ונעימה כדי שאוכל באמת לקבל ולהפנים. תודה!

a e q u i t a s

New member
דיון על עונש המוות- פוליטיקה עולמית

דיון בפורום פוליטיקה עולמית על עונש המוות, לאחר שאיראן תלתה ביום שישי האחרון נכה על כיסא גלגלים בכיכר העיר וכוונתה לתלות בשבוע הזה נערה בת 18. קישור

למעלה