מומלצים ל- 8/3

ה מוזה

New member
ליום האישה הבינלאומי

בפורום מכתב שלא נשלח מציינים את יום האישה במכתבים לאישה מוזמנות[ואף מוזמנים] לכתוב
לאישה ששינתה את חייכם או את העולם לכתוב מהלב מילים מחזקות לאישה אלמונית מוכה,מושפלת,מוטרדת,נאנסת מכתב לאישה העגונה אשר מכלה ימיה בציפיה לגט לשזור זר מילים
לנשים בעבר ובהווה ששינו ומשנות את פני המציאות להצדיע לאישה קרובה או זרה במכתב הוקרה וההערכה ועוד מכתבים שחשוב שייכתבו לאישה ולנשים באשר הן

דנטל

New member
מומלצים ל- 8/3

נא לא להגיב להודעה זו, אלא להודעות שמשורשרות מתחת לה, על פי נושאן.

עופר 123

New member
גירושיי מתל אביב

"החלטתי להתגרש מתל-אביב. אחרי 27 שנה של נישואים שנולדו מכורח הנסיבות, הגיע הזמן להיפרד ולהבין שתל אביב ואני לא נוכל להמשיך לחיות ביחד." המשך.

yakov250

New member
יום האשה - פסטיבל שנאת גברים

קבלו רשימת עשרת "הישגי" הנשים המרכזיים בשנה החולפת. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=928495

../images/Emo221.gifהיי,

זה בעצם הבלוג שלי. כתבתי שם רשומה על אחד הפחדים הגדולים שלי ואני מעוניינת שכמה שיותר אנשים יקראו את זה ויגידו לי מה דעתם על זה [אה כן, ותשתדלו לא לצחוק.. :X] My Worst Fear - הרשומה הרלוונטית יום טוב, ויום האישה שמח...

לגבי פורום אפילפסיה

נכון שלפעמים הנכם רואים אחד מהחולים נופלים באמצע רחוב או שומעים שמישהו חולה באפילפסיה קרה לו התקף באמצע נהיגה , או שאתם באמצע דייט ובן/בת הזוג מספר לכם שהוא לוקה באפילפסיה ואתם מתרחקים ממנו קילומטר ועוזבים אותו לבד , הסיבה היא כי אתם לא יודעים מה זה , מה התופעות, אילו שלוקים באפילפסיה הם אנשים רגילים לכל דבר, כנסו לפורום אפילפסיה ותקראו על האנשים האלה

אלנטרנטיבה אחרת בפורום שמנים וצמחי

הדיון התפתח כדיון על רעלים במוצרי קוסמטיקה, מה טוב , מה לא טוב? ממה כדאי להמנע? איזה חומרים אנחנו קונים ללא ידיעה?? למה כדאי לשים לב וכן הלאה ... דבר חדש שנוסף- רשימה מלאה על התכשירים כגון: מוצרים לעזרה ראשונה,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח,הייגינה אישית ומוצרי פינוק, מוצרים לבית... אשמח אם תהיה הענות והוספת מידע... בפורום שמנים וצמחי מרפא..

../images/Emo195.gif|נורה"לוחמי אור"../images/Emo62.gif../images/Emo195.gif

מה זה בכלל
מבררים ב:
עולם המיסטיקה - הבית של כולנו
נשמח לקרוא אתכם

azaria

New member
הבת שלו מתגרה ועוברת את הגבול.

בעיות קצת עם הבת שלו - מכירים כבר המון שנים וכעת בגיל ההתבגרות בת 13 וחצי, מקנאה, מפונקת, לא מוכנה לעזור בדבר בבית, משליכה בכוונה חפצים ובגדים על הרצפה, מתגרה בי כל הזמן. אני משתדלת להבליג גם בשל הילדים הנוספים בבית וגם בשל בעלי שמאוד מאוד מאוד משתדל וזה עבורי הכול. אמרתי שאני מוכנה לספוג הכול רק עבורו. אך לפעמים עוברת כל גבול, קוראת לי משרתת, אינה מדברת איתי רק כשצריכה אותי למשל לקלוע לה צמות, לגהץ לה או לבשל מאכל שאוהבת [בהודעה המקורית יש כאן עוד פירוט ודוגמאות] לא סיפרתי ופירטתי, אך הילדה יתומה וגדלה אצלי מגיל מאוד מאוד צעיר. אמרה לי לא אחת שהיא זאת שתגרום לפירוד שלי ושל בעלי. איני עונה. מבינה שהיא ילדה. שאלתי אליכם......, מה עושה עם ההתגרויות שלה והכעס שלי? מוכרחה לציין שבעלי אינו מעוניין לקחתה לשיחות, ייעוץ, טיפול.האם להמשיך ולהתעלם מההתגרויות שלה?

למעלה