מומלצים ל- 25/3

דנטל

New member
מומלצים ל- 25/3

נא לא להגיב להודעה זו, אלא להודעות שמשורשרות מתחת לה, על פי נושאן.

ToryMaster

New member
הדברים הקסומים שמוצאים בספרים

יצא לכם לפתוח ספרים מושאלים, ולגלות בהם אוצרות בצורת הקדשות ומסרים אישיים? בואו לשתף בפורום רווקים ורווקות. [בלה, נו
]

sh53

New member
היא מדברת אלי בצורה גועלית

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=95947928 אז ככה הכרתי כל מיני ילדים מחוצ לכייתה שלי וממש כיפ אבל יש בעיה אחת שאני לא יכולה להתעלם ממנה והיא קשורה באופן כלשהו אל אותה ילדה שעימה אני לא מדברת אז ככה :לפני כמה ימים היה לי שיעור מתמטיקה ולה היו שעתיים חופשיות במקרה גם עוד ילדה אחת שהיא הייתה חברה שלי ושלה ביחד שאלה אותה לגביי ואין לי מושג איך היא הגיעה לזה בקיצור ככה או כככה היא התיחלה לספר לה דברים ממש גועליים ולא יפים עליי...ואיך שהוא היא הייתה כל כך מגעילה שהיא בחרה גם משהו שאני אמרתי פעם עלי החברה השננייה שאיתה אני כן מדברת ..בקיצור היא עכשיו מתחילה לספר לאחרים דברים לא יפים עלייי...כמובן שאני מנסה איכשהו להכחחיש הכל אבל מה עוד אני אמורה לעשות?הרי אם יא התחילה לספר לאחת זה עלול להימשך?בהתחלה תיכננתי לשלוח לה הודעה לפלא שלה שתפסיק עם זה אבל לא ממש עשיתי את זה ואני מפחדת שזה יימשך...אני בכל אופן לא העזתי עד עכשיו לומר עלייה דברים מגעילים לאחרים ואני גם לא אעשה זאת אבל אני רוצה שגם היא לא תעשה זאת..בקיצור מה עושים במצב כזה?

