מומלצים ל- 8/2

דנטל

New member
מומלצים ל- 8/2 ../images/Emo45.gif

נא לא להגיב להודעה זו, אלא להודעות שמשורשרות מתחת לה, על פי נושאן.

s h o o s h a

New member
סערה סביב מינויו של פרופסור פרידמן

אתמול הושבע פרופסור דניאל פרידמן לשר המשפטים של ישראל, במקומו של השר היוצא, חיים רמון. למינוי לתפקיד היו מתנגדים לא מעטים. ביניהם, השופט העליון בדימוס, מישאל חשין. התבטאויותיו של השופט בדימוס חשין היו מתלהמות וניכרה בהן מידה לא מבוטלת של אלימות מילולית ומפחיד לחשוב שזהו פרצופה של מערכת המשפט. ואני מאד תוהה: מה החשש? מדוע ההתנגדות הכל כך חריפה ונחרצת למינויו של אדם משכמו ומעלה, כפי שחשין בעצמו מתאר אותו "דני פרידמן הוא איש משפט מעולה, אין חולק על כך, מן הטובים שבהם." מה האיום שחשים חלק ממתנגדיו של פרופסור פרידמן למינוי? דברים רבים עוד יאמרו בנושא ואני תקווה כי דווקא דברי השופט בדימוס, מישאל חשין, יהוו את תמרור האזהרה מפני האפשרות לאירועים אלימים נגד השר הנכנס בפרט והמערכת בכלל.

a e q u i t a s

New member
דמוקרטיות מזרחיות - סין - אפשרי../images/Emo35.gif

פורום פוליטיקה עולמית מתווכח על התרבות המזרחית, סין, יפן שאר מדינות אסיה, האם דמוקרטיה זה ערך מערבי, האם אפשר לכפות דמוקרטיה על מדינה? האם דמוקרטיות נלחמות אחת בשניה? מוזמנים לפורום

TaxiMedia

New member
דנטל, משחק הניקים בבלוגיה תפס תאוצה

נראה לי שיהיה נחמד לשתף בו את כלל הגולשים, יכול לצאת מזה משהו מאוד יפה בסוף. משחק הניקים

menl

New member
פרוות במשביר לצרכן../images/Emo46.gif

כנראה שהם לא למדו לקח מהמאבק המוצלח בקסטרו... להלן ההודעה.

העיתונאי אורי פורת הלך לעולמו ../images/Emo16.gif

והתייחסות רצינית בתקושרת על כך-אין.מדוע? האם משום שהחמאה מרוחה בצד השמאלי של המפה הפוליטית? מתאבלים וזוכרים במחנה החילוני-לאומי...

חינוך זה רק בבית ספר?

למה הרבה שאלות בפורום "חינוך לילדים ונוער" קשורות למערכת החינוך? מדוע ארגוני המורים בחרו בסיסמה "חינוך זול עולה לנו ביוקר"? האם ההורים ויתרו כליל על החינוך והותירו אותו בידי המוסדות. המון שאלות. אף תשובה, במגזין של פורום חינוך לילדים ונוער: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=903994

למעלה