מומלצים ל- 6/6

דנטל

New member
מומלצים ל- 6/6

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

Jen74

New member
האחים רבים? מה עושים? להתערב או לא?

הילדים שלכם "מכסחים" אחד את השני בשביל שעת מחשב? אח שלך מושך לך בשערות רק כי לא רצית להעביר ערוץ? בואו לספר מה אתם עושים כדי להרגיע את הרוחות ו/או להימנע מאלימות בין האחים. כן, גם אחים ואחיות מוזמנים, לא רק אמא ואבא...

ה מוזה

New member
" הילה אחותי היקרה"

"אני לא יודעת מתי תקראי את המכתב הזה אם בכלל, אבל בכל-זאת חשוב לי מאד לכתוב לך אותו. הפרט היחידי שאני יודעת עלייך הוא ששתינו הוכרזנו כברות אימוץ באותו משפט, ב86'. ומאז נפרדו דרכינו.אני הועברתי למעון, ואומצתי כעבור מספר חודשים..... פתחתי את התיק שלי וגיליתי שיש לי אחים קטנים (את, שקטנה ממני בשנתיים ואבי, שקטן ממני ב5 שנים) חשבתי לחכות לכם עד שגם אתם תפתחו את התיקים שלכם, ושאולי ביחד נלך לפגוש את אמא. אבל הבנתי שיכול להיות שאת התיק שלך את תפתחי אפילו בעוד 30 שנה, אם בכלל עצוב לי לחשוב שיש אפשרות שאני לא אראה אותך אי-פעם .............." מכתב שלא נשלח [מומלץ באישור הכותבת]

the mush

New member
כאפיה כפריט אופנתי

עלה בפורום אופנה דיון מאוד מעניין על אם זה בסדר או לא שהכאפיה לאט לאט נעשה פריט אופנתי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=326&msgid=99933339

למעלה