מומלצים ל- 21/3

דנטל

New member
מומלצים ל- 21/3

נא לא להגיב להודעה זו, אלא להודעות שמשורשרות מתחת לה, על פי נושאן.

../images/Emo52.gif מהי סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo52.gif

מדברים על זה עכשיו ב:
עולם המיסטיקה - הבית של כולנו
נשמח לקרוא גם אתכם

sh53

New member
סיפור עצוב בלי סוף

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=95801454 כבר שלושה ימים.. שלושה ימים בלי שינה והרבה.. המון.. מחשבות.. אין לי תאבון ואני כול רגע הולכת לפרוץ בבכי.. שתי החברות הכי טובות שלי בעולם שונאות אותי לא משנה מה. אפשר להגיד שהכול התחיל אולי לפני 3 שבועות, או חודש, אבל זה לא כול כך משנה.. ש' ירדה אצל ג' ומהסיפורים המופלאים שהן סיפרו לי הן מאודדד נהנו והיה 'הכי כיף בעולם!!!!1'. ג' וש' אף פעם לא היו חברות ממש טובות, תמיד אני הייתי זאתי שביניהן, ה'מגשרת'. תמיד היינו חבורה של 3 כזאתי אבל אני תמיד הייתי ה'שולטת' ואפשר להגיד שאולי קצת ניצלתי את זה, כי הריי כימעט אף פעם לא היו נחמדים אליי, ועכשוו עושים הכול כדאי לשבת לידי, או שהייתי אם ג' חברה הכי טובה או ש' "חברות הכי טובות" והשלישית איך שהוא נישארה בצד. לפעמיים היינו מרכלות כשהיינו בזוגות, אבל לא הרבה, כי השלישית עדיין חברה, וכשהיינו זה היה משניי הצדדים. לאחר מכן היינו שוב מגובשות, למרות שפחות, אבל איך שהוא... ש' ירדה אצל ג'. זה היה די מפתיע האמת אבל גם נורמלי כי היינו תמיד שלישיה כזאתי,למרות שאף פעם הן לא היו חברות טובות. אפשר להגיד שגישרתי ביניהין כי לא היה לי נעים.. וש' ירדה אצלה וכנראה שהיה לן ממש כיף. הן הכינו 27 צמידי ביחד, היו בכול מקום במושב.. צחקו.. אני די בטוחה שריכלו עליי קצת, אולי אפילו בפעם הראשונה. השילוב הזה אפילו די הלך.. ש' תמיד הייתה מן סוג של 'שפוטה' או מישהי שהולכת אחריי, וג' תמיד הייתה מנהיגה, כמוני. אפשר להגיד שמאז היה קצת כואב להיסתובב איתן, כי כול דקה יש בדיחה פרטית מ'היום הכיף'.. תאמת הרגשתי ממש לא בנוח לידן והרגשתי גלגל חמישי, כימעט בפעם הראשונה.. אבל הייתי אז אופטימית מאוד, כמו תמיד.. ניסיתי לצחוק איתן ולהיות איתן ולהיסתובב ולקוות שישימו לב אליי. זה לא קרה.. ואז התחלתי להיות אם חברה אחרת, מן רביעית כזאתי.. היא הייתה איתנו בשעורים החופשיים והייתה חברה טובה שלי מכיתה ד', למרות שהיו לה חברות אחרות, מכיתה ו' היא עדייןהייתה איתי קצת.. ממש קצת.. בהפסקות הלכתי איתה ואם החברות מכית ו' שלה כי אצל ג' וש' כבר ממש הרגשתי לא רצויה, אני ידעתי שזה ניראה כיאילו אני נדחפת כי היא אף פעם לא הזמינה אותי להיות איתן בהפסקות, אבל עדיין איך שהוא שרדתי איתה ואם החברות שלה, ואפילו היה קצת כיף. אולי הן לא חיבבו אותי כי המגשרת הייתה ד' (החברה הרביעית) אבל לא היה הכפת לי, רק לא רציתי להיות אם ג' וש' שוב.. אם הבדיחות הפרטיות שלהן.. המצב קצת התדרדר, ג' ירדה אצל ש' בערך 3 פעמים בשבוע, ולי אף פעם לא היה מקום.. מאז בעבודות ביחד הן היו, וגם בעבודה המשותפת בכיתה, וגם בהפסקות, וגם בשעור - כול דקה - פתק.. היה לי די עצוב אבל השארתי את זה בתוכי.. יום אחד לא הרגשתי טוב, ולא הלכתי לבית הספר. בערך בשעה 2 התחברתי למסנג'ר כדאי לדבר אם ש' וג', לפעמים היינו מדברות. רציתי לשלוח הודעה לג' כי אליה התחברתי יותר, ש' הייתה כבר סתם שפוטה של