מומלצים 10 במרץ 2006

גלבועא

New member
מומלצים 10 במרץ 2006

אבאמא מגיעים לביקור, כשאמא חולה ולי יש ילד שחייב לעבור בדיקה קשה, ואסור לו להיחשף למחלות מדבקות באף צורה. מי חשוב יותר? בעקבות השרשור הזה התפרסם סקר חדש בפורום.

הוד11

New member
טיפקס הוציאו אלבום חדש היום

"רדיו\מוזיקה\עברית" בואו לדבר על זה בפורום

s h o o s h a

New member
מכתב מאזרח משונה שרוצה את המדינה

"...אתם לא רואים את הפתרון שמונח ממש מתחת לעוגיות החמאה שעל השולחן שלכם? תפסיקו לספר לנו על תקציבים. הרי אפילו אתם כבר לא מאמינים לעצמכם.. את האלימות לא תנצחו בתקציבים. הכל מתחיל מחוקים מרתיעים. הרוצחים והאנסים וכל שאר הבני-דודים של השטן צריכים לפחד מאיתנו ולא אנחנו מהם! אז הנה התכנסתי כאן היום ואני חוטף לכם את המיקרופון ויש לי דרישות. זה לא כסף וזה לא כוח שאני רוצה. זה חוק. או ליתר דיוק חוקים. כן, זה חוקים שאני רוצה! חוקים קשים למען אזרחים שרוצים לחיות ונגד אלה שחוגגים על חשבון הכאב שלנו והפחד, כל הדרך אל הקזינו של החיים של הכי היקרים לנו והנה הדרישות שלי:..."

ה מוזה

New member
מחיר המסיכות

חצי חיים את בונה לך מסכות חצי חיים את לומדת להסיר מסכות את לומדת שמסכה היא הגנה שלך מול העולם, שלך מול עצמך את לומדת ומרגישה שהיא חונקת אותך לאט לאט והקול הפנימי שלך נעלם אז את מתחייבת עכשיו אני אהיה אני רק שלא ממש ידעת מה המחיר

The Guardian17

New member
../images/Emo124.gif למה מתחפש הברווז ?

מוזמנים לעשות גם צילומים משלכם
תהנו

Fairywitch

New member
שתי המלצות:

בפורום אמריקן איידול מאוד מאוכזבים מהבחירה של העם האמריקאי להעיף מועמדת מבטיחה ולא להעלות אותה אל הפיינליסטים של התכנית. בואו להחליף דיעות וציפיות. טופ 12 - תוצאות ובפורום הטרי טרי "חומריו האפלים" - חברי הפורום תוהים איך הייתה נראית חלק מנשמתם לו הייתה מקבלת צורה של דמון (בע"ח), כמו בספרים. אז מה הדמון שלכם?

למעלה