מומלצים ל- 3/6

דנטל

New member
מומלצים ל- 3/6

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

דיון ביעילות השימוש באימייל לקידום ומכירות

איך ניתן, אם בכלל, לעשות שימוש באימייל ככלי לקידום ולמכירות? אנו כה מוטרדים מדואר זבל, שכיועצים, איננו יכולים להמליץ ללקוחותינו על שימוש בכלי זה. אנו מאמינים היום כי הישגי השימוש באימייל ככלי לקידום ומכירות עשויים להיות השגים שליליים ולעורר אנטגוניזם. להלן קישור לדיון בנושא.

kavkazit23

New member
האם אני משתמטת לדעתכם?

אקדים ואומר שבשפת העם אני נחשבת למשתמטת לכל דבר מאחר שלא שירתתי בצבא וגם לא בשירות לאומי חלופי אז החלטתי לכתוב על כך בבלוג שלי, אולי יהיו גם בלוגרים שלא יאשימו אותי במצבי. הסיפור שלי יימרח על כמה רשומות הן מאחר שהוא ארוך והן בגלל שקשה לי לכתוב הכל בבת אחת- הזכרונות מציפים אותי וזה עושה לי רע. בינתיים כתבתי את שתי הרשומות הראשונות. רשומה ראשונה: הגם אני במשתמטים?! - חלק א` דעתכם חשובה לי

Mיקי_

New member
../images/Emo90.gifהודעה מומלצת בפורום לסביות-גאוה נשית../images/Emo70.gif

הודעה רומנטית
ונוטפת סוכר
, על סיפורי האהבה
הכי יפים והכי חמים
בפורום לסביות - גאווה נשית (730)
. "שרשור נוסטלגי כזה שיפיח תקווה בכל אלו שנמצאות אי שם בארון ויעלה חיוך לכל מי שתקרא את זה"
פורום לסביות - גאווה נשית (730) בתפוז
אנשים - ה
הגאה שלנו
- הקהילה הכי חמה
ברשת

tomer z

New member
לאוהבי טיולים ! - http://communa.tapuz.co.il/

יש קומונה במיוחד בשבלכם .. תוכלו לקבל מידע , להגיב, לספר ועוד ... תוכלו לתכנן את חופשתכם בעזרת אנשי הצוות ... מקווה שתכנסו !!

למעלה