מומלצים ל- 21/8

דנטל

New member
מומלצים ל- 21/8

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

המלצה על דיון שלדעתי חשוב

שלום דנטל המנהלת וכולם.
בתקופה הזאת של אלימות קשה כנגד נשים כשאנחנו מדברים כל הזמן על ההשפעה של כוכב נולד על הנוער וכולם רציתי לכתוב על משהו אחר מלבד מי יהיה במקום ראשון ולמה דניאל בן חיים הודח. רציתי לכתוב על הבחירה של מארינה בשיר "וידוי" שכולם אמרו כמה הבחירה אינטילגנטית מראה שהיא מבינה מה היא שרה ואם כדאי לשיר אותו בתוכנית לנוער. למשל השורות האלה: וידעתי: המוות יבוא מידיך ואני מחכה ומצפה לזיוו הוא יבוא פתאומי, כגרזן על עץ יער או יקרב לאיטו, בעינוי ובצער אבל לא מידי זר - מידיך יבוא וגם אז לביתך, בליל שכול וליל עוני בחלום עוד אשובה, כסילה שכמוני ואומר: הנה באתי מנדוד בשבילי כי היה לי ברור כמו שתיים ושתיים שאבוא לביתך בעצמך עיניים עד אשר ישאוך בדרך אלי השאלה שלי בפורום כוכב נולד. תודה לכם.

מחקו לי את ההודעה כי אמרו שאסור

לצטט בגלל זכויות יוצרים. אני לא מבינה כי בבצפר למדנו שמותר לצטט שורות של כל שיר אם דנים עליו ובכל שיעורי הספרות מצטטים וכותבים ואז דנים. תוכלי לברר לי למה אסור לצטט בתפוז ולדון על שיר כמו שמותר בכל מקום?
אני חושבת שזה שיר על אלימות כנגד נשים.

עופר 123

New member
למה בועז שרעבי דוחף ידיים לבטן של דורון רוקח?

"בעודי צופה מהאמצע כרגיל בכוכב נולד אני רואה שמזמינים את בועז שרעבי לשיר עם המתמודדים 3 במספר (תקנו אותי אם אני טועה) נמנעתי מהאינסטינקט הראשוני להעביר ערוץ וצפיתי הוא שר דואטים עם המתמודדים והנה כששר מול דורון רוקח שלח יד ליטף את בטנו של דורון רוקח ליטף את בטנו שלו והוסיף נו נו נו עם חיוך לדורון" ההמשך - כאן.
ע'

Yarinv

New member
../images/Emo112.gif פורום "הנפילים" סוגר עונה ../images/Emo112.gif

ביום חמישי הקרוב (עוד יומיים) תגיע לסיומה העונה הראשונה של סדרת המד"ב הישראלית הראשונה - "הנפילים". אחרי שלל מאבקים בבעלי כוחות על טבעיים, האם צורי יצליח להציל את כדוה"א מהשתלטות הנפילים או שהקרב הגדול יוכרע לטובת הרעים? בפורום הסדרה מתכוננים לקראת הסוף הגדול והלא ידוע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1782

למעלה