מומלצים, מה הסוד?

murphy

New member
מומלצים, מה הסוד?

אולי פעם אחת ולתמיד מישהו מוכן להסביר לי מה הסוד של אלה שנכנסים למומלצים או ל"חובה לקרא"? יש כאלה שבכלל על אותה רשומה נמצאים גם במומלצים של הבלוג, גם במומלצים של תפוז (העמוד הראשי) וגם ב"חשוב שתקראו" בעקבות כל זה הם גם מופיעים ברשומות אהובות, כי אם 10,000 איש קראו רשומה אחת ברור שיימצאו 10-12 איש שיאהבו אותה מה שיגרום לרשומה להיכנס לרשומות אהובות מעבר לזה בזמן האחרון שמתי לב שיש ניקים שחוזרים על עצמם שוב ושוב ב"חשוב שתקראו" בעוד שיש ניקים אחרים (כן, גם אני ביניהם אבל לא רק) שפשוט לא מופיעים. אני מודה שלא כל רשומה שלי היא יצירת מופת אבל כן, יש לא מעט שהייתי בטוח שייכנסו למומלצים או לפחות לחשוב שתקראו, אבל לא נכנסו. דווקא לא מזמן רשומה מאוד משנית שלי, שממש לא החזקתי ממנה נכנסה ל"חשוב שתקראו" ויצאה משם אחרי פחות מיום, בעוד שרשומות אחרות לפעמים נשארות שם כמה ימים לפחות (בד"כ זה עד הרשומה הבאה של אותו ניק שפשוט מחליפה את הרשומה הקודמת) אז מישהו מוכן לגלות לי, מה הסוד? תודה מראש

שום סוד

כל אלה שמצליחים להכנס למומלצים, לעמוד הראשי, לרשומות האהובות, לכדאי שתקראו, פשוט מצרפים קישור לרשומה שהם כתבו בשירשור
בפורום בלוגים בתפוז אנשים (807)

לא מספיק לצרף קישור לרשומה,

היו רשומות שהמלצתי עליהן, גם שלי וגם של אחרים, שלא נכנסו, ולעומת זאת, רשומות שלי שהופתעתי לגלות במומלצים. נראה לי שיש כמה קריטריונים, בעיקר איכות בסיסית ועניין ציבורי מסויים. לעומת זאת, הרבה רשומות לא מגיעות למומלצים כי הן "אוטיסטיות" מדי, וזה בדיוק הסוג שאני אוהבת. רשומות סקס זוכות לפחות חשיפה, ויפה שנעמה דואגת שיגיעו למומלצים בלילה.

murphy

New member
רשומה אחת שלי

יש לציין שממש לא מהמוצלחות שלי (אבל מי אני שאתווכח :) ) הגיעה ל"כדאי שתקראו" בלי שהמלצתי עליה...

murphy

New member
ניסיתי לחשוב

ואני עדיין חושב שהיא לא מהמוצלחות שלי היו הרבה יותר

TheWhiteTigris

New member
* פרובוקטיבי.

נעמה מזכירה את אורי בהתחלתו. אם היא תחטוף את הביקורת שהוא חטף, ותעבור להמלצות נורמליות, אזי נראה פוסטים מוצלחים במומלצים.

איך אפשר לשפוט?

צריך לרצות קהל מאד רחב, מגוון של טעמים. בעיני חלק מהמומלצים הם מעולים, חלק בינוניים וחלק לא מי יודע מה. מה זאת אומרת "המלצות נורמליות"?

naama tapuz

New member
דף הבלוגיה אמור לקלוע למנעד טעמים

רחב. אודה על האמת, לא כל רשומה שמגיעה לדף הראשי הייתי קוראת ונהנית ממנה כאדם פרטי. אבל אני משתדלת לשמור על אובייקטיביות ולקלוע לכמה שיותר טעמים והעדפות. אני יכולה לדעת מה מעניין את האנשים על פי כמות הקלקות שנספרת אצלי באדמין. נעמה

TheWhiteTigris

New member
הר הקסמים, עכשיו הבנת?

היא אפילו לא תמיד נהנית מהרשומות האלה, אלא יותר לפי מס' הקלקות פוטנציאלי. כלומר - רייטינג ותו לא. (וזה לדעתי עוד יותר גרוע, אבל אני התרגלתי כבר לעמדת המיעוט...)

TheWhiteTigris

New member
האמת

שזה לפעמים יותר עדיף מאשר לבחור פוסטים שטחיים שנבחרו בשל שיקולי רייטינג.

דנטל

New member
מה לעשות, העבודה שלה היא ליצור הקלקות

מה ששטחי בעיניך יכול להיות שיא הענין להרבה אחרים. אני מבינה את הראש שלך ואני לא טוענת שאתה טועה (בכלל לא), אבל העולם שלנו לא מושתת רק על איכות, מצער ככל שזה יהיה. אייטם על נינט ויהודה יביא יותר הקלקות מאייטם על סרטן, למשל, למרות שישנם יותר חולי סרטן בישראל ממעריצי נינט, אני מנחשת.

TheWhiteTigris

New member
ופה נכנס החלק העצוב

שתפוז עם חלוף הזמן משתעבדים יותר ויותר לשיקולי רייטינג וכסף. עד שבסוף ישארו פה רק הפקאצות שעברו מישרא בשביל הכסף.

אתה טועה

הבחורות שאוהבות לכתוב ככה: שולטטתתת!11 לא יבואו לתפוז בגלל אופציות העיצוב. בישראבלוג יש חופש עיצובי גדול יותר , והן אוהבות לכתוב בלוגים עם מעט תוכן והרבה כפתורים.

mary lou

New member
אמת ויציב

ולא רק בגלל העיצוב הן ילדות, איך שלא יהיה הן לא יצברו מספיק כסף ואם הן כבר כן, אין להן חשבון בנק :) למרות החששות הראשוניים לא הייתה נהירה של בנות ישרא לכאן.

לחלק מ"הילדות" הללו יש יותר

כניסות מהרבה מבוגרים שאני מכירה. ובענין חשבון הבנק הן תמיד יכולות לתרום לאיזה אגודה על פי בחירתן.

תגידי את בודקת להן את הסטטיסטיקות?

כי אחרת אני לא מבינה על פי מה את מבססת את דבריך. ובענין האגודות אין לי מושג, אני כידוע לא מתענינת בשיטת התשלומים כאן.

למעלה