מומלצים ל- 17/7

דנטל

New member
מומלצים ל- 17/7

נא לא להגיב להודעה זו.
המלצות על הודעות בפורומים נא לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים בפורומים בתפוז".
המלצות מהבלוגים ניתן להעלות בפורום הבלוגיה. המלצות מהקומונות ניתן להעלות בקומונת מומלצים. המלצות מהפליקסים ניתן להעלות בפורום Flix - יצירה וליפסינק.
כמו כן, המלצות על 3 הפלטפורמות האלה ניתן לשרשר מתחת לכותרת "מומלצים אחרים בתפוז".

Mיקי_

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifרשמים מההופעה של לורן היל ברעננה../images/Emo220.gif

"אני חולה, מאד חולה בימים אלו, והקול שלי די איבד את עצמו לדעת... כמו שאני לא הייתי עולה כך על במה, מבאס אותי שלורן היל כן עלתה. לי יש חום ואת כל האבוג'ארס, מה יש ללורן היל רק היא יודעת, אבל הקול שלה, שבימי הפוג'יז כשהייתה צרודה ומחוספסת, כדבריה מצאו את זה מקסים, עשתה לי עצוב על הלב כשהיא פשוט לא הצליחה לשיר. זו לא הייתה הופעה רעה, ועם זאת זה גם לא היה מה שזה יכל להיות לפני 10 שנים. אני מקווה שאחרי הצד הזה של הגבעה, מחכה להיל, הר אחר ופסגה אחרת שהיא עוד תכבוש. אני מאד נהנתי, והיה שווה להגרר לשם חולה מתה, עם חום שיעולים והקאות, אבל זו יכלה להיות אחת ההופעות הטובות שהייתי בהן אי פעם, והיא לא הייתה. ואם ככה מרגישה מישהי שכל כך אוהבת את לורן היל, עצוב לי איך מרגישים אנשים שאוהבים אותה פחות." פורום מוסיקה שחורה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=205&msgid=102301588 שם תמצאו את כל הביקורות על ההופעה הכי מחוספסת שהייתה כאן לאחרונה.
לרשמים המלאים מההופעה

a e q u i t a s

New member
דיון בפורום פוליטיקה עולמית ../images/Emo222.gif

דיון בפורום פוליטיקה עולמית, על רצח העם של האינדיאנים בצפון אמריקה... אתם מוזמנים. קישור

../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifקדוש מעונה../images/Emo55.gif../images/Emo41.gif

"יש המשתמשים בביטוי "קדוש מעונה" לתיאור סרקסטי של אדם המנופף ומתהדר בסבלו. ועל זה בדיוק אני רוצה לדבר..... על הרווח מול המחיר שבלהיות קדוש מעונה." אז בואו לברר איתי יחד ב
:
עולם המיסטיקה - הבית של כולנו
אשמח לקרוא אתכם

ה מוזה

New member
מכתב ל:"לילדתי המשועממת" ../images/Emo178.gif

מכתב שלא נשלח
לקריאה לכל הורה וילד בחופש הגדול ,קסם של מכתב. "עצוב לי לראות אותך כך, בחופשת הלימודים, החופש הכל-כך ארוך וחם, שאת יושבת כל היום בבית, מול המחשב או הטלוויזיה. בלי חברות, בלי טיולים באוויר הפתוח.אני לא יכולה להציע לך ללכת לבריכה או לים, לפארק כזה או אחר, כמו שאר בני כיתתך, שמבלים כעת בטיול בארץ או בחו"ל או בפארק שעשועים או פארק מים מרענן. עצוב לי, שמרוב שעמום את רובצת רוב היום בבית ולא מנסה למצוא לעצמך תעסוקה. גם אני הייתי ילדה פעם, כן, את אולי מתקשה לדמיין את אמא שלך כנודניקית איומה, שמתישה את הוריה ומציקה לאחיה ואחותה. אבל גם אני עברתי חופשים גדולים מדי שנה בקיץ וחופשות משעממות ממלימודים. גם לי לא היו חברות רבות, אבל גם לא היה לי מחשב ובטלוויזיה שידרו רק שלושה ערוצים ורק אחד מהם בעברית. גם אני לא יכולתי ללכת לים או לבריכה מתי שהתחשק או לפארקים וטיולים בארץ ובחו"ל. אז מה שאני עשיתי, הפלגתי על כנפי הדמיון....." [מומלץ באישור הכותבת ]

JackDanyells

New member
נוער מתדיין על החרדים

ותוכנית הליבה בפורום "אקטואליה לנוער" http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=237&msgid=101872359

L a b a m b a

New member
עונה שניה לבלוג המצליח ביותר בעולם ../images/Emo222.gif

אז זה אומר לכם הקוראים, דבר אחד. שאם פספסתם או לא הספקתם לראות את הסדרה עד כה, שתוכלו מעתה להשלים פערים על העונה הראשונה או להתחיל להיות מעריצים מעונה השנייה. העונה השניה של הבלוג המצליח ביותר בכל הזמנים עומדת להתחיל - ולהלן הסטטיסטיקה: הרבה מעל ל- 50 מיליון צופים 234 "רשומות" כ-700 תגובות לכל רשומה השווי של הבלוג מעורך בכ-1.6 מיליארד דולר ולונלי גירל אחת. הבלוג שהפך לתופעה שהפכה לטרנד שהפך לאגדה סוגר עונה וגם אתם יכולים להיות חלק מזה. הכתבה המלאה והתמונות החושפניות

למעלה