משפט אריאל שרון - סיפור קצר
שנה לנפילת שרון ! איפה הוא נמצא עכשיו ? יש לי הרגשה שמתנהל כרגע משפט למעלה... ושיסתיים מהר כבר, ויתנו לו לנוח. קטע מהסיפור של המשפט ...... האולם היה גדול, אפשר להגיד ענק, ומאות כבר ישבו במקומם ממתינים. אריאל שרון בהילוך צולע, ולידו גרישא המנחה, הובל למקומו בשולחן ראשון. הוא הציץ לצד ימין וראה את שולחן הקטגוריה, שם ישבו מספר מלאכים, ולצידם, מובדל ומהורהר ישב השטן. הוא היה נראה כמלאך, אבל בהחלט מובדל משאר המלאכים, בצחות כנפיו ופניו החצובות בלובן השיש. כשנכנסו השופטים של מעלה, כולם הזדקפו על רגליהם, והמשפט החל לאחר דין ודברים חפוז לגבי הנהלים המקדימים. הקטגור הצעיר קרא את פרטי הזיהוי של שרון, ונתן סקירה קלה על הרקע ההיסטורי של שרון. לאחר שאחד מהשופטים איבד את סבלנותו, ארז הקטגור את דפיו במהירות והתיישב. השופט המרכזי דיבר מהר כשהוא קורא בהקפדה את נוסח הדברים הרשומים לפניו. " פשע ראשון בו מואשם שרון, נקרא פרשת השוחד של כספי החווה" הקטגור הצעיר קם ופירט את האשמה ואת שלל העדויות שנאספו. כשהתיישב במקומו, הציץ הקטגור הצעיר בחשש לכיוון, שרון, שישב וראשו שקוע בדוח הכבד מולו. שרון לא העיף מבט, או גילה סימן של עניין עם סיום הנאום. גרישא קם, והחל לסנגר, תוך שהוא מפרט את חובות החווה והקושי להחזרת החוב לבנק.. תוך שהוא מנמק את הקושי של המשפחה, קם הקטגור והביע מחאתו.. היה זה רגע שגם שרון, הפסיק לקרוא והציץ בהשתאות. " אתה לא יכול לדבר בשם שרון, בוא נשאל אותו" אמר הקטגור בתקיפות. שרון הביט מבולבל באב בית הדין שהפנה אליו מבט שואל. " נו.. האם אתה טוען שבנך לא שיתף אותך בעניין ?" שרון התעשת, וביקש מגרישא לשבת. " אדוני השופט, אני לוקח עלי את כל האשמה בעניין, ומודה בכל סעיפי האישום" נהמת התרגשות עברה בקהל, וגרישא קרס לכסא " מה אתה עושה ? תן לי לנהל את ההגנה" הקטגור ישב מרוצו במקומו, והגניב מבט ניצחון לעבר השטן שישב קפוא מבט לצד השולחן. .......... המשך בבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=886118