מומלצים ל- 22-23/5

דנטל

New member
מומלצים ל- 22-23/5

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

../images/Emo59.gif../images/Emo63.gif../images/Emo90.gifנשים בתנ"ך../images/Emo90.gif../images/Emo63.gif../images/Emo59.gif

מדברים על זה עכשיו ב
:
עולם המיסטיקה - הבית של כולנו
נשמח לקרוא אתכם

keren didi1

New member
../images/Emo91.gifדיסק חדש לסלין דיון...

היום ה-22 במאי הדיסק החדש של סלין דיון "D'elles" יצא לחנויות
להודעה:כאן

ה מוזה

New member
מכתב למורה שהתעלל

"כמו זה היה אתמול אני זוכר את ההתעללויות שעבר ילד מסויים שמשום מה אהבת מאד להתעלל בו, כך שבעוד אני זכיתי "רק" להצלפות עם צינור גומי וכליאה בשירותים, זכה הילד הזה לסדרת התעללות כמעט יומיומית. כמו היום אני יכול לזכור איך שכרכת סביבו את הוילון כשכל ילדי הכיתה צוחקים, ולבסוף כשהורדת ממנו את הוילון התברר שהוא בכה..........." [מפורום מכתב שלא נשלח ]

הראפר לודקריס מתגייס לצנחנים?

בקליפ החדש של הראפר זוכה הגראמי Ludacris רואים את הבחור לובש חולצה שכתוב עליה בעברית "צה"ל - אחרי לצנחנים". לשיר קוראים SLAP ולטעמי מדובר בשיא היצירה שלו, הקליפ הוא מחווה לסרט "נהג מונית" בכיכובו של רוברט דה נירו. בפורום מוסיקה שחורה דנים איך החולצה הגיעה אליו.

היום ה-פרק הגדול של האלופה../images/Emo41.gif

תפוז פרסמו היום את פורום האלופה כל הפורום מוצף !! סיגי מתה! היום

yakov250

New member
האם ביהמ"ש העליון הוא קן צרעות פמיניסטי?

נראה שביהמ"ש העליון לקח על עצמו את המטרה ה"נעלה" של הגנה על נשים רוצחות, אלימות, מעלילות ומתעללות, ולשרת בכל מחיר את האג'נדה של התנועה הפמיניסטית : http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=991984

למעלה