מומלצים ל- 22/2

דנטל

New member
מומלצים ל- 22/2

נא לא להגיב להודעה זו, אלא להודעות שמשורשרות לה, על פי נושאן.

../images/Emo14.gifרוצה להרגיש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif

היי,אז כן גם אני רוצה להרגיש טוב , מקווה שתוכלו לעזור לי קצת... אני בת 18, לפני גיוס ולא מרגישה טוב בכמה תחומים (שאני מניחה שמשפיעים זה על זה): 1. פיזית - אני מרגישה חסרת אנרגיות ועייפות תמידית. יש לי גם המון בעיות שינה, קשה לי להירדם ושעות השינה שלי מבולגנות לחלוטין. ישנה ביום, ערה בלילה...אני לי מושג מה לעשות עם זה וזה די משבש לי את כל מהלך היום. חוץ מזה שיש לי בעייה של חזה לא סימטרי באופן בולט, והצד הגדול גם ממש כואב. זה משפיע עליי פסיכולגית ונפשית - זה כל הזמן בתודעה שלי, אני מרגישה לא בנוח עם עצמי בסביבת אנשים, קשה לי להיות משוחררת ושלא נדבר על מגע אינטימי עם בנים (נושא שעוד יוזכר בהמשך). זה ממש מפריע לי ואין מה לעשות בנדון. נשמח לקרוא תגובות ב:
להרגיש טוב

../images/Emo65.gifסטלבט....../images/Emo65.gif

מה זה סתלבט ? יצא לכם לחשוב על זה פעם ? למה אנשים אוהבים להסתלבט ? מדברים על זה עכשיו ב:
להרגיש טוב

אמור לי מי הם חבריך ../images/Emo132.gif

ואומר לך מי אתה מי האנשים שתבחרו בהם להיות לכם לחברים
והאם יש תכונות מעלות מיוחדות שחייבות להמצא באנשים בכדי שהם יוכלו להיות חברים שלכם ?

SuperGirl711

New member
שיחת טלפון מהמציאות

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=916836 פעם קיבלתי שיחת טלפון מהמציאות. היא הייתה מנומסת, שאלה אותי מה שלומי, איך אני מסתדר עכשיו, אם העניין ההוא הסתדר לי – סמול טוק, בקיצור. היא סיפרה לי שהיא מתפרנסת יפה, יש לה הרבה עבודה, וגם מהילד יש נחת: זמן לא עוצר לרגע ולא נח ובקרוב יום ההולדת שלו, כמובן שהיא עושה מסיבה גדולה, כמו תמיד, אבל היא משתדלת לא להיות שם. שהאורחים ירגישו חופשי...

blissful queen

New member
קצת רכילות לא הזיקה אף פעם לאף אחד.

או שכן.. ועל זה תעיד הפסיכולוגית של בריטני. היות וחזרתי אחרי יותר משנה של מנוחה לכתוב את הבלוג שלי, אני אשמח אם תוכלו להכנס, להגיב ולשמח את ליבי: עדכון 1: הגופה של אנה ניקול משוחררת, בריטני מנסה להתאבד, התביעה של מייקל ג`קסון ועוד... עדכון 2: עלילות בריטני והקרחת בעיר הגדולה שוה לעקוב, מבטיחה עוד גילויים והפתעות כבר מחר...

למעלה