מומלצים ל-6.9

ה מוזה

New member
אם את עדי שוורץ יש לך מכתב

לעדי שוורץ, מכתב התנצלות ליום כיפור, הזה ושל ה-10 שנים הקודמות. "..המון זמן רציתי לכתוב את המכתב הזה ואפילו את זה לא יכולתי. נסיתי לאתר אותך אבל יש כול כך הרבה עדי שוורץ בבאר שבע ובכלל ... היום זה נראה לי כול כך מוזר, ההרגשה הזו של לרצות ללכת לבית הספר, לדעת שמחכה לך שם פרצוף מחייך עם שני עיניים שסנוורו את כול הכיתה, לא סתם כולם התאהבו בך, גם אני הייתי כזה. אני זוכר שעשינו ביחד שעורי בית בהפסקות, בזמן שכולם ברחו ממני ופחדו ממני, את היית שם לצידי, נסית להתקרב אלי ואני אליך. אני לא חושב שאני יוכל אי פעם לתאר באופן מלא את האושר שבאת לי ביסודי, ואני כול כך מצטער שפגעתי בך בכיתה ה'....." [באישור הכותב]

a e q u i t a s

New member
האם מלחמה חייבת להיות הרסנית../images/Emo35.gif

במלחמת האזרחים האמריקאית הכריז הגנרל וילאם שרמן, כי "המלחמה היא גיהנום", כדי לסיים את המלחמה הוא ביקש לעשותה גיהנום של ממש, שתעשה שמות באזרחים וקהילותיהם עד שיאלצו להיכנע. שרמן האמין שכדי להשים קץ להרג על הרג להיות הרסני, הוא סבר כי רק עם המלחמה תעורר אימה, יהיה אפשר להחיש את הכניעה. בפורום פוליטיקה עולמית מדברים, על המוסר של המלחמה, מנסים לענות על השאלה היכן מסתיים המלחמה ומתחילה הברבריות, והאם השמדה המונית היא כלי חיוני בשדה הקרב כדי להכניע את האויב ללא תנאי. קישור

ה מוזה

New member
../images/Emo104.gif ילדים של המדינה

לכם-עדי,עומר ,בני,גלעד,אוהד ואלדד..רון..ולאלה שאני קטנה מדי בשביל להכיר .... היום ראיתי כמו כולם את הסרט שלכם.מדהים כמה פרסומות וכמה כסף שולם על הסרט. מבטיחה שלולא זה היה אמיתי היתם מקבלים אוסקר על תפקידכם.כי זה היה כואב,מרגש,מפחיד.. ממש אמיתי ולרגע נזכרתי-זה אמיתי. זה אמיתי.אתם אמיתיים.אבא שלכם אמיתי,כואב,מרגיש בחסרונכם.הכל אמיתי. גרירת גופתך אמיתית,ההישענות שלך על החוטף אמיתית. התמונות שאתה מדבר בהן אמיתיות. הקרב בהן נלחמתם ונעלמם אמיתי. הבכי שלי אמיתי

למעלה