ג'.. פתאום אני רואה הודעה כועסת ממנה, אם הרבה קללות קשות, וכעס.. המון כעס.. הייתי רוצה להחביא את הראש שלי בכרית באותו רגע ולגלות שזה חלום, אבל זה לא.. הקשר הרופף שלי ושל ג' וש' נהרס. הן מצאו פתקים בהן אני מרכלת עליהן, בקלמר של ד'.. תמיד הייתה מתכתבת איתה ומרכלת עליהן, כי הן הכעיסו והעליבו אותי! בפתקים הרבה דברים מרושעים.. אפילו ציורים היו שם.. ג' כמו תמיד הייתה זאתי ששלחה הודעה ולא ש', ש' סתם שפוטה.. ג' תמיד הייתה רגישה כלפיי המראה שלה והציורים והריכולים מאודדדד הכעיסו אותה.. אוי וואי כמה היא קיללה.. ניסיתי להסביר לה ולדבר איתה שזה היה כשרבנו.. למרות שזה לא היה.. אבל הרי אני לא הגיד לה את זה.. היא לא האמינה, ובצדק, תמידהייתי רכלנית קצת והיא ידעה את זה. כשהגעתי לבית הספר למחרת קיוותי מאוד, שאולי הן ישכחו או שד' תשכנע אותן שזה היה בריבים. אבל לא.. לא רק שכול היום הן ריכלו עליי אלה גם סיפרו עליי כול מיני דברים לכולללל העולם ואישתו.. לפניי חודשיים סיפרתי שהציעו לי לדגמן, וזה נכון אבל הן היו בספק. ביום הזה הן סיפרו לכול העולם את זה וביגלל שלא הייתי כול כך מקובלת (כמו ג', ש' וד') אז צחקו עליי כי הריי לא מקובלת = מכוערת ושמנה והתחילו לצחוק עליי וזה בכלל לא היה נעים. הן צילמו אותי בפוזות מביכות, ריכלו עליי גם כשהייתי לידם (בלחש מאוד מאוד חזק), עשו את כול הדברים הכי נוראיים שרק יכלו לקרות. הן קיללו אותי ובלי סוף. הבנתי שהן נעלבו מהריכלים, כי הרי זה לא פתק אחד, זה 10-20 פתקים ובכול אחד תכונה רעה אחרת. בכיתי והרבה באותו יום!! אם דמעות בעניים רתי ליועצת, ממש בזמן השעור, למזלי זה היה שעור חופשי, ורק הסוף שלו, ואף אחד לא ראה שזלגו לי דמעות. הלכתי ליועצת וסיפרתי לה את הסיפור העצוב.. חזרתי שוב ושוב 'הן שונאות אותי' והיא לא יכלה להאמין בדבר. היא אמרה שתקרא לג' וש'. ידעתי הן כועסות. לפני שהיא הזמינה אותן עליי והיא והן דיברו, לא יודעת כמה ואיך אבל דיברו. ש' באה לקרוא לי לשם, לאיפה שהן דיברו כי היועצת ביקשה לקרוא לי, היא אמרה בקול לא הכפתי כזה '**** רוצה שתבואי' ורצה למקום בלי להגיד לי מילים. ש' הייתה יותר נחמדה מג', הרבה יותר. אני ג' ש' והיועצת דיברנו קצת, ממש דקה ואמרתי שנעלבתי שהן ריכלו, ' אמרה 'כולם מרכלים' והתחילה לעשות על זה הרצאה.. ש' לא דיברהה הרבה כי תמיד ג' שלטה ואמרו את מה שהן חושבות, או יותאנכון מה שג' חשבה, אבל זה לא משנה. היועצת הלכה ואמרה שתשאיר אותנולבד לדבר. היא הלכה והייתה שתיקה.. ג' וש' צחקו על משהו.. לא יודעת מה ואני ישבתי שם כמו מפגרת ולא היה לי מה להגיד, כי הייתי כולי מעולבת. ג' אמרה "טוב השיחה לא מתקדמת" והלכה כשש' מאחוריה. ידעתי שאם ש' הייתה שם בלעדיה היינו מדברות כי ש' היא טיפוס רגיש כזה, ובעבר כשאני וג' היינו חברות טובות יא גם נעזה ביועצת, אבל זה לא אותו מקרה. הן הלכו ואני אחריהן. ניסיתי להיות נחמדה עליהן כי היועצת אמרה שממה שהן דיברו הן עדיין רצו להיות חברות שלי, הייתי נחמדה וניסיתי להצחיק, או להריץ צחוקים, לא כול כך הצלחתי כי ג' וש' היו צוות. 10 דקות לפני סוף השעור האחרון: ג': "למה את חושבת שאנחנו עדיין רוצות להיות חברות שלך?". אני: "אני לא אמרתי את זה".. לא היה לי מה להגיד.. ג': "אז את כול הזמן מנסה לדבר איתנו וכאלה"... הייתי ממשששש עצובה. היום הזה היה היום. והנשמה עדיין כואבת

