מומלצים ל- 26/8

דנטל

New member
מומלצים ל- 26/8

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

קומונת "עולים לחטיבה"../images/Emo54.gif

בסוף כולנו נעבוראת זה או שכבר עברנו, את המעבר לחטיבה. בקומונה נקשיב לשאלות,בעיות וגם חוויות אני מזמינה את כולם לקומונה ,אפילו אם אתם בתיכון או אפילו מעל.... אפילו המנהלת עולה לחטיבה....

orli997

New member
ה"קסאמים " צרה שלא נגמרת

ה"קסאמים" צרה שלא נגמרת... מאת: ilanit2251982ו 26/08/07 | 01:03 לפני תחילת שנת הלימודים ביקשו תושבי שדרות מקלט לילדהים הלומדים שם הן בגנים והן בבתי הספר למרות שלא נענו לבקשותיהם מנעו מרבים להעביר את ילדהים מחוץ לעיר מכיוון שישנו חוק כזה בתור אחת שלומדת שם במכללה האקדמאית ספיר ונמצאת שם כמה שעות שרק היציאה בשבילים והיתקלות בצבע אדום באמצע שום מקום מקפיצה לי את ליבי ורוב תקופת המבחנים עברתי יחד עם חברי הטוב צבע אדום היום נודע לי שבמכללה נפלו שוב קסאמים מה דעתכם על המצב הלא נגמר מה אתם ההיתם מציעים לתושבי המקום לעשות ואיך אנשים שלא גרים באזור יכולים להשפיע ??. פורום מודעות פנימית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=199&msgid=104500070

למעלה