מומלצים ל-24/3

sh53

New member
האם כסף יכול להפריד בין חברים? החלטתי לכתוב את זה בפורום הזה כי אתם הכי נחמדים בכל מקרה, אני בכיתה ט' וילד מהכיתה שלי מוכר סיכומים ממש ממש טובים במחיר סימלי! אז זו פעם שלישית שאני קונה ומרוצה.. כרגיל כל הזמן ילדים מבקשים שאני ישלח להם תסיכומים כי לא נאה להם לשלם, ואני בדר"כ לא עומדת בזה ושולחת וילדה מהכיתה שלי שהיא לא בדיוק חברה שלי..סתם יושבת קרוב אלי ואני מדברת איתה מדי פעם ביקשה ממני פעם שנייה אחרי ששלחתי לה כבר פעם אחת..ולא רציתי לשלוח לה כי נמאס לי שאני צריכה לשלם והיא חושבת שאני צריכה לשלוח לה!... אז בקיצור אמרתי לה שאני לא ישלח לה את זה מכל מיני סיבות ואז היא התחילה להתנהג אלי מגעיל ואמרה כזה תודה בציניות...אני לא מבינה איך היא יכולה להיות כזו כפויית טובה וחצופה ועוד לחזור לבקש ממנו שוב ושאני מסרבת לה היא עוד כועסת עלי!... בכל מקרה, אני מרגישה דיי רע בגלל זה כי סה"כ זה שנה ראשונה עם הכיתה הזו ולא באלי להתחיל להסתכסכך עם ילדים ובמיוחד לא בגלל דברים טיפשיים כאלו... אז רק רציתי להגיד! אוף!!!!! ו...אתם חושבים שהייתי צריכה לשלוח? יש לה זכות לכעוס או שאני בעצמי אמורה לכעוס? אני. קישור

ה מוזה

New member
"בעמק יפה בין שדות וכרמים " "מדי פעם הגיעו שוכרים לביקור בדקו אם החדרים נאים השאירו אחריהם לכלוך ולב עכור שחיכה לשוכרים הבאים. כשהייתי ילדה סיפרו ההורים שלכל סיר יש מכסה ובוודאי שלכל לב יש דיירים אבל לא מצאתי דייר שכזה." לב להשכרה

s h o o s h a

New member
שתי הודעות שתיהן קשורות לאלימות הגואה המתרחשת מידי יום ביומו, כמעט בכל רגע נתון שושה פורום #227

למעלה