מומלצים ל 25/2

rolan

New member
איך מסבירים לילד בן 4

שאביו אינו מעוניין בשיחות טלפון ממנו או בביקוריו. אבי ילדיי מסרב בכל תוקף לראותם. לטענתו הילדים אינם מעניינים אותו ובפועל הוא אכן אינו בא לראותם ואף אינו עונה לשיחות הטלפון שלהם בטענה שהוא יודע שזו אני שמתקשרת אליו. אינני יודעת מה להסביר לילדיי מלבד זה שאמרתי להם שכיום הוא מתגורר בדירה אחרת ויש לו משפחה אחרת ולכן הוא אינו מתגורר עימנו. איך מסבירים?

ערוץ טלויזיה בלעדי לפורום בתפוז.../images/Emo41.gif

הפורום הכי מושקע במערכת הפורומים, פורום הביטלס, פתח ערוץ טלויזיה אינטרנטי ראשוני מסוגו, המשדר 24 שעות ביממה. (בפיקוח המנהלות לשמירת זכויות היוצרים.) אני מזמין את כולכם לראות ולהתרשם רק מהפרסומת הראשית שלנו, שהשקענו בה קריין רדיו מפורסם, שהוא בעצמו חבר הפורום. הערוץ עצמו גדוש ומלא בתכנים, ואין יום שלא מתווספים לו כמה תוכניות מקוריות וחברתיות. לערוץ פורום הביטלס.

לצפייה בפרסומת בהודעה למעלה../images/Emo26.gif

יש ללחוץ לחצן עכבר ימני על הקישור>שמירת יעד בשם. (הקובץ קטן מאוד) או להיכנס לערוץ עצמו ולצפות דרכו.

idodo cohen

New member
המשך הריאליטי שמטריף את המדינה

כוכבי פסטיגל 2004 רוצים להיות.. "הזמריר". מי יהיה?

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif 90 ילדים בדממה

וזו הזעקה שלהם כי להם אין קול ואין מי שיקשיב המלצה לקריאה ואולי גם חובה, להקשיב ולזעוק ולהושיט להם יד נכתב בכאב ובהרבה אנושיות ואהבה מכתב אישי שנכתב ל 90 ילדים שנשכחו אי שם "נשבר הלב.. שום דבר לא הכין אותי למה שראיתי. בחדר ענק יושבים מעל ל- 90 ילדים. מעל ל- 90 ילדים ודממה מצמררת. שום רעש, שום הגה הכי קטן, שום כלום. מעל ל- 90 ילדים בכיסאות גלגלים. מעל ל- 90 ילדים עם הראש שמוט. מעל ל- 90 ילדים שישבו במשך מעל לשעה בלי לזוז. מעל ל- 90 ילדים מכווצים בתוך עצמם מרוב כאב. מעל ל- 90 ילדים שאין לי איך לעזור להם, ילדים שאפילו הרפואה נכנעה והרימה ידיים. ילדים שלהורים שלהם קשה מידי אז הם השאירו אותם במקום הזה. ילדים שנשארים בחולצות ספוגות מרוק במשך יום שלם, כי אין מי שינגב להם את הסנטר, כי אין מספיק אנשים בכלל..." .

wish 2 b free

New member
11 הדיברות שאחרי

אם לא ידעתם, ולא לימדו אותכם בשיעורי תנ"ך בבית ספר יש המשך לעשרת הדיברות. כדי שלא תאמרו שלא ידעתם לא שמעתם, לא ראיתם, לא דיברו אותי על זה, להלן ההמשך...

J o s e p h

New member
הזמנה -

אני מזמין אותך להשתתף בסדק (שאלה אחת בלבד ! ) מקווה שתקדיש מספר דקות לדבר - בברכה, יוסף, http://blog.tapuz.co.il/yossefkarro

למעלה