מומלצים 10/8

../images/Emo34.gifהחבר שלי אף פעם לא גומר

"...אוקי, אני מעוניין בדיעה ואולי גם בעיצה שלכם בנושא די מביך:יש לי בזמן האחרון איזה קטע אם בחור ממש מדהים, באמת אחד מהמקסימים ביותר שנתקלתי, אבל יש בעיונת מסוימת, כשאני שוכב איתו הוא לא גומר... זה כמובן מאוד משפיע על מה שיש ביננו, בנוגע אלי זה מאוד פוגע באגו כי לא קרה אף פעם שהיתי אם מישהו שלא גמר, ואני לא מהמתחסדים האלו שמאמינים שקשר טוב יכול לפעול בלי אורגזמות, אני כן חושב שיחסי מין זה חלק מאוד חשוב במערכות יחסים, ואם הוא לא מקבל את זה אז אולי..." ההודעה בגאווה וזוגיות גאה.

sh53

New member
מכתב לחברה שבגדה

הצד הזה גרם לי לשלוח מכתב לאותה חברה שאיכזבה אותי כל כך.אז רציתי שתקראו אותו. למי שלא מבין/יודע את הסיפור אפשר לקרוא אותו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=58627374 .המכתב הזה מופנה ל"חברה ב'": האותיות: א', ב' ו-ג', הן החברות מהסיפור בלינק הנ"ל, זה שמות בדויים. אני אודה לכם אם תגיבו. זו סתם פריקה.. " ב', המייל הזה לא נועד בשביל להתנצל, כי אני לא חושבת שאני צריכה. הוא גם לא נועד לנסות לשקם ת'קשר- כי אני לא רואה בזה צורך וכנ"ל את, וזה לא נראה לי אפשרי. יש לו מטרה אחת, והיא להפטר מכל מה שאני חושבת עליך, כחברה וכמי שאת היום. אני לא יודעת איך להסביר את זה, אבל אכזבת אותי. יכול להיות וכמעט בטוח שלא ציפית לשמוע את זה, אלא להפך, לשמוע אותי מתנצלת ,אבל לא הפעם. בתקופה הזו שהחברות שלנו התדרדרה כמו כדור שלג הבנתי משו אחד, כמו שאני השתנתי –גם את השתנית. יש כאלה שיגידו לטובה, ואחרים-לרעה. אני עדיין לא מצאתי ת'ניסוח המושלם לשינוי שלך.אבל השתנית. אני זוכרת אותך כמישהי דומיננתית, בעלת ראש משלה, שיודעת לשפוט דברים, שלא תמיד מתערבת במה של צריך.. ואת כבר לא כזו. עד היום אני שוברת ת'ראש בניסיון להבין, איך מריב/התרחקות שלי ושל א' – הגענו למצב שאני ואת לא מדברות, ש-ג' משחקת אותה לא רואה-לא שומעת . אולי את תצליחי להסביר לי. והשינוי הזה שלך, על זה אני מדברת. ב', את פשוט בחרת צד, והלכת איתו עד הסוף. אני לא פגעתי בך, לא התרחקתי ממך ויותר מזה, אני מרגישה פגועה ממך דווקא. אחרי כל העזרה שהבאתי לך בהכנת מתנות לX, הריצות בכל העיר בשביל למצוא את הקופסא המתאימה, ויותר מזה, הימים שעוד ניסיתי לעזור לך לחבר לו פאקינג מכתב לחודש, .. כל הזמן ששמעתי אותך בוכה בגללו, כועסת עליו, וכל הזמן שהקדשתי בנסיון לגשר בינכם ,גם אם לא תמיד הצלחתי.. כל התמיכה שלי בקשר שלכם, והרצון שהיה לי לראות אותכם ביחד, .. לא קיבלתי חצי מזה כשL הגיע. אוקיי, אז תמכת בהתחלה, אני לא יכולה להגיד שלא, אבל מרגע לרגע רק גרמתן לי, את ו-א', תחושה ששתיכן- הייתן מעדיפות אותי כשאני חייה באשליה ורודפת אחרי Z, מאשר