מומלצים ל-31/7

../images/Emo41.gif עוד שידור בלעדי לפורום האולימפי

גם היום 31/7 ישודרו בשידור חי ובלעדי לפורום "אולימפיאדה וספורט הישגי" הגמרים בתחריות הקייאקים באליפות אירופה בהשתתפות כמה ישראלים בראשם המדליסט לשעבר מיכאל קלגנוב . עוד פרטים על השידור : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1039&msgid=58086777

sh53

New member
החברות שלי מתחילות להתמכר לסיגריות

אני בת 16 וקצת אז ככה לפני כחצי שנה בערך או יותר חברות שלי התחילו לעשן- התחיל בנרגילות ונמשך לסיגריות. הם יודעות שזה לא בריא ותמיד אני ועוד כמה מזכירים להם את זה, אבל בטח שהם גדולות וידעות מה הן רוצות לעשות ולא צריכות "הטפות" מאיתנו.. אז וואלה השלמתי עם המצב, שיעשו מה שבראש שלהם! הקטע שפתאום כל מפגש, כל מסיבה בתקופה הזאת מתחילה או נגמרת בעישון או שהיא הסיבה למפגש- ולפעמים בגלל זה אני נשארת בצד, פשוט לא קוראים לי למפגשים יותר או שנאי פשוט לא הולכת כי משעמם להסתכל עליהם מעשנות ולהיות בצד. הם התחילו לדבר על סוגי סגירות ואתם יודעים כל המ שקשור ופשוט לי אין מה להגיד ואני שותקת, סבבה אני לא אומרת שנאי ממש לא מדברת ולא עושה כלום אבל עדיין מרגישה בצד וזה גורם לי להיות עצובה -מה שגורם לי בכלל להתרחקות מהם. אני גם לא רוצה להיכנע ללחץ חברתי ובכלל הסיגריות בעיני מגעילות ומזיקותתת, סתם זבל... אבל בזמן האחרון ממש אני מרגישה משועממת ומוצאת את עצמי בבית שהם יוצאות ומעשנות..... מה אני יעשהה?!?! זה שלב התחלתי של התנסות שיעבור להן??? זה כלכך מפריע לי ואין לי למי להגיד אני מרגישה שאנחנו מתרחקות, שאני כבר לא חלק מהן, אפילו הם יושבות עם אחרים/ות שהם לא מכירים אותם רק כדי לעשן יחד.. זה ממש מכניס אותי לדיכאון כל העניין תעזרו לי!!! קישור

למעלה