מומלצים ל- 23/7

דנטל

New member
מומלצים ל- 23/7

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

Mיקי_

New member
../images/Emo34.gifיצאתי מהארון - כבר לא מפחדת../images/Emo34.gif

"אני לא צריכה לשקר שאני יוצאת... אני פשוט יכולה להגיד לו שאני נוסעת לחברה (לבת זוג) פה, 15 דק' מהבית... ובפעם הראשונה מזה שנים, אמרתי לו שאני אוהבת אותו."
בואו לקרוא בפורום לסביות - גאווה נשית (730) איך אפשר להתגבר על הפחד של היציאה מהארון, ופשוט לאהוב
פורום לסביות - גאווה נשית (730)
הבית הגאה שלנו
הקהילה הכי חמה ברשת

נועית10

New member
../images/Emo14.gif"טרגדייה של החיים"

בואו לקרוא את המכתב של דן, חיים לפני המוות.

orli997

New member
תחשוב חיובי, הדרך לשינוי המציאות? או התעלמות

אופטימיות ומחשבה חיוביתו אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מבולבלת למול ההצהרה הזו, לחשוב מחשבה חיובית, כאילו יש הרגשה של בריחה מהמציאות במידה מסוימת, כשיש בעיות ואנו שוברים את הראש בחיפוש פיתרון, העיסוק בבעיה מצד אחד יכול להעצים אותה על פי עקרון חוק המשיכה, מצד שני לא להתעמת עם הבעיה יוצר מצב של לטמון את הראש בחול, וזה קצת בעיתי, יכול להיות שמודעות לבעיה מצד אחד ומצד שני לחשוב מחשבות חיוביות אכשהו זו הדרך הנכונה אולם איך נהייה מודעים לבעיה אם לא נחשוב עליה נחפש את הדפוס שיצר אותה נבחן את ההשלכות שלו על מנת לתקן, זה נותן מין תחושה של אדם פאסימי לא חיובי אדם שמחפש בעיות על מנת לפתור אותן, אז הכל טוב בעצם? החיים טובים הבעיות שלי טובות? ההתנהלות שלי מצויינת רק התוצאות לא טובות? או שגם התוצאות טובות רק אני לא רואה אותן ככאילה? האים האופטימיות היא חשיבה חיובית? או אולי האופטימיות היא המודעות לכך שיש לי האומץ להתמודד עם הבעיות להיסתכל להן בעיניים למרות שזה מדכדך מפחיד ולא נעים, אולם הויתור חוסר האופטימיות לדעתי נימצא דוקא במקום בו אנו חדלים לחפש תשובות פתרונות ומחליטים שהכל טוב וחשיבה חיובית תביא את הטוב, אולי תגרום לגעת בטוב אך האים תיפתור את הבעיה? הצחוק למשל מעלה את האנרגיה של השמחה נותן הרגשה טובה ומחדש כוחות ויכולת להתמודד, זה נכון אך העובדה היא שהעלאת האנרגיה יוצרת מרחב אנרגטי ספייס מסויים שמאפשר לראות דברים ולטפל בהם ביתר קלות אך האים בכך ניפתרה הבעיה ? אם ניראה זאת כך אנו נבזבז את המרחב שנוצר ע"י שנהנה מהתחושה הטובה נחווה אותה נמצא אותה ושוב נחזור לאותו מצב, אני גיליתי שהרבה פעמים אנשים שניראים פאסימיים הם יותר אופטימיים מאנשים שנחשבים אופטימיים, אז חשיבה חיובית? או נקודת מוצא חיובית, פילוסופית חיים חיובית, מיסתבר שזה ממש לא אותו דבר, ואולי כן? אז מהי בכלל חשיבה חיובית ואיך זה עוזר לנו אם בכלל? דעות, הערות, הארות יתקבלו בברכה אור-לי

למעלה