מאוהבת ומאושרת במישהו שמחזיר לי אותו דבר. קשה לי לזכור רגעים שבהם באמת התעניינת במה קורה איתנו, מה הכנתי לו ליום הולדת וכדומה. לא יודעת איך להסביר את זה, אבל איכשהו- גרמת לי לאכזבה שלא צפיתי לה. אני אגיד לך מה מכעיס אותי, לא מכעיס אותי שהתרחקת או משו כזה, מכעיס אותי שזה קרה מסיבות שלא אמורות היו להשפיע על הקשר שלי ושלך או שלי ושל ג', וזה קרה. את שמעת צד אחד, כל הזמן רק צד אחד, לא משנה מה היה, בחרת לקחת את הצד של א'. בלי להקשיב לצד אחר, בלי לחשוב מה קורה אצלי. איכשהו תמיד אני אצטייר כפוגעת ולא א'/M (דוגמאות העבר) ואני לא אומרת שלא פגעתי ב-א', אני יודעת את זה,ומבינה לגמרי את ההחלטה שלה. שיהיה לה רק טוב בחיים. אבל את ו-ג' פישלתן, במקום להישאר גם איתי בקשר, במקום לא לתת לזה להשפיע על החברות שלי איתכן- תהיה מה שתהיה- נתתן לזה להשפיע, וברמות. ב', את יורדת איתי במדרגות הנעות ואנחנו שותקות.. כאילו פאק, זו לא הייתה סתם שתיקה, זו הייתה שתיקה שאמרה הרבה. מהשתיקות האלה שדרכן מבינים הכל. אני הבנתי, שהשתנת, בדיוק כמו שאתן טוענות שהשתנתי. בכנות, לא חשבתי שאני בכלל אשלח לך מייל, או משו כזה. אבל אני לא מסוגלת לסבול את העובדה, שאתן, שלושתכן או חלקכן פשוט חושבות עליי דברים ושאתן לא קשורות אליהם. וזה מעצבן וזה מכעיס. ועוד יותר מעצבן, שכשאת או ג' רואות אותי, אתן אומרות לי שלום, שלום שיש בו לא יותר מצביעות. אני שומרת לכן כבוד כמי שהייתן בשבילי עד לפני כמה זמן, אבל מעבר לזה אני מרגישה אכזבתן אותי , (את -ג') , בדיוק כמו שלטענתכן-אני אכזבתי את א'. עוד משו, אני אסביר לך למה המייל בעצם מופנה אליך ולא אל ג' גם, שכן, רוב הדברים כאן מיוחסים גם אליה. מהסיבה הפשוטה, שהאכזבה שהרגשתי ממך גדולה בהרבה יותר, מהאכזבה שאני מרגישה מ-ג'. את ג' אני מכירה שמישהי שהולכת אחרי הרוב, ומספיק לה לשמוע משו אחד או לראות דבר אחד כדי לקבע דעה שלמה על הבנאדם (לדוגמא: A) , ואילו את, כל כך שונה ממנה, או לפחות היית. את זו שמקשיבה, זו שתמיד טוענת שהיא יודעת להקשיב לכולם, אז לא הפעם. הפעם שמעת צד אחד, ולצד השני-הקשבת. כמו שאמרתי, המטרה של המייל היא לפרוק את מה שאני חושבת עליך ולא יותר מזה.אני לא מצפה לתגובה, את לא חייבת. אני לא מצפה או חושבת שנחזור להיות חברות או משהו כזה. פשוט רציתי שתדעי מה אני חושבת, כיוון שתמיד שמעת רק צד אחד, אז הנה, הצד שלי, ולא, זה לא הצד שלי בסיפור עם א'. זה הצד שלי בחברות שלי ושלך, לפחות מה שפעם נקרא חברות." קישור

ShirShir

New member
../images/Emo23.gifחג האהבה../images/Emo23.gif

חג האהבה

פורום חדש שנפתח אתמול..!

אוהבים את התכנית שמשודרת בערוץ ביפ "עולמו של רנו פסקאל"? מוזמנים לקומונה..! http://communa.tapuz.co.il/reno (קומונה מס' 11527)

למעלה