מומלצים 12.11

s h o o s h a

New member
הודעות להופעות בטלויזיה

ביום ראשון 13.11.05 תתארח טל רבינוביץ' כותבת הספרים "כלה ונחרצה" וכן את הספר "עורך הדין לשירותך" ומאמרים רבים נוספים בעוסקים בנושאי האלימות במשפחה, בתכניתה של אודטה בערוץ 10 בין השעות 09:05 ואילך. שידור נוסף ביום ראשון בשעה 18:00 ביום שני 14.11.05 תתארח טל בטי עוז בסביבות השעה 7:00 בבוקר בתכנית הבוקר בערוץ 2 עם צאת סיפרה "החלב של אבא". אתם מוזמנים לצפות בתוכניות ולהיכנס במעט לעולמן העכור, המעוות וחסר הצדק, הנורא והקשה של שתי נשים אמיצות אלו. בנשאים אלו ואחרים נותן פורום 'אומרים לא לאלימות' במה לכל מי שמבקש לדבר, לשתף, לפרוק ועדין לשמור על פרטיות גמורה, אנונימיות מוחלטת וכוח ממי שהיה שם, בין הוא עדין בשיא המלחמה ובין אם הוא אחריה ויכול לתת מניסיונו ולחזק אחרים שעדין כל כך חוששים.

s h o o s h a

New member
תיקון

התוכנית של אודטה תשודר ביום ראשון 13.11 בשעה 18:00 בערוץ 10 והשידור החוזר למחרת בשעה 09:05

ה מוזה

New member
מכתב למסיימי מסע כומתה ../images/Emo91.gif

"חיילים שלי, ילדים שלי.. אני רוצה להגיד לכם, עד כמה אני גאה בכם. סיימתם עכשיו שנה בצבא, וזה נראה כאילו רק אתמול התחלנו את הטירונות. הגעתם דנדשים וחדשים מהאזרחות, ועכשיו אתם לוחמים ולוחמות ששומרים על המדינה שלנו. קיבלתם את הזכות, את הזכות לשמור על גבולות הארץ בקור, בגשם, בשמש ובסערה. בזמן שכולם ישנים ובזמן שהם בעבודה. במקום ארוחת בוקר ובמקום מקלחת. אתם שם, כל יום, כל שעה, כל דקה. כדי שהתושבים שלנו יוכלו לישון בשקט." מכל הלב מכל הגרון

למעלה