sh53

New member
מסכימה להתנדב בעבודה, אבל שלא ינצלו

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=96014514 אז ככה , בעיקרון הכל כתום בחיים , וזה נחמד היום בעבודה גיליתי מהי "חברת נשים " ולמה היא מסוגלת , קודם כל שתבינו , כשאתם הולכים לעבוד , רוב האנשים מחפשים לעשות כסף , אני הלכתי לעבוד בשביל לצאת מהביתה ולהתנתק קצת מהעולם של האינטרנט אצלי בעבודה עושים עכשיו מין אירוע קטן כזה לעובדים בלבד , לוקחים אותנו לסרט ולארוחת ערב , התיכנון הוא שיהיו 2 עובדים שישארו "לשמור" על המקום בזמן ששאר העובדים יוצאים לבלות . אז אמרתי שאני אתנדב להישאר כי אני גם הכי צעירה במקום העבודה שלי וגם בגלל שיש לי תוכניות אחרות לאותו היום. לפני שהתנדבתי שמעתי מכל מיני מקומות שאנשים פוחדים להישאר בזמן שהשאר מבלים ומעדיפים ללכת עם כולם . היו קצת מריבות מלא בנות נעלבו והיה ממש "קן הקוקיה" בעבודה . בסופו של דבר כשהכרזתי שאני נשארת הרוחות נרגעו ושמחתי על זה . היום המנהל סיפר לנו מה הולך להיות באירוע החברתי שלנו , ובואו נגיד שזה לא ממש מה שכולם ציפו שזה יהיה . ואז פתאום אנשים החליטו להישאר , והתחילו לדבר איתי על "להתחלף" . בעיקרון אמרתי לעצמי שאין לי בעיה ככה , ואין לי בעיה אחרת , מקס' לתוכניות שלי אני אלך אחרי האירוע , או אחרי העבודה זה אותו הדבר בשבילי . אז מישהי אמרה לי " טוב אני אגיד לך מה אני אחליט " , אמרתי לעצמי שאני לא רוצה להציב את עצמי במצב שבו מישהו מחליט עלי ואמרתי לה "בסדר כשתחליטי תודיעי לי ואני אגיד לך מה ההחלטה שלי " . זה קצת סתם לה את הפה והיא הרגישה שהיא לא יכולה "לדרוך עלי" בגלל שאני צעירה יותר ממנה בעבודה יותר מאוחר , אנשים אחרים באו ואמרו לי שהחזרתי לבחורה ההיא כמו שצריך כי היא ממש מפונקת וכל הזמן רק מחפשת קיצורי דרך ואיך שלה יהיה יותר נוח בעבודה ולא לאחרים. אמרתי לעצמי , בחייים שלנו אנחנו נתקלים בהמון טיפוסים שחושבים שהשמש זורחת להם מהתחת והכל מגיע להם לא רק בעבודה , גם כשהייתי בבית הספר היו את התלמידים שהיו יותר מפונקים והרשו לעצמם לפתוח את הפה על המורים ועל שאר האנשים רק בשביל לנצל ולהפוך את הדברים שיהיו יותר נוחים להם בלי שהם חושבים על מה שהאחרים מרגישים. המסר שלי מכל הסיפור הוא שלעולם אל תתנו לאחרים לדרוך עליכם בגלל שיש להם אינטרסים . כשהם אומרים לכם שבא להם משהו , אל תהססו להגיד אני אחשוב על זה ואני אחזור אליך . אבל בחיים אל תתחילו לריב כבר מההתחלה . תמיד ההפסקה הזאת במחשבה , תגרום לצד השני לשקול שוב את דבריו ולחשוב שאולי הם יהיו פחות נוחים למישהו אחר ורוב הסיכויים שאם תחזור אליהם אחרי כמה שעות עם תשובה שלא ממש תספק אותם הם יגיבו בצורה שונה מאשר אם תגידו ישר לא! ואז הם יצטרכו לתפוס עמדת התגוננות ממכם ויתקפו או יעליבו . שיהיה לנו ערב טוב

sh53

New member
H E L P אין לי עם מי לצאת

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=95959432 ארצה לשתף אתכם במשהו שמציק לי זה זמן רב....אני מקווה שיהיו אנשים שיזדהו איתי ויוכלו אף לתת לי עצות בנוגע לפתרון העיניין. אז ככה: אני בת 24 ואין לי מעגל חברתי, ימי שישי-שבת אני לא יוצאת פשוט כי אין לי עם מי. אתם בטח שואלים:"ומה עם אנשים שהיו איתך במסגרות שונות בחיים?"...אז ככה שלא לכולם אני מתחברת ואני מאוד לא נוהגת לדבר על עצמי או לספר על דבריי האישיים גם כי זה לא בא לי באופן טבעי וגם כי אני חוששת מעין הרע. הרי גם אם קרה לך משהו טוב ולדוגמא הכרתי מישהו לצורך העיניין ואני אבוא ואספר על כך לחברה שלה אין חבר ולא הולך לה בתחום, זה יהיי ממש טיזינג והצגה לראווה בפניה ופתיחת עין הרע, כי הרי היא לא תהייה שקטה שלמישהו אחר יש ולה אין, תמיד איפושהו מקנאים במישהו אחר ולא חסרים דברים כאלו. אני רואה בנים\בנות אחרים\אחרות שיש להם\להן מלא אנשים סביבם,מעגל חברתי רחב,הנייד לא מפסיק לצלצל אצלם, כול פעם יוצאים עם חבר\חברה אחר\ת ונהנים. גם חשבתי לבוא למרכז לשבת איפושהו להכיר אנשים להפתח לסביבה, ללכת ללמוד לרקוד אוליי, ואוליי ככה להפתח לסביבה, אבל לא! אני גם לא ניידת! אז אפילו אם אני מגיעה באוטובוס לת"א לדוגמא לחזור כבר אין לי איך....ובנות שאני הכרתי במסגרות שונות ועוד מדי פעם ב...אנחנו מדברות הן כולן לא ניידות גם ולא נוסעות לשום מקום, מה גם שחברות אחרות שאני מכירה הן נשואות ויש נשואות+ילדים ואז כבר הקשר לא קיים שם כול כך. ושוב אני חוזרת למעגל הקסמים של להיות לבד, ותמיד כול חברה שהכרתי במהלך חיי מגיל קטן, תמיד הייתה טיפוס ביתי שקט כזה, שלא אוהב לצאת להתפרע,לשתות ולרקוד, אלא לשבת בבית ולצפות בטלויזיה. זה מעגל קסמים שהוא לא נחמד כלל,ואני סובבת בו כבר הרבה זמן. לפני כמה חודשים חשבתי אני אתחיל לרקוד איפושהו סלסה פירסמתי מודעות על כך במקומות המתאימים, שוחחתי עם אנשים אך כולם רוקדים במרכז וגרים הרחק ממני (אני דרומית) ואפילו אם אני אגיע למרכז על מנת ללמוד לרקוד באוטובוס אני הרי לא יחזור ברכב עם בן אדם שאיני מכירה ובטח לא גבר (בלי להכליל....אבל לא חסרים סיפורים....). האם מישהו\מישהי מזהה איתי? מישהו\מישהי יכול\ה להציע פיתרון לעיניין? או איזה רעיון? אשמח לתגובותייכם בעיניין תודה.

