מומלצים ל- 2/8

דנטל

New member
מומלצים ל- 2/8

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

sh53

New member
לכל הבנות - בחור ששווה להכיר ../images/Emo59.gif

ועכשיו אחרי שלא התאפקתם ונכנסתם לראות- אז מי שלא בחורה בת 16-18 יכול לצאת אם בא לו... אני בן 18, מאזור השרון, מתגייס עוד כמה חודשים. אני שונא חום, מרגרינה, בוקר, צחוק מזוייף, נעלי עקב מחודדות, ריח של לאק, מוזיקה מזרחית, קטנוניות, פצעים בפה, אנשים שלא אוהבים אותי, סיגריות, רוק של אנשים אחרים... אני אוהב סלסה, גשם, שוקולד, לרוץ, מוזיקה (טעימה: Queen, Pink Floyd, באך, צ`ייקובסקי, שלום חנוך, רוקפור,Funk`n`stein, ביטלס, לואי ארמסטרונג), סיינפלד... מראה חשוב לי, אופי יותר. אני רוצה להיות מאוהב. אני בן אדם שמח, אוהב להיות חופשי וספונטני, בלי מעצורים... אם בא לך להכיר- 2run4fun#gmail.com (להחליף # ב-@) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=103195634

../images/Emo168.gif../images/Emo79.gifאיך מעלים לאתר קישורים לשירים?

ו- סליחה, האם זה חוקי בכלל???

Jen74

New member
בוחרים את הסרט הכי טוב

בפורום אלביס פרסלי בוחרים את הסרט הכי טוב שנעשה על אלביס. תוכלו למצוא בהודעת הפתיחה של שרשור ההצבעה/בחירה את רשימת הסרטים והמיני-סדרות המועמדים לבחירתכם וכן קישורים לחלק מהסרטים.

חן M

New member
שרשור חוויות שבועי מאימון הכושר האישי

העברתם או עברתם אימון כושר אישי השבוע ?? בואו וספרו לנו על כך בפורום מאמני כושר אישיים בשרשור המיועד לכך . לשרשור לחצ/י כאן .

נועית10

New member
../images/Emo41.gifמחפשים עבודה../images/Emo35.gifבואו אלינו שפע הצעות../images/Emo41.gif

ה מוזה

New member
../images/Emo195.gif מכתב לנוער המשתמט

"...היום נוער יקר, אני מתביישת!! מאז ומתמיד היה לי ברור שאני אתגייס, היה לי ברור שבשלב כלשהו אני אהיה חיילת, אשרת את המדינה שלי, אתרום את השנתיים/ שלוש שלי, כשהתקרבתי לגיל, לא עלתה לי בכלל השאלה של "האם להתגייס" אלא "לאן להתגייס"!! מה עובר עליכם?.." מכתבה של דרדשקסית חיילת משוחררת גאה מומלץ באישורה .

רגשות מעורבים ודיווח מלוויה

ידעתי שסבתא תמות בזקנתהּ אך מעולם לא חשבתי שלא אגיע ללוויה. לי, לאישה ולילדים אין כסף לטוס לארץ. כל גרוש הולך לתרפיה של הבכור ולמרבה הגיחוך, ככול שאני לומד יותר אני מרוויח פחות..... ..... סבתא הצליחה פתאום להתרכז וזכרה רק אותי מכל הביקור. את בני הצעיר, שישב שעה מולה, שנראה כמו בעלה האהוב והמנוח, היא לא ראתה בחייה. אז עכשיו אני מתוסכל מההיעדרות שלי מלווית סבתא כמו מההיעדרות שלי מהמלחמה האחרונה, מהפגנות חשובות, מהבחירות האחרונות, מיחס רציני אל הילדים שלי...והכל כדי לנסות לכתוב הצעת מחקר לתואר שני. מילא אם זו הצעת מחקר למשהו שנחשב מועיל מאוד לאנושות. עבודת מחקר לקבלת תואר שני נקראת רק על ידי שלושת חברי הוועדה להענקת התואר ובמקרה של הוועדה שלי, אחת מהחברות לא תטרח לקרוא. למעשה, בקצב הזה, לא ברור אם יהיה בכלל מחקר. אם הייתי מסתדר אם אישתי קצת פחות טוב ואם הבכור לא היה צריך את התרפיה שיש דווקא פה, הייתי לוקח את הבנים ומחכה לאישה בארץ. חמותי הייתה מדווחת לה מה קורה עם הבנים כמו שחמותי דיווחה לה מה קרה בלוויה של סבתא. אם המצב היה שונה, הייתי מוותר על התואר ורואה הכל בעצמי. הייתי רואה איך הרבנים נותנים רק לדודים שלי ולא לאבי לקרוע את החולצה. הייתי שומע בעצמי איך הם אומרים לו שהאישה שהייתה אמו מאז שהיה בן ארבע, אינו אמו הביולוגית ועליו להתאבל עליהּ פחות מאֶחיו. הייתי רואה לבד איך המקרר של סבתא נפחת מיד לאחר מותה ומוצרי המזון נספרים. הייתי רואה לבד שדודתי האהובה קירחת מכימותראפיה ועושה סצנה כשמציעים לה לשבת ליד האחים שלה. ...... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1051073 http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1051073

למעלה