sh53

New member
רוצה להיות ידידה שלו ולא יותר

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=95793087 יש איזה ילד בכיתה שאני רוצה להיות ידידה לו ולא יותר מזה ועד הלום יש לי 2 ידידים שפשוט באו לי בטבעיות אבל לכך זמן עד שנפגשנו אחד אצל השני וכ'ו... לפחות שנתיים... א הילדד הזה אני מכירה מתחילת השנה ואנחנו לא מדברים... הוא יושב שולחן אחד באלכסון אלי ולפעמים משאיל דברים. אני אוהבת ספורט כדורסל כדורגל ואפשר לומר דברים שרוב הבנות לא אוהבות אבל אני גם אוהבת שופינג ודברים שבנות כן אוהבות (ד"א אני בת 13) אני לא מתמצאת בתחרויות ספורט מי מקום ראשון הקבוצות והכל אלא רק אוהבת לשחק P= אני לא יודעת איך לומר לו היי בא לך לשחק אחרי הבצפר ועוד... ואני לא מבינה בכל הדברים האלה ואני מפחדת שהוא יסתכל עלי מוזר...הוא אף פעם לא מחובר לICQ ואין לו מסנג'ר ככה שהתיקשורת יכולה לבוא בבצפר או בטלפון אין לו את שלי אבל לי יש את שלו כי אניעשיתי את הדף קשר של הכיתה אבל לא חילקתי אותו כי הוא נהרס כל פעם הדפסתי וכל הזמן אמרולי עברתי אימייל זה לא נכון וכ'ו עד שנמאס לי... (זה לא כל כך קשור אבל לא משנה) פשוט תנסו לחשוב מה אתן הייתן/הייתם עושים/עושות אם היה מצב שכזה (שאתן רואות אותו בבצפר וסתם לפעמים אומרות לו משעמם לי בשיעורים..)

למעלה