sh53

New member
הגנתי על החברה והיא נוקמת בי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=95949795 חברה שלי (שגם ככה הייתי איתה קצת בריב) גילתה שאני ידעתי על מכתב אהבה אחד שנישלח עליה בצחוק, עכשוו, היא חושבת שאני רשמתי אותו והכול למרות שזה בכלל היה רעיון של מישהי אחרת, ומישהי אחרת רשמה אותו ושלחה, ובאותה תקופה הייתי חברה טובה שלה ולא רציתי לספר לה אחרי שראיתי שהיא האמינה כי לא רציתי להעליב אותה, וקצת שיתפתי אתה פעולה בנוגע למכתב כי לא רציתי להעליב אותה.. והיא גילתה שהוא היה בצחוק ואני ידעתי עליו ומאוד נעלבה ולא יכולה לשכוח ממנו ואני ניסיתי להסביר לה למה לא סיפרתי לה אבל היא רוצה לנקום בי עכשוו ולמרר לי את החיים ולעשות לי משהו ממש ממש רע (ואני יודעת שהיא יכולה) ולהגיד לעוד חברה שלה (ששונאת אותי) שכול הזמן תציק לי ותרביץ לי ותרד עליי (כי היא ילדה גרוע בלימודים שמציקה לאנשים, גם לי..) ואני ממש מפחדת שהיא תפגע בי ואני יודעת שהמורים לא יעזרו ואין לי מושג מה לעשות, כי אני פוחדת לחזור מהחופשה, ואני גם לא רוצה שהחברה תעלב ותחשוב שאני עשיתי את הכול למרות שכבר הסברתי לה שזה לא נכון ושאני רק ידעתי עליו ולא לקחתי בו שום חלק..

האם, הבן ורוח הריטלין../images/Emo41.gif*|../images/Emo41.gif

קטע מהרשומה: ...עם התרופות ההתנהגות הסתדרה לאיטה. כיום, אני כבר כמעט נורמלי. כיום, אני גם מבין שמעולם לא הייתי האדם הגחמתי היחיד בסביבה. .... אמי לא הייתה אמא למופת. היא נהגה להתערב במריבות בין אחותי לילדות השכנים באופן לא בוגר ולא מועיל. באחד המקרים היא אפילו משכה לבת השכנים בשערות. אמי, ברוב גחמיותהּ, שלחה אותי ... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=944081